Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 659
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро на всички, черпя и аз по едно кафенце хубавко  Heart Eyes
Успех на всички мами днес и се пазете от студа и снега.  Peace

# 601
 Hugблагодаря за палчетата и за кафето!!! Наистина много искам розов щъркел после ще ви кажа как е минало.
Хайде сега заедно да изпием по едно кафе Heart Eyes

# 602
Добро снежно утро!
deizi_24,стискам палци!
Добре дошла ,Дидре и леко бременеене.  bouquet
Аз като ви чета как всички усещате бебетата ми става малко кофти,че аз абсолютно нищо не усещам,а съм вече почти в 18 седмица. newsm78
Момичета навън не е за разходки.(поне в София) Ако можете стойте си вкъщи. Лек ден желая на всички!!!

# 603
  • Плевен
 margi_tr  за съжаление не мога да си стоя в къщи, че съм на работа.
Не се притеснявай скоро и ти ще усетиш малкия човек. Стискам ти палци това да стане скоро.

# 604
Добро утро мами! Ако знаете тук какъв снежен ад е. И на всичко отгоре един некъдърник се бухна в задната броня сутринта и до сега мръзнах в КАТ. Сега ще ходя до застрахователната му компания, за да огледат щетите. Човек да се чуди защо е тръгнал на работа в понеделник сутрин като няма една изчистена улица.
Добре дошла на Дидре. Hug
Стискаме палци днес на всички, които се на преглед.
Момичета нещо много бавно се движим в темата напоследък. Не можем да изпишем и по 1-2 странички. Защо е така? Преди по 6-7 страници на ден, не можехме да смогнем с четенето. Явно тези конфликти, които преживяхме се отразяват и вече почти никои не пише. Надявам се всички пак да пишат със същата страст както преди и заедно да преживее всички щастливи мигове, които ни предстоят.

# 605
  • Stavanger, Norway
Добро утро, мами! Да се отчета и аз преди да ме еграбнала работата  Wink Добре дошла на новата ни съфорумничка с близнаците - желая ти лека бременност и много щастие след това. Ние 2 дена се намързелувахме вкъщи, а бебчо вчера направои ми взриви корема. Толкова силно не го бях усещала до сега. Голямо ритане падна и то доста време. Даже "срита" на мъжа ми ухото  hahaha Лекичко разбира се  Heart Eyes Хайде, лек ден на всички!   bouquet

# 606
Добро утро!
Благодаря за кафето! Аз откакто съм бременна пия само мляко с малко турско кафе (сварено преди това на джезве)  и тъй като на работа нямам възможност да си го приготвям, пия кафе максимум 2-3 пъти седмично.
Да се похваля и аз! Снощи вече със сигурност усетих бебо. И приятеля ми го усети като сложи ухо на корема ми  Grinning Майка ми твърди, че датата, на която го усетиш за пръв път  е датата на която ще родиш. Аз съм го усещала и преди, но беше толкова леко, че мислех, че си внушавам.
Вече си имам и дънки за бременни - чувствам се страхотно! Толкова ми е спокойно на коремчето!
То вече се забелязва доста - всики ми се радват и искат да го пипат  Grinning

Момичета, четох, че 18г.с. вече е 5-ти месец. От утре влизам в петия!!!Толкова се радвам  Grinning
Дидре, добре дошла!  bouquet Лека бременност и здрави бебета на финала!

По темата за храните - мисля, че се преувеличава с това прияждане.
Прияжда ти се нещо, от което имаш нужда или като видиш как някой апетитно похапва.
То като гледам рекламите вечер...трябва да стана 200кг с тея всичките сладости, дето ми се прияждат. А за кърмещите съм чувала, че са като бременни - пак трябва да хапват, каквото им се прияде.

Времето навън е ужасно, добре, че в офиса е топло  Simple Smile
Пазете се от поледицата, ако излизате навън! И дано тези, които още не са усетили бебчо да го усетят възможно най-скоро! Лек ден!

# 607
Марги, споко - аз я усещам сигурно веднаж на три дни беба, а започвам 20-та седмица! Няма да ни отмине футболния период! Моята се "обажда" на музика и на спорт (ние сме много запалени и викаме, горкото ми дете с този адреналин, дето произвеждам). Пусни си силна готина музика и легни с ръце на пупата да видиш дали ще се размърда бебелиното!

Стискаме палци на всички, които ще гледат бебо днес - да е наред с прегледа всичко и да се издаде бебо какво си има между краката.

Мила, бавно върви, защото преди пишеха още 20-тина мами, дето им е писнало от "водещи правилни" мнения и са предпочели да не се товарят, аз прескачам постове, които не мисля, че ще ме "обогатят" с нещо и така. Като напреднем във времето, току виж се върнали...чакай само да се отприщи някой на покупки...Аз ходя без карта и чекове, защото имам дупки по ръцете и ако не бях обещала на мъжа ми ... Досега да съм напълним гардероба! А ти с тия истории КАТ и застрахователи...просто ми се изправя косата. Аз последно преди няколко месеца - още в началото на бременността, така паркирах (успоредно напред...вместо както си трябва назаден), че отместих естествено колата на 1 метър, и като му ударих един рев, та мъжа ми удар щеше да получи като дойде (беше пред неговия офис). Табси остави визитката и написа да му се обадят, че той е ударил колата, защото ако трябваше аз да ходя по застрахователи...щях да си рева още една седмица. Много се стреснах тогава. Пази се от подобни емоции, че тресе нервата после!  

# 608
Добро утро,мами Hug
Днес в Пловдив най-после е истинска бяла приказка-цяла зима с малкия чакаме снега и сега не съм сигурна кой от двамата е по-щастлив-едва ще дочакаме татко му да се прибере на обед, за да ни заведе на разходка Laughing
Добре дошла на Дидре-много се радвам на твоето щастие-пожелавам ти от тук на сетне да става все по-хубаво! Hug
И да пипитам нещо-като слушам другите татковци какъв интерес имат към неродените си деца, се чудя само нашия ли е такъв, че дори не иска слага ръка на корема ми newsm78. Той казва, че се притеснява да не натисне бебето, но това му притеснение никак не му пречи когато става дума за секс Laughing. Чесно казано,това че няма видим интерес към бебето не ме притеснява никак, защото и първия път беше така, а сега не бих могла и да си представя по-добър баща за Виктор. Знам, че живот и здраве ще обожава и другия си син, но си мисля, че явно до мозъкът му не достига въобще мисълта, че вътре в мен има жив човек-всъщност ми го е признавал и в прав текст Grinning И все пак ми се ще поне заради мен от време на време да се сеща, за бебето,но...уви. Даже не ме и пиата,рита ли, усещам ли го и т.н. и от време на време му се ядосвам заради това Thinking

# 609
Иве, поне се успокой с мисълта, че ще бъде добър татко като му се появи наследник номер 2 Wink

И друг път е коментирано из форума, че има и такива татковци, които не осъзнават "новия" живот, докато не го видят на ехо или на живо!

# 610
Добро утро в тази ледена утрин!

Siska_s кафенцата изглеждат превъзходно...  food010

Честито Дидре....да ти завиди човек...момиче и момче...щастливка !!! Да са ти живи и здрави! Лека бременност!

Пожелавам успешна седмица на всички мами   bouquet

# 611
  • Плевен
 Mermaid1 честито че си усетила бебо.
И аз четох, че когато усетиш бебето за първи път - след още толкова седмици ще родиш. Ама честно казано малко не ми се вярва това, т.к. някои мами го усещат доста рано и това означава, че ще родят значитлено по-рано от термина, което ми се вижда твърде нереално. Но това си е лично мое мнение.

# 612
bobi40,мерси за съвета.Аз съм пробвала с музика,ама не е била силна.Нищо не ми пречи да пробвам и така.Дано се престраши най-накрая да ритне майка си.  Joy

# 613
Марги, ние бяхме надули едно парче от Енерджи наградите на Black eyes peas "I got a feeling", защото много ме кефи и е пълно с енергия и тогава я усетихме, даже не бяхме сигурни...та питах и момичетата във форума казаха, че това "втвърдяване" на буци е бебето Wink
Ако е вярно това с датата - значи на 23-ти юни трябва да родя Wink А аз все мисля за 21-ви или 28- ми, не зная защо, но ми е в главата. Дано е вярно предчувствие, както за пола на бебата!

# 614
Добро утро момичета  Hug
Вярно е, че темичката се движи малко по-бавно, но мисля, че няма нищо лошо в това. Важното е на тези, които сме тук да ни е приятно и разбира се полезно четенето.
Добре дошла на Дидре, много се радвам за близначетата Simple Smile
Марги, не се притеснявай, това че не усещаш бебчо не е лошо - при всеки е индивидуално. Аз също все още не съм го усетила, а мъжа ми твърди, че като заспя слагал ръка на коремчето и бебето му се обаждало само на него  Outta Joint да бе да отсега се съюзяват и ми въртят номера  Mr. Green
Успех на deizi на ФМ - ние показваме снимките на всички приятели, родители, но майка ми каза, че не е хубаво неродено бебе да се показва наляво-надясно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт