Отговори
# 60
Е, този силикон разваля ли се за едното кърмене! Хайде сега, лигавщини!

# 61
  • София
Явно не обича да смесва професията с личния си живот, а циците и са бизнес.

# 62
  • Враца
Е, този силикон разваля ли се за едното кърмене! Хайде сега, лигавщини!

таман ми беше на езика ooooh!

а мария, кърмила един месец.
защо ли? newsm78
http://arenabeauty.com/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0%B … 0%B1%D0%BD%D0%B0/

# 63
Вчера с много близка роднина си говорим по скайп и Ясен се намести в мен да суче. Съответно ме пита роднината: ама още ли го кърмиш?! Аз: да. А тя се обръща към Ясен и му казва: ами хайде стига вече с тази кърма; голямо момче си.  Laughing Направих се, че не чувам.

Приятелка и аз имам, която и двата пъти си спря кърмата. Първият път бях свидетел как прелива. не разбрах точната причина: да не си развали бюста или някакви неразбории с мъжа и....

# 64
  • град-държава
Цитат
Нямането на кърма си има причини повярвай,не винаги е нежелание за кърмене или каквото и да било.А едно дете колкото е по-зависимо от майката,толкова по-зле за него,защото се съсипва не само психиката му,потъпква се най-важното в него в момент на изграждане,собственото му самочувствие,което изчезва под "крилото" на майката.Такива деца страдат много в училище и след това,особено мъжете,те винаги си остават мамини синчета.
Кърменето се прави само до тогава,до като има нужда, едно дете след определена възраст няма нужда от кърма, а от друга храна,което не е маловажно за развитието му.Какво добро му се прави ако се кърми 3 год, или му се куса храната с лъжичката,до като стане време за училище ,а и след това, оправдавайки се че е злоядо.

Повечето неща са митове, кърмата освен полезна,може и да бъде вредна,особено ако не е хранителна.А да не говорим пък каква е и храната на една майка......химия и боклуци,които предава и на детето си, пуши,пие(е някой не го правят),но .....
Едно време си е за едно време, действителността е различна, а и Радо е прав,защото бъдещето на едно дете е свързано именно със семейната среда и начина на живот.Не може щом баба ми е правила нещо си,и аз да го прилагам.....смешно е просто.Пък и нереално за повечето неща.Връзка между майката и детето може никога и да няма ,зависи от много неща,колкото и да се отрича.Кърменето не може да изгради такава.
И да,има жени,които не могат да го правят по ред причини,понякога и медицински,тогава?

Момичета не съм се включвала,но изключително  чета подфорума  bouquet...цитата е от друг форум,но не се стърпях да не го постна,извинете ме,че е така дълъг,но според мен целия е една абсурдна реплика...с уважение към всички вас  Hug  bouquet

# 65
  • Видин
 smile3544 Чак леко се ядосах, ноооо ще дишам до 10 и няма да пиша нищо.

# 66
Много ми харесват такива "научно подковани" мнения!!!  newsm61 То четох и исках да коментирам, ама си права, ahasver, че целият пост е абсурден просто  Rage  smile3505

# 67
  • град-държава
Доста красоти се изписаха в  краткия спор,в който неволно станах участник,като изключим Фройд,мройд и т.н., тази просто ме срази  Mr. Green

# 68
  • София
Дай линк на лични, моля, моля, моля те! Макар, че моето сърце трудно понася такива четива  #Crazy

# 69
  • град-държава
skrech,пратих...

Не знам дали тук е мястото да попитам,ако не е ме извинете,но ако може някой да ми отговори на каква възраст отпада млечното хранене изобщо,съмнявам се да е на 6-12 месеца,ако е така защо кърменето до тази възраст е "прието" да приключи и да се замести с формула или друг вид мляко,понеже ама никак не схващам логиката. newsm78

# 70
  • Враца
съжалявам за оф-а, ама току що дадох на  майка ми, която постоянно ми натяква за кърменето- че трябва да е на режим, не го кърми нощем, замествай хранене и т.н. , да прочите статията В час ли са педиатрите, за де убеди че правя най- доброто.

тя прочете до 2 въпрос и каза че не й се чете повече, а после започно да ми обяснява, че захранването със сок на 3 месеца не е захранване и как имало сега реклами на млека за  след 6-я месец. #2gunfire
ето че тази реклама действа. Tired

# 71
Цитат
Кърмих само 1месец,защото едно че нямах и второ,че ми беше прозрачна.И за да не измъчвам мен и малката започнах на изкуствено.Когато навършихме 2 месеца започнах да и давам сокчета.На 3месеца-плодови,4 месеца-зеленчукови,а сега сме и на каши

Shocked  Tired

За да не е в нов пост, тук ще споделя, че се натъкнах на една потребителка (няма да споменавам ника й), която в подписа си беше сложила лентички - "proud to be not breastfeeding mom" и "бебе се храни от шише"...  откАчена история.  Rolling Eyes

# 72
Много ви се моля,дайте ми линкове!Къде ги четете тия неща,аз все ги изпускам,а ми е любопитно да прочета толкова "компетентни" изказвания Crossing Arms

# 73
Цитат
Кърмих само 1месец,защото едно че нямах и второ,че ми беше прозрачна.И за да не измъчвам мен и малката започнах на изкуствено.Когато навършихме 2 месеца започнах да и давам сокчета.На 3месеца-плодови,4 месеца-зеленчукови,а сега сме и на каши

Shocked  Tired

За да не е в нов пост, тук ще споделя, че се натъкнах на една потребителка (няма да споменавам ника й), която в подписа си беше сложила лентички - "proud to be not breastfeeding mom" и "бебе се храни от шише"...  откАчена история.  Rolling Eyes
Кое  и е било прозрачно-това,дето го е нямала ли?!Ей такива малоумни оправдания ме убиват #2gunfireМиналта година с една позната се чуваме-бяхме в една стая след раждане-Ау,блазе ти,че имаш кърма-аз нямам-т видя,че нищо нямах още в болницата...е ние ядем с кеф пюренца на Хип-децата токущо бяха станали на 4месеца!След това току изтърси-Бе то тече нещо там-трябва да отида да ми я спрат с инжекция ли,с хапче ли....

# 74
Да де, хем нямам кърма, хем трябва да си я спирам с хапчета и инжекции  Joy

Общи условия

Активация на акаунт