Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 788
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
И аз това гледам момичета. Simple Smile После ще го обсъдим Simple Smile Наистина интересно

# 346
Добро утро ,момичета!
Гледате ли  " На кафе" ?
  Вече да!Благодаря ,че ни подсети! Simple Smile

# 347
 Боже Господи.....Разплаках се,като видях бебенцето... Cry Cry Cry
 Да е живо и здраво! Hug
 Толкова е вълнуващо!!! Heart Eyes

# 348
Момичета за кремовете за акне през бремеността -по-добре не се харчете. Свеки каза че това е на хормонална основа и се лекува с хапченца, но след като спрем да кърмим, сега каквото и да и сложим по лицето няма да има ефект, и да има ще е временен. Проблема с акнето идва от вътре   Peace  Ако все пак някоя от вас реши да се маже, да има предвид че активното вещество в кремовете за акне може да е опасно за плода, в повечето случаи е антибиотик. Но всеки си решава...

# 349
И аз си поплаках. Върховно е. Просто нямам думи Simple Smile

# 350
Ако все пак някоя от вас реши да се маже, да има предвид че активното вещество в кремовете за акне може да е опасно за плода, в повечето случаи е антибиотик. Но всеки си решава...
   В кремовете Ла Рош Позе,особено серията Толериан,няма антибиотик.Това е сигурно.  yes Точно тази серия е овлажняваща и не съдържа никакви ароматизатори,оцветители и т.п..Страхотно хидратира кожата,без да я замърсява или натоварва с някакви по-завъртяни съставки.Създадена е за нетолерантни,хиперчувствителни кожи.
     В серията Еффаклар има някакво активно вещество,но не мисля ,че е антибиотик.При всички случаи това може да се попита в аптеката,там трябва да ви информират. Peace
     Аз лично съм ползвала едно кремче от тази серия(Еффаклар) миналата си бременност и не е имало никакъв проблем за плода.(Сега ще го погледна пак,да съм сигурна за активната съставка,да не ви объркам нещо.  Peace )

# 351
и аз го гледах !
дано да мога да родя нормално  Praynig изпитвам ужас от секциото  Cry

# 352
Аз съм малко уплашена и от секциото и от нормалното раждане.Затова не исках да гледам никакви клипове и подобни неща,за да не се наплаша повече ,а няма смисъл.Но да си призная хвърлих едно око и.......Честно казано страшничко ми се видя.

# 353
   Ето и активните съставки на Еффаклара:

Активни съставки:
Целенасочена Себумна Технология - отпушва порите в дълбочина;
Витамин CG, Цинк - регулират себумната секреция;
Витамин Е - антиоксидант, предотвратява окисляването на себума;
Термална вода  La Roch-Posay - успокоява, премахва зачервяванията по кожата и мима антиоксидантно действие.  

teddie007 ,ако искаш,нека свекървата се изкаже за тези съставки,щом е дерматолог. Simple Smile
     Ето и целия линк.

А ето и Толериана.Няма никакви опасни съставки,според мен.Ползвам го в момента. Peace

# 354
Здравейте момичета! Браво на вас преполовили сте и тази темичка. Честито на всички, които са разбрали пола на бебоците си.

Аз отвчера съм мн. разстроена. Бяхме на консултация и така ме изнерви моята докторка. През цялото време мълча, трябваше да и вадя думите с ченгел, а правеше важни неща (мери нухалната гънка на бебо) за което мисля, че имам право да получа достатъчно информация  Cry Накрая викам поне ще ми го покаже за малко... няма затвори минитора и край  Crossing Arms
Незнам може да е била в кофти настроение, ама трябваше ли да е за моя сметка. Ние с таткото толкова го чакахме този преглед да си го видим и накрая нищо  Cry
Сега обмислям дали да не я сменя, но нямам никаква идея на къде да се насоча. Ако варненските мами помогнат с инфо за техните, работещи със ЗК лекари следящи бременноста ще съм мн. благодарна   bouquet

# 355
  • Варна
mira_varna, а ти защо не я попита сама? Коя е тази лекарка?
Аз съм много доволна от моята д-р Желязкова, работи в клиника Валем.
Ходя и паралелно при Давидков, но той не работи с ЗК.

# 356
Аз я питах естествено за което се сетя, но тя ми отговаряше с по една дума, на всичкото отгоре не се сещам за какво беше. но ми вика "брейй, това къде го чете" и някакви ей такива неща. Стана ми мн. криво и ми умря желанието да я питам за каквото и да било  Crossing Arms

# 357
Здравейте момичета! Ох как се развълнувах, не можах да се сдържа и се разплаках като гледах раждането на бебчето, което даваха на живо в "На Кафе"
Искаше ми се веднага да се пренеса в 9ти месец:) Толквоа е вълнуваща е първата среща с бебчето.

...Тишичко мога да кажа, че от вчера и аз усешам бебка Simple Smile Толкова е хубаво, нямам търпение да стане по-често. Аз го усешам все едно имам разклатена пружинка в коремчето..Simple Smile
Но не мога да предизвикам това усешане, както вие правите - с изпъване и притискане на коремчето. То си става когато си иска. Яд ме е само, че докато осъзная, че е бебчето, то вече е спряло Simple Smile Но..тепърва ще става по-често Simple Smile Много, много ми е хубаво  preggo  Simple Smile

Селма, за различното отношение към децата, се чудех защото една моя позната име две дечица, но казва, че първото и дете е по-"особено" ..и докато малкото всички много го обичат, то голямото....по-скоро е проблемно за всички. Разбира се, че и него си го обичат, но пък то детето си усеща... и сигурно затова става още по-опърничаво.
Знам, че всяко дете си е уникано по характер, независимо, че е отглеждано в едно семейство и по еднакъв начин. Но нали всяко си носи темперамента и това би трябвало да определя различно и индивидуално отношение. Може би начина по който се отнасяме към всяко едно от децата си трябва да е спрямо техния характер. Но пък всички ние си имаме изграден характер и понякога трудно разбираме някой неща, и докато ги осъзнаем, то времето отлетяло и детето пораснало. Сигурно от това така се получава - с едно дете да кажем може по-лесно да се общува, а с друго- по-трудно...

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 10:59 от nlight

# 358
Момичета за кремовете за акне през бремеността -по-добре не се харчете. Свеки каза че това е на хормонална основа и се лекува с хапченца, но след като спрем да кърмим, сега каквото и да и сложим по лицето няма да има ефект, и да има ще е временен. Проблема с акнето идва от вътре   Peace  Ако все пак някоя от вас реши да се маже, да има предвид че активното вещество в кремовете за акне може да е опасно за плода, в повечето случаи е антибиотик. Но всеки си решава...

тоооочно така, хормони момичета, нито кремове, нито храни ще помагат още известно време. Не се вкарвайте в излишни филми, споко - и така с пъпките сме си красиви!
Май ще ви се меся от време на време, да си знаете!

Jasra, моме, честита девойка! Хихихи!
И на всички научили какви са гащите - браво момичета!

Който е недоволен - на таткото да се жалва - каквото го е посадил, такова никне! Затова трябва да се казва според мен не мъжка/женска "майка" ами "баща" Wink

# 359
Аз съм малко уплашена и от секциото и от нормалното раждане.Затова не исках да гледам никакви клипове и подобни неща,за да не се наплаша повече ,а няма смисъл.Но да си призная хвърлих едно око и.......Честно казано страшничко ми се видя.

Аз съм гледала клипчета и на нормално раждане и на секцио... и да ви кажа...и двете не са за гледане  Shocked
Сега от това което гледахме ми стана гадно от поставянето на упойката защото не бях виждала така ясно и с обяснения как става.

Общи условия

Активация на акаунт