Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 686
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро и от мен,или добър ден Mr. Green
Да ви се оплача и аз снощи май си открих на едната гърда отдолу 2-3 червени линии,ама сутиена много ме беше стискал цял ден и като го свалих се почесах зверски и сега се моля просто да съм се надрала  Praynig
Иначе гърдите ми порастнаха втория месец,но от тогава са си все на това положение,мажа се обилно с какво ли не,ползвам душ олио не душ гел,за да не си изсушавам кожата.Боже дано не са стрии ooooh!

# 586
Благодаря за топлото посрещане и хубавите пожелания  Heart Eyes
За мазането , смених няколко мазила, сега съм на масажно олио на ХИПП и то най ми допада като миризма, дано и да действа.  Имам си стари стрии почти на всякъде, така че не им обръщам внимание сега много .
Тръгнах с доста килца, до края ще се търкалакам сигурно  hahaha, сутрин си позволявам едно леко кафенце с повече мляко, док ми каза да не се лишавам, че и кръвното ми е 60/100 , на всичко отгоре пия бромокриптин  #Crazy.

# 587
  • София
добре дошла, дидре
много се радвам, че сте успели; аз с бившия ми 3 години се борих - 6 инсеминации, едно инвитро (икси) с успешна имплантация и аборт в 6 седмица, едно неуспешно икси на естествен цикъл
по стечение на обстоятелствата се разделихме и след три месеца се събрах със сегашния ми приятел, забременях естествено на първия месец! божа работа ти казвам... така че и аз сега се чувствам като успяла след дълга борба...
стискам палци всичко да мине леко при теб и накрая да имаш две разкошни, здрави и спокойни бебчета

# 588
Добро утро момичета. Добре дошла и на новата мама DIDRE. Чакането си е заслужавало ще имаш най-голямата радост лятото  Hug

Мимичета искам да ви споделя нещо, което ме притеснява. От няколко дена като си сложа ръката на корема, под пъпа, понякога го  усещам твърд на места. Мислех си, че може би това е бебчето и се радвах, докато не се появи едно усещане за тежест, а онази вечер и болка. Не мога да кажа, че беше кой знае колко силна, но си беше болка - наподобяваше предменструалната, но някак си по тъпа. Има ли някой същите оплаквания? Дали е нормално или са контракции някакви  Sad

# 589
vrendi, благодаря ти мила, да ти е жива и здрава бебката ви . Наистина всичко си е Божа работа, самите лекари си го признават. Но винаги сме вярвали , че когато му дойде времето , ще се появи и нашата рожбичка, при този опит бях сигурна ,че ще стане вече. Някак усещах ,че е дошло времето, освен това сме и новодомци  newsm53 , бяхме много позитивно настроени.
mira_varna, ако болката е централна ниско долу, може да  е матката. Най-добре са чуй с доктора си !Аз съм получавала само отстрани болки и винаги са ми казвали , че не може да е матката, щом е там. Най вероятно е перисталтика при мене.  Аз пия магнерот и но-шпа за отпускане на матката, ти пиеш ли нещо?

# 590
Здравейте момичета!
Добре дошла на Дере, мога напълно да те разбера и ние доста се борихме с моя мъж за бебе и ето на сега го топля в коремчето си. Пожелавам ти безпроблемна бременност.
И при мен на пръв поглед гърдите ми са по-спокойни обаче, като ги почесам и стават едни кървави , които по-късно преминават в синки , но мисля , че това не е опасно от богатото кръвоснабдяване на гърдите е.
Относно мазилата не ги ползвам, защото аз стрии си имам от преди да забременея, защото бях дебеличка , после отслабнах 24 кг. и после забременях и сега оправям тапицерията имам какво да пълня  Grinning

# 591
Дидре, добре дошла и от мен Simple Smile Наистина 10 години е страшно много време, но пък виж какъв резултат:) Пожелавам ти лека бременност и живи и здрави бебета накрая:)

за стриите - от първата ми бременност не ми се появи нито една, но пък след раждането така зверски ми се увеличиха гърдите (а аз съм с малък бюст), че памела Андерън ряпа да яде Simple Smile Точно от това рязко увеличаване (някъде към 3тия ден след секциото) на едната ми се появиха няколко. Сега почти не се забелязват, освен ако не ги търсиш, но много се надявам да мога да избегна това отново. Не знам, може би е трябвало да се изцеждат гърдите, ама на мен никой не ми каза тогава...
Доколкото ми е известно появата на стрии най-малко зависи от мазането, а по-скоро от типа кожа и от това колко се разтяга кожата. По-силното напълняване допълнително разтяга кожата, така, че колкото по-малко килца, толкова по-малко стрии. Мазането мисля идва на последно място като фактор, но тва не значи, че няма смисъл от него. Аз обаче съм скептично настроена към разните "специални"кремове против стрии. Обикновеното какаово масло върши същата работа, а и със сигурност няма химия в него.

# 592
Didre, добре дошла и от мен! Напълно те разбирам какво вълнение е при вас (ние сме "само" със 7 годишни опити, също инвитро, от трансферираните 2-чки, само едното оцеля и си го топля сега, госпожица)!
Много радостни и спокойни седмици! Гледам, че имаме няколко дни разлика само. Как смятат термина в БГ при инвитрото- деня на трансфера или оплождането?

# 593
Зсдравейтееее!!!  Hug Hug Hug
Дидре, добре дошла мила  Hugсега най-важното е да сте живи и здрави с бебоците. Много се радвам, че се присъединяваш към нас, защото много добре знам какво е да вървиш по този трънлив път!!!   bouquet
И аз да се оплача  smile3515 имам гадни стии по гърдите, май и по бедрата няколко, затова се мажа усилено. В крайна сметка да ви кажа съм съгласна да излизат където си поискат стрии, само бебчо да е добре  Praynig , а аз ще де оправям някак си  newsm39 jump running

# 594
  • Плевен
Здравейте момичета.
Добре дошла  didre. Много се радвам за теб и ти пожелавам леко бременеене и на финала живи и здрави бебоци.
Аз да се похваля - снощи усетих бебо. Три ритника ми даде. Днес пак. Много съм щастлива.

# 595

Аз да се похваля - снощи усетих бебо. Три ритника ми даде. Днес пак. Много съм щастлива.

Честито,Bambiniq!Това е много вълнуващо! Heart Eyes

# 596
Здравейте,мами!
Дидре,добре дошла!Да сте живи и здрави и ти и бебоците!    bouquet
Аз вече много често го усещам бебето,особено ако седна или легна и не му е удобно и се започва с ритничетата. Grinning

# 597
Добро утро мами! Дидре добре дошла, радвам се че ни направи съпричастни с твоята голяма радост Hugедни хубави и здрави бебоци на финала  bouquet
Аз днес следобед съм на фетална морфология-стискайте ми палци да е всичко наред и най-после да видим цвета на гащите Grinning
Успешен ден на всички мами, а на тези които са на преглед днес имат по един стиснат палец и от мен Peace

# 598

Аз днес следобед съм на фетална морфология-стискайте ми палци да е всичко наред и най-после да видим цвета на гащите Grinning

Flowers Four Leaf Clover Дано всичко мине перфектно ииииии защо не  stork-girl

# 599
  • Плевен
Добро утро на всички в този снежен ден.
 deizi_24  стискам палци и всичко да мине добре.
Успешен ден на всички. И тези които днес са на преглед и на тях стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт