Отговори
# 30
  • Видин
Вчера разбрах, че една позната на сестра ми (на която най-старателно обяснявах за кърменето, пуснах й линк към Библиотеката и общо взето бях на нейно разположение за помощ) е спряла да кърми, защото кърмата й е станала сивкаво-синя и педиатърката е казала да спира вече  ooooh! Направо се вбесих!
Никога не ми е минавало през акъла да гледам цвета, така и така не цедя...

# 31
ако в началото пиеш хапчета за спиране на кърмата, гърдите ти ще останат в същата форма, в която са...тоест огромни...
Точно обратното. Личен опит.  Wink

# 32
онзи ден си говорим с една позната майка на две деца,за кърменето и тя ми казва
-като стана на шест месеца спрях да го кърмя,защото той вече си ядеше КЕБАБЧЕТА! Shocked
Това е положението,долу кърмата да живее сръбската скара! Tired

# 33
  • София
И бирата. Какво сме ги разлигавили. Ама ха.

# 34
Хм, моето като яде пържоли, да отбивам ли вече? Thinking

# 35
secret girl, да ти кажа ,мнооого си закъснла с отбиванетото това твоито на нищо не прилича! Naughty

# 36
Хм, моето като яде пържоли, да отбивам ли вече? Thinking

Laughing Твойто поне яде пържоли...пък моята пак е минала на млечния бар... ooooh! мине се не мине и откаже да яде някое ядене, та ще се кърмим до първи клас - видяло се е... Крали Марко - пасти да яде. Laughing

# 37
  • Враца
ами, поне да кажат как ги отбиват, че и аз вече се плашИМ, че ще го кърмя до 1 клас Simple Smile

# 38
хмм,въпросната позната каза,а и от други съм чула ,просто заместват храненията набързо,за няколко дни,оставят само сутрешното и вечерното хранене,след няколко дни ,седмица премахват и тях,гърдите им се препълват ,но си търпят.Как не са си докарали по някои мастит,просто късмет ooooh!
Нямам думи просто,горките дечица.

# 39
Току що прочетох това Tired

"Все пак ексцесии от рода "кърмене до 2 годишна възраст", които напоследък зачестяват, ми се виждат също противопоказни newsm78"

# 40
  • Видин
Добре, че не знае за 6-годишното ни кърмаче тук, че не знам как ще й се отрази  Joy

# 41

"Все пак ексцесии от рода "кърмене до 2 годишна възраст", които напоследък зачестяват, ми се виждат също противопоказни newsm78"

newsm78 Живо ме интересува източникът - кой и в какъв контекст го е казал ...

Според съветите от днешната консултация, бебе на 9 месеца трябва да има следните 5 хранения  hahaha 1)кърма 2)попара 3)зеленчуково пюре 4)каша/кисел 5)супа ...

# 42

newsm78 Живо ме интересува източникът - кой и в какъв контекст го е казал ...

Според съветите от днешната консултация, бебе на 9 месеца трябва да има следните 5 хранения  hahaha 1)кърма 2)попара 3)зеленчуково пюре 4)каша/кисел 5)супа ...
Това е мнение на момиче от форума. В следващия си пост се аргументира, че не е нормално дете на 2 и повече години, което е ходещо, говорещо и мислещо(!), да бъде кърмено. Май обяснява, че това вреди на психическото здраве. Но сигурно АМ може да пие, защото е купешко и в шише ooooh!.

# 43
  • Видин
Бибона, как така кърма на тази възраст?Ама тя е отровна вече  Naughty

Много тъжно ми стана като прочетох това -
Цитат
АЗ ИЗБРАХ ДА РАЖДАМ СЕКЦИО .НЯМАХ МЕД.ПРИ4ИНИ ЗА ТОВА ,И МАЛКО ПРЕДИ ДА Дойде ДАТАТА  ПОМОЛИХ ХИРУРГА СИ   И ГИНЕКОЛКОГА МИ ДА МИ ИЗПИШАТ ЛЕКАРСТВА ЗА СПИРАНЕ НА КЪРМАТА ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯТ ДЕН ЗА ДА НЕ СЕ ПОЛУ4ВАТ МАСТИТ ИЛИ БУ4КИ В ГЪРДИТЕ.Той СЕ ОПИТА ДА МЕ РАЗУБЕДИ ЗА ДА ОПИТАМ ДА КЪРМЯ,НО АЗ ВЕ4Е БЯХ ВЗЕЛА РЕ6ЕНИЕ И СИ ЗАКУПИХ ДОСТИНЕКС ХАП4ЕТА ЗА СПИРАНЕ НА ЛАКТАЦИЯТА. ТЪЙ КАТО ИМАХ МНОГО СИЛНО ОТВРАЩЕНИЕ ОТ КЪРМЕНЕТО КАТО ПРОЦЕС НЕ МОЖЕХ ДА  СИ ПРЕДСТАВЯ ДА ГО  НАПРАВЯ.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 13:15 от amanita

# 44
Amanita,  лятото в парка чух една майка да казва, че никога не е искала да кърми детето си, не е изпитвала никакво желание (и съответно не е кърмила)... Много ми стана тъжно и на мен.

Общи условия

Активация на акаунт