Новите ни козметични похождения 6

• 47 722
  • 667
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Значи така като ми разказвате за забутани магазинчета за козметика и какви красоти си купувате от подобни места.. потропвам краче в нетърпение да си дойда в Бг и аз да щурмувам така малките магазинчета.

Ти достатъчно си щурмуваш във ВС.  Naughty  Mr. Green  hahaha Май като гледам ще се върнеш с "2-3 куфара"  smile3532

# 601
  • София, Лагера
Хо хо хоооо, да се похваля!
Ето това червило от днес, но на снимката не се вижда цвета му  Confused

Цвета се вижда тук, номер 85

И още нещо, но не му намирам картинката - силно блестящ крем-брокат на Pupa. В сребърно, може да се слага на всякъде - по тялото, на устни, на коса - където искаш. Седи дискретно, само под определен ъгъл се забелязва! Много се радвам! Отдавна исках блясък, но брокатите са ми много .. груби (да не ползвам друг епитет  Mr. Green)

# 602
Изпробвах снощи
Хубава е маската, много приятна миризма има Peace
Ще се купува и тази с краставицата Grinning

# 603
Момичета много хубави неща чета тук за кремовете на Лумене,мисля да ги пробвам,искам да ви питам нкоя от вас ползвала ли е тонираният им крем и имате ли някакви впечатления от него.

# 604
  • София
Аз, аз.  Laughing Ами допада ми, лекичко преидава по-друг цвят, ама не като фон дьо тен. Тъмничък изглежда, но на кожата ми се слива перфектно (аз съм сравнително светла). Ползвам го в дните, в които не се гримирам. Не омазнява, но и не матира ( а пише, че трябва). Абе не е лош.  Peace

# 605
Най-сетне си взех органик кремчето   jumpuu

Първо ходих до Слънце-луна, но крема беше свършил, после отидох до офиса на zoya.bg, понеже е наблизо. Взех последната бройка останала там , която освен това, вървеше с подарък нощен крем с авокадо - 15мл.

Много съм доволна, че го намерих,  сега остава само да го пробвам!

# 606
# 607
Търся си отзиви за 1ят фон дьо тен.

Hug

# 608
Чудесен. Препоръчвам с две ръце всички фдт-ени на Армани. Лично за себе си предпочитам Face Fabric (по-слабо покритие, по-матиращ, на силиконова основа).

# 609
Изпробвах снощи
Хубава е маската, много приятна миризма има Peace
Ще се купува и тази с краставицата Grinning
Първо- супер непрактична опаковка, след половината ти трябва невероятна сила за да изстискаш. Второ- след време консистенцията са променя, става една лигава...  Sick За маска с такава цел най-доволна съм от пакетчетата, глинената на Гарние. Това ми е и една от последните козметични придобивки, за пореден път, kакто и шзмпоан от новата серия на Гарние, Ултра натурал

# 610
Чудесен. Препоръчвам с две ръце всички фдт-ени на Армани. Лично за себе си предпочитам Face Fabric (по-слабо покритие, по-матиращ, на силиконова основа).
Много се радвам,че се включи.  Hug Искам да те помоля,ако е възможно за малко повече информация за фон дьо тена,и също да те попитам,дали си използвала 3я на снимката?Май е спрян,а четох хубави отзиви за него?   bouquet

# 611
  • София, Лагера
Етооооо  Party

# 612
Този кремообразен руж на Макс фактор-изключително съм доволна от покупката:

# 613
Гланц на Макс Фактор, но никъде не намирам снимка на цвет-седи златно в гилзата

# 614
Много се радвам,че се включи.  Hug Искам да те помоля,ако е възможно за малко повече информация за фон дьо тена,и също да те попитам,дали си използвала 3я на снимката?Май е спрян,а четох хубави отзиви за него?   bouquet
Ползвала съм го, да, преди да го сменя с Face fabric (по-лек ми е). Много е добър - сериозно покритие, стои сравнително естествено, страхотен "сияен" завършек, идеален за снимки, уж подходящ за всякаква кожа (намирам за малко нетраен за мазните зони, за мазна кожа FF е много по-подходящ).

П.П. Сега видях, че питаш за HYdra Glow - той май е спрян, да. Нямам наблюдения там.

Общи условия

Активация на акаунт