Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 704
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Да ви кажа,това взе да мяза на Детска градина вече Crossing ArmsКакви са тея сръдни и цупеници за глупости.То пък сакън да не кажеш нещо.
Аз лично не мога да мисля и да прецеждам всяка дупо по отделно,за да няма сърдити.

И на мен ми е криво в някой дни и няма на кого да си го изкарам и тогава не влизам във форума,или поне не пиша.

Уондерленд,ти нали не реши,че съм серизона за тиквичките.Имам си във фризера в Сф има и фирми с готови салати,на който му се ядът-да заповяда.

Разбрахме се да се пише за храни достъпни за всеки и така правим.Какво трябва да се обясняваме по 100 пъти.

# 556

Форума е същата работа.Ако нещо,което не е насочено лично към нас,не ни харесва,просто го подминаваме. Simple Smile Hug

Селма, подкрепям  Peace

само като пуснем рекламите и става страшно  ooooh! все нещо вкусничко показват, но трябва да се научим да се абстрахираме, че иначе ще има едно готвенеее и търчане до магазина  Laughing

# 557
Ммм да, това за рекламите е вярно. Има някои направо жестоки - примерно с онези двете, които не искат да обидят леля си и пият хапчета, за да освободят място в коремите. Всеки път си мисля, че искам тази леля от рекламата за себе си (ясно е защо, да не споменавам забранени вкуснотии) Laughing.

# 558
ммммммммм, тука няма салатени тиквички, да ми пратите (на Клерет също). И аз роптая, ама готвя каквото ме подсетите  Joy ама не всичко има да му се невиди! Едно кисело мляко ...БИО - то е най-близо до нашето, трябваха ни 2 г докато го открием.

Honence, не се сърди, изпускаме се с тия храни. Някой от онези дни бърбори за боза.........ама питате ли ме? Ама ще гледаме да се въздържаме занапред с по-особените!

# 559
Ама как я дават,като че носи пачки в зелено,на тоя поднос. Laughing

Какво стана с Лястовичка,дано е добре.Съвсем изчезна. newsm78

Забележете само,дали има друга тема,в която да се дрънкат толкова много.Направо е срамота.Да не говорим,че отначало,всеки си пишеше сам за себе си и никой не отговаряше на другия.Като някакъв кокошкарник беше.Сега нещо май взе да действа естествения подбор,та по -нормално стана.Ама с тея "физиономии"............

Боби,срещу "клечката за почесване" получаваш БозЪта LaughingТо поне да имаше за какво да те е яд.И на мен ми се пие,ама не я пия,че то няма нищо общо с тази дето си я помним.Абсолютен боклук. ooooh!

# 560
Боби миналия път като каза за боза забравих, но ето ти рецепта за домашна био-боза ако много ти се припие http://www.blizodobebeto.com/2008/06/19/boza/

Това с хромозомните аномалии е много тежка тема. Аз не съм правила биохимичните скрийнинги, така прецених. Преди няколко дена попаднах на страхотен разказ от блога на майка, родила наскоро детенце с даун. Няма да го пускам тук,но наистина си заслужава да се прочете. Ако някой иска мога да пратя линк на лична-разказът е на английски  Peace .

При нас снощи най-накрая и таткото успя да усети бебето. Голяма гоненица падна, всеки път като си сложеше ръката и бебето спираше да рита, но снощи успяхме да го издебнем  Grinning .

# 561
  • Stavanger, Norway
 Hug Здравейте момичета! Подхванали сте обичайните бременилски теми - храна, изследвания, хормонални изблици... Crazy Аз засега устоявам на бурите, но сигурно защото никой не ме е атакувал директно  Grinning Ха, дано не ми се случва. Не ми пречи да си говорите за храни - ако ми се яде нещо ще си го купя. Пък и не ми се преяжда така  Whistling Сигурно затова съм курназ.  Flutter
Да ви питам нещо - някоя от вас има ли чувството, че откакто е забременяла мирише по-странно? На мен постоянно ми се струва, че мириша на пот  #Crazy Къпя се редовно, сух дезодорант и т.н., но все ми се струва така. Мъжа ми казва, че не усеща промяна, но аз се усещам. Или си внушавам  Crazy

# 562
Цветулка Peace Peace Peace
Същата работа съм ooooh!
Сменям си дрехите всеки ден,къпя всеки ден,ако не е яко студ и по два пъти и пак имам чувството,че мириша.
Молото ми вика,въобразяваш си,но на мен ми е ужасно некомфортно.
Като се напарфюмирам,ми мирише още по-зле.Не знам какво е това чудо.........

# 563
Цветулка, по-вероятно е да ти се е обострило обонянието, а не да ти се е променила миризмата  Wink . Макар че мъжа ми твърди, че мириша по-хубаво  Flutter , но аз пък не усещам промяна  Laughing .

# 564
  • Stavanger, Norway
Clairette , и аз си го мислех това. Нали сетивата се изострят, особено обоняннието, а и потенето се засилвало по време на бременност. Явно се усещам повече от преди  Joy Ама ще се изтърпя някак. Първите три месеца понякога докато спя и усетя дъха на половинката в лицето си и ми ставаше гадно  Blush Не му казах да не го обидя. Още повече, че просто сетивата ми са объркани  ooooh!

# 565
Clairette- ако не ти е проблем метни ми линкчето  Peace
Цветулка - и аз така с това потоотделяне , мисля че винаги се засилва тази секреция при бременелките , хубавото е че аромата е в рамките на понасимото въпреки и постоянното хигиенизиране  Simple Smile иначе .. скунксова работа  Laughing
Eвита ти си френска нали  ?newsm78 Laughing  Щото аз пък съм Перони  reverance #Sillyа сега фръ-пръц Hug да от добрия стар югозапад съм  Hug

Някой мислил ли е за съхранение на стволови клетки ?

# 566
  • Sofia
Аз пък не съм го забелязала това допълнително секретиране. Simple Smile Предполагам, че не ви е приятно, ама нали се сещате, че най-много още 4 месеца ще ви тормози.
Аз пък се оплаквам, че сухата ми кожа е станала два пъти по-суха и, че непрекъснато гърдите(около зърната) и корема ме сърбят. Това последното ме подлудява. А интересното е, че вече две сутрини, като се събудя и на гърдите ми има белези, все едно някой ги е смукал, ама няма кой. Simple Smile Това не мога да разбера от какво е. Не спя и върху тях, че да съм си го направила сама. Много странно. На някой да му се е появявало нещо такова?

# 567
светлана, да не би да ти се отбелязват неравности от пижамата  Thinking

За усещането - аз явно несъзнателно се опитвам да спя по корем и се започват едни протести отвътре  Crazy, но само тогава усещам гъргалчо. Всякакви опити да го прикоткам да се обади завършват с неуспех. Таткото не знам кога ще го усети, но няма да е скоро.

# 568
Клерет, мерси за рецептата!

Ади, не се ядосвай за качеството - ще дойде ден, когато нещата ще се произвеждат с добро качество от съвестни хора и ще пием с кеф тези течности, за които имаме прекрасни спомени от детството! Само ни трябва съвест, а също и да се социализира българина. От 20 години се лутаме и още не сме се намерили себе си, камо ли общество и качество на живот да имаме...но вяра трябва, усилие...може би тези бебета дето си ги крием на топло ще бъдат по-добри от нас и по-печени!

Сватята Веси/лястовица се покри някъде...и аз питах и за нея, и други са се изпокрили...не знам как е по другите отчетни, мисля, че навсякъде се дрънкат Wink хайде усмивки и хубава неделя!

# 569
Добро утро сладурки, как са коремчетата. Искам да попитам някой пие ли витамини MamaVit. Док ми препоръча да си ги взема, но нищо не намирам в нета за тях.

Общи условия

Активация на акаунт