Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Добро да бъде и от мен  newsm46

Боби, във Франция няма ли откъде да си поръчаш бг неща за ядене и пиене? Братовчед ми живее в USA и там имат някаъв онлайн магазин за традиционните бг неща ( няма да ги изброявам ).

Моето бебче също не рита, но аз с тая предна ниска плацента не знам дали ще го усетя скоро.

Иначе относно кожата ми се е случвало толкова да ме сърби през нощта, че да стана да се мажа насън  hahaha

Някой чувал ли е, че е хубаво да хапваме суров сусам заради лактацията - аз много искам да кърмя и мисля да си купя - но дали не е рано?   babyuu

Усмихнат ден от мен  Flutter

# 571
Добро утро в този снежеееен ден   bouquet

Тази сутрин се събудих с ужасно главоболие и се чудя дали снощи не съм направила беля,защото изпих една бира,бях в заведение и прочие,но по скоро от пушилката ми елошо,а не от бирата ...не знам.

боби40 направо като се сетя за тая напитка дето аз споменах и мног ми става гадно ,хем се съобразявам и гледам да не споменавам неща,които трудбо можете да намерите,ама за нея не се сетих   bouquet

Иначе стига сте се сърдили з аглупости,точно нашата тема дето беше най-забавана почна да става кокошарник,знаете ли,че в АПРИЛКИ 2010 вече има първо бебече седмаче,живо и здраво  Hug Peace

Айде лек зимен ден  Joy

# 572
Добро утро и от мен!Хей мами хайде да не се караме, наистина хормоните са ни в повече Hug
Колкото до странният ни аромат и аз го усещам-къпя се мажа се и все си мисля че смърдя-ужасно чувство.Както каза една мама още няколко месеца и това ще мине а и като се сетя как после сладко мирише стаята на бебе мммммм струва си чакането!
Лек ден на всички мами!  bouquet

# 573
Добро утро и от мен!

Снощи си намерих стрии по гърдите  Sad. Да са ми честити - досега не съм имала никога, никъде по тялото  ooooh!.

# 574
  • Бургас
Добро утро ,коремчета.

Това е от мен,дали е чай или кафе,всеки да си избере.
Ади,забравила си мила,много се дрънкахме  и при августинки,особено пък заради споменаване на храни.При мен никога е нямало проблем със споменаването на нещо,даже се дразня като все ми бутат храна в устата или си прекъсват разговора с цел да не се спомене нещо.
Да си призная онези усещания които имах и мислех,че са движения на бебето май са си били газове,в момента нищо не усещам,а и плацентата ми е предна,което май ще забави нещата.
Wonderland,дали са от сега стриите,лилави ли са?
Колкото за ароматите от мен,досега не съм се усещала,ама дано да не го усеща някой друг,а аз блажено да се заблуждавам.

# 575
Wonderland,дали са от сега стриите,лилави ли са?

Да, лилави са. Аз си имам малък бюст, който през тези месеци стана огромен (поне в сравнение с по-рано). Трябваше да се сетя какво ще последва  Confused.

А за миризмите, аз също имам усещането, че мириша по-силно. През първите три месеца беше някакъв кошмар - долавях всяка миризма, сега поне е по-приемливо.

# 576
Дани, има и тук, но страшно ограничен избор: ракия по13 евро(мъжа ми каза да си гледат работата), лютеница, вафли Мура и сирене намерих, иначе от ориенталските - по засукани десерти.

Acid, аз не се сърдя, шегувам се колко сме пощеливи някои, други не са...ама живот, туй то;-) Но храните ще си останат болна тема и след като родим. Макар, че се твърди , че няма нужда от специална "диета" ма кърмачката, аз след четене и проучване на този въпрос съм решила да спазвам такава, като се изключват някои храни в началото и се наблюдава бебето (води се дневник какво ядем, и то се яде по два дни еднакво, за да се види реакцията на бебето, за жалост аз съм супер алергична и не ми се иска и беба да е така, та ще приложа всички трикове възможни, за да и го спестя). Аз сега си водя дневник с важни неща, после ще продължа и с бисерите на беба.

За "миризмата"- мъжа ми твърди, че мириша на бебе, на мен ми мирише на шоколад от какаовото масло, иначе се къпя с един душ гел - специално супер мазен и без сапун, за бременни е, не изсишава кожата и мие (аз не съм химик и не знаех, че има миещи средства без сапун...)

# 577
Добро утро и от мен! Благодаря на всички за пожеланията и съветите! Пробвах повечето от рецептите, но носът ми е толкова запушен, че въобще не "чува". Днес е малко по-добре, така че стискам палци до 1-2 дни да съм забравила за тази хрема  ooooh!.
Аз също взех да си държа ръката на корема, като лежа с надежда да усетя нещо, но засега без много успех (само едномалко побутване, което не съм сигурна, че беше бебчо). Иначе коремът ми определено си личи и си стои така, но и аз доста го тъпча напоследък, та и това му се отразява на формата със сигурност.
Приятна неделя на всички мами! И добро настроение  Laughing

# 578
Здравейте бъдещи юлки, ще направите ли място за едно ново голямо коремче  smile3525
Днес реших да ви се представим. Аз съм на 35 год. бременна съм с близнаци от втори опит ИКСИ/Ин-витро. Първа бременност, дълго очаквана от 10 год. В петък бяхме на първтата си ФМ при доц.Томова , много съм доволна от нея. Видяхме си гащите, мечтаните синьо+розово  newsm47, бебките ни са много добре, развиват се хармонично и се хранят добре. Дай Боже на всички така да ни върват до края  Praynig. Все още нямам определен термин,  но ще стискам кълки до края  smile3503
Пожелавам ви хубав снежен ден, с повече положителни емоции  newsm03

# 579
Аз пък писах, писах и ми се затри поста....  ooooh!
Така, че сега по-накратко!

Дидре, добре дошла!
Най-благородно ти завиждам, пожелавам ти лека бременност до термин, по-рано - не  Naughty 

Моята плацента също е предна и ниска, но усещам движенията на бебето, може би защото пак ще имам бунт в корема по-натък, и баткото беше много шугав и помня в 8-9 месец как постоянно се въртеше я седалищно я главично  Crazy  побърквах се, понякога дори сериозно си ме болеше.

# 580
Didre, добре дошла при нас!  Hug

Дълго е било чакането, но затова пък през юли те очаква двойно щастие. Какво по-хубаво от две съкровища наведнъж!   bouquet

Желая ти спокойна и безпроблемна бременност и две прекрасни, здрави бебчета накрая!  Simple Smile

# 581
Добре дошла на Дидре   bouquet

# 582
  • Бургас
didre,добре дошла.  bouquet,Много лека бременност ти желая.
 Wonderland ,дано не се увеличава броя на стриите,ти си се мажи,пък каквото стане.

# 583
иначе се къпя с един душ гел - специално супер мазен и без сапун, за бременни е, не изсушава кожата и мие (аз не съм химик и не знаех, че има миещи средства без сапун...)
 Има ги такива и за бебета(и не само) с атопична кожа.Запозната съм с тях покрай детето ми.
  Миналия път бях прибегнала към такъв гел (има и масла за баня) по време на кърменето,защото кожата ми беше станала адски суха.

Didre,добре дошла!Чудесно е ,че чакаш близнаци и то разнополови! Hug

За ритниците.Никакви притеснения преди 20 г.с.,моля ви!  Naughty Особено за първескините!  Hug

За дрънкането.Навсякъде се дрънка.Къде повече,къде по-малко.Тези ,които са по-отдавна във форума,го знаят. Laughing
Много често живите запознатства,спират повечето недоразумения.Все-пак виртуалното пространство доста изкривява нещата,имайте го предвид.  Wink  Peace

За храните по време на кърмене.Аз лично бях се подложила на безкофеинова и безшоколадова(което е всъщност същото) диета,за да щадя нервната система на бебето.И то ми се беше отблагодарило с минимум рев и максимум усмивки.
   Освен това,задължително включвах в своето меню орехи,бадеми,овесени,ечемичени,ръжени ядки,жито и елда(гречка),както и много течности,за да имам добра лактация.И си я имах 2 години и половина. Wink

# 584
Добре дошла, Didre ! И аз като Puma благородно ти завиждам  Wink  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт