Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Методът и за какво се използва?
Какво е препоръчителното лечение за запек по време на бременност?
Как да се справим с кървенето от носа по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Методът и за какво се използва?
-
Какво е препоръчителното лечение за запек по време на бременност?
-
Как да се справим с кървенето от носа по време на бременност?
-
Какви са някои методи за справяне със запека?
-
Как се приготвя домашна смес за премахване на стрии?

А и със сигурност в покупките ще участва Ели, закъде без каката. Но като си спомням с какво вълнение купувах всичко за нея, е абсурд да се лиша от това рядко удоволствие. А вашите татковци говорят ли за бебетата, защото нашия някак си не може да се отпусне и е по-мълчалив по темата. Не, че го оставям на мира. Все го чопля за нещо и за разлика от миналия път, съм решила където мога да го включа в каквито и да е бебешки приготовления. Спомням се, че с бременския си акъл предния път ходих със свекърва ми да купувам всичко за бебето, вместо с него. Много тъпо, нали? Но никога няма да забравя момента в който гушна Ели за пръв път в къщи. Сякаш цял живот го бе правил и беше един от изключителните ни моменти. 

.

Здравейте момичета,честито на виделите пола бебоци,а на другите кураж-скоро ще ги видите.Не че нещо,но е много неприятно,където постоянно говорите за храна , но и уточнявате.Уж сме бременни,а ние повече от другите говорим за това.Не е приятно хич зя мен,незнам на вас може би не ви се преяжда,но на мен,да.Хем искам да чета постове,хем навсякъде има кой какво готвил кога и как.С никой не искам да се карам и да наранявам някой,но не е приятно.Всичките ми колеги и приятели се съобразяват и моето мнение е че е важно,на вас,може и да не ви се хапва,АМИ МИСЛИТЕ ЛИ ЗА БЕБОЦИТЕ,ТЯХНОТО МНЕНИЕ?Сега ви оставям пожелавам успех на всички с износването на здравите бебоци и лека вечер.