Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Acid, относно коремчетата, моето определено вече непроменящо се си стои в едно и също положение, само като ми се забави перисталтиката, да видиш как мога да разбера, как ще изглеждам в 7-ия месец.  Laughing
Иначе съм наясно, че няма нищо общо БХС с ФМ и, че по-добрият вариант е да се направи ФМ. Аз по-скоро се чудех как да убедя съпруга ми, защото той е твърдо против и е на мнение, че каквото ни е бебчето, такова ще си го гледаме. Но след като му обясних, че може да е от полза в някои случаи, се съгласи и то едва днес. И всъщност другата седмица ще се обаждам да си запазя час. Моля ви, само ми припомнете, в коя седмица беше най-добре да се гледа бебо и д-р Марков ли е най-добрия специалист в областта в София?
Селма, когато попитах акушерката ми, защо още не усещам бебо, тя ми отговори простичко"Защото бебето е още мъничко". Тя и на предния преглед ми беше казала, че обикновено вече раждалите жени започват да усещат бебетата около 18-ата седмица, а нераждалите около 20-ата. Ама като започнахте да споделяте, че някои от вас усещат бебетата още в 15-ата седмица, се позамислих. Но както и да е. Като видях лудуващото в корема ми бебче, се успокоих. Когато го усетя, тогава. Simple Smile
Иначе аз съм решила всичко каквото реша да купя за бебчо, да става само и единствено с мен. Разбира се, че и таткото ще участва, но без мен не може. Naughty А и със сигурност в покупките ще участва Ели, закъде без каката. Но като си спомням с какво вълнение купувах всичко за нея, е абсурд да се лиша от това рядко удоволствие. А вашите татковци говорят ли за бебетата, защото нашия някак си не може да се отпусне и е по-мълчалив по темата. Не, че го оставям на мира. Все го чопля за нещо и за разлика от миналия път, съм решила където мога да го включа в каквито и да е бебешки приготовления. Спомням се, че с бременския си акъл предния път ходих със свекърва ми да купувам всичко за бебето, вместо с него. Много тъпо, нали? Но никога няма да забравя момента в който гушна Ели за пръв път в къщи. Сякаш цял живот го бе правил и беше един от изключителните ни моменти.
Май много се увлякох, но ще видите и вие мами, колко са сладки тия неповторими мигове.
Anglelv, бързо ти оздравяване. И аз бях много хремава допреди няколко дни, че и гърлото ме болеше за втори път през последните 2 седмици, но и аз не знам как се оправих. Дано и ти не усетиш как вече си здрава.   bouquet
Хубава ви вечер. Hug

# 541
svetlana79,верно ,че бебенцата ни са още много малки.
Аз и двата пъти започнах да усещам бебето много по-рано от общата статистика.Имам много тънка коремна стена,ама страшно тънка.Предполагам,че е заради това. Simple Smile

За предпочитанията към храните....Миналия път налитах на лютеничка със сиренце и черен шоколад(имам син).Този път след като ми спря гаденето,налитам на същото,освен шоколада......А!И цитрусите ме влекат този път,за разлика от предния.Но какъв е пола,все-още нямам представа.Мога само да  гадая. Thinking

acid,кат' гледам снимката си в 4-ти месец от миналата бременност....Никой за нищо на света не може да познае,че съм бременна.Спомням си,че тогава посрещах гости и бях с къса блуза и гол корем ,и когато казах на гостите,че съм бременна, те бяха сигурни,че се майтапя. Laughing
   Не се притеснявай!Колкото по-малък корем,толкова по-малки грижи с прибирането му после. Wink Hug

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 18:29 от Селма

# 542
  • Плевен
Боби ще видиш, че всичко ще е наред. Стискам ти палци и   Praynig.
Ади много сладко коремче имаш. И аз искам вече такова, ама и аз като acid още нямам и се притеснявах, но като прочетох коментарите на другите мами и се успокоих.
Лека и спокойна вечер момичета.

# 543
Евита (адашке Laughing)и при мен и двете бременности до този момент протичат почти еднакво-не ми се гадеше много,не повръщах изобщо,ям много кисело и тестени храни и най-важното почти не се сещам за сладки неща,докато преди и аз бях почти пристрастена.
И чакаме второ момче-незнам дали има връзка newsm78

Anglelv,дано се оправиш по-бързо!

Боби, от сърце ти пожелавам резултатите да са ти добри!

Ади,ние имаме близки в Сандански и ходим много често,може пък да се засечем някой път, иначе не виждам друга мамa от нашия район,с която да си направим среща:peace: Joy

# 544
Исках да питам някой гледал ли е предаването на Гала в четвъртък със секциото,че не мога да намеря линк?

# 545
Да ви кажа важен е състава на коремчето,инак такова с повечко хапване може да се докара Laughing

За храните- с Ивон ядях само сандвичи с кашкавал,Мак Доналдс и баница.Шоколад от дъжд на вятър.Резултата е с розови гащи.Също не ми е било лошо нито 1 ден от цялата бременност.
Сега ям всевъзможно кисело,понякога тестеничко,много риба,беше ми ужасно лошо първите 3 м и всичко ми мирише.Като разбера пола,ще ви кажа има ли връзка.

За движенията на бебето-аз и с двете бременности усетих бебето много рано-м/у 12 и 14 г.с.

Никой не ми вярваше,но видеозона потвърди и двата пъти,че не лъжа :peace
Много зависи,на къде е обърната матката,каква е плацентата( с предна се усеща по-късно),коя бременност е,колко е тънка стената,а моята като на Селма е много тънка.
Бебетата са вътре,ще има да ядем шутове......После 5 месеца след раждането ще имате чувството,че ви ритат Laughing

На Гала предаването го гледахме много,ама линк...... newsm78

Евита Фр,с удоволствие ще се срещнем HugИ Евита 72  е от тук,ама е закодирала съобщението Laughing

# 546
 Heart EyesЗдравейте момичета,честито на виделите пола бебоци,а на другите кураж-скоро ще ги видите.Не че нещо,но е много неприятно,където постоянно говорите за храна , но и уточнявате.Уж сме бременни,а ние повече от другите говорим за това.Не е приятно хич зя мен,незнам на вас може би не ви се преяжда,но на мен,да.Хем искам да чета постове,хем навсякъде има кой какво готвил кога и как.С никой не искам да се карам и да наранявам някой,но не е приятно.Всичките ми колеги и приятели се съобразяват и моето мнение е че е важно,на вас,може и да не ви се хапва,АМИ МИСЛИТЕ ЛИ ЗА БЕБОЦИТЕ,ТЯХНОТО МНЕНИЕ?Сега ви оставям пожелавам успех на всички с износването на здравите бебоци и лека вечер. stork-girl stork-boy  bouquet

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 19:30 от honence

# 547
Хоненце,нормално бременни да говорят за храна.Това е част от ежедневието на всеки.Както забелязваш се говори за храни които са достъппни за всеки и може да се приготвят или купят от всякъде(ако ти се занимава).Аз лично изброявам само достъпни неща,нещо което няма как да се намери от всички,не споменавам Peace

Ама нещо тук много докачливи в тази тема.В другата отчетна не е имало никога дразги за такива неща newsm78

Едните искат да не се говори за храна,другите за секс,третите за нещо друго,че за какво да си говорим newsm78Нали това ни е ежедневието Hug

# 548
# 549
 acid  ,за тебе!   bouquet

# 550
Аз пък не мисля,че от както съм бременна ми се преяждат разни неща повече от преди,това не е ли повече на психическа основа.

# 551
Ок,успех ви желая...

# 552
  • Sofia
Ето, че пак има някой сърдит. Това определено придава лош привкус на нашата отчетна темичка. Ако трябва да съм честна и на мен ми се прияжда от някои от споделените храни, но се опитвам да подминавам всичко. Но пък разбирам и Хоненце, защото има жени, които наистина не могат да се въздържат, както и жени като Тирамису, които не се влияят от написаното. Според мен трябва да сме толерантни едни към други, аз мисля, че за себе си успявам, но явно на някои от нас не ни издържат хормоните.

# 553
Honence, не се сърди  Hug. Малко е трудно е да си представи човек какво ти е като не се чувства по същия начин, но съм убедена, че много от нас ще се съобразят. Аз си взех бележка още вчера  Simple Smile.

# 554
   Живота е шарен.Когато излизаш на улицата ,какво става?Пълно е  с билбордове с храна,секс и пр....И с хора всякакви:усмихнати,сърдити,вежливи,груби,млади, стари,болни ,здрави....
   Това ,което ти харесва,го заглеждаш.Това,което е отблъскващо за теб,просто го подминаваш.Нали не тръгваш да замерваш със снежни топки някой,излязъл от баничарница,похапвайки вкусния й продукт? Laughing

Форума е същата работа.Ако нещо,което не е насочено лично към нас,не ни харесва,просто го подминаваме. Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт