Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 799
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро! Жасра, честити ти розови гащички   bouquet Добре, че започнахте да увеличавате отбора на момите, че тези мъже какво щяхме да ги правим... Crazy
Лястовичке, ние ремонт ще правим, ама защото трябва да се нанасяме  Crazy . Даже в момента тече усилена работа. Мазилки, кухни, спални.....чудо. Ние също сме на варианта ламинат - топло, меко, лесно почистващо се, удобно.....дори и в кухнята.

# 331
  • Варна
По-добрият вариант на ламината е дървеният паркет. Ако имате възможност поставете си такъв, много по-добре изглежда, по-издръжлив е , топъл. Варианта шведски паркет ми допада най-много.

# 332
Добро утро девойки прекрасни  Hug
За боядисването - много съм щастлива, че от две години съм си с натуралния кестеняв цвят и не ми се налага да слагам бои.
Иначе скоро ще ходя да се подстригвам, че не се харесвам без бретон.
Относно имената вярвам, че на когото си кръстиш детето на него прилича - ако не визуално, то поне по характер, взима му талантите, магариите и всички екстри (добри или лоши). В нашето семейство поне е така. Затова майка ми от малка ми повтаряше внимавай на кого ще си кръстиш децата - да е добър и щастлив човек.
Jasra честито момиченце.
Katche филма наистина помага - споделям от опит  Peace радвам се, че и ти си фен на идеята.
За пъпките - откакто забременях ми се изчисти лицето - явно защото е мъжка на мама рожбата  stork-boy

Прекрасен ден на всички ви желая   grinning039

# 333
По-добрият вариант на ламината е дървеният паркет. Ако имате възможност поставете си такъв, много по-добре изглежда, по-издръжлив е , топъл. .......
Ето това е истината, ама много парички..... Embarassed Rolling Eyes винаги съм искала масивен, даже фигурален паркет например http://www.artistico.bg/shop/cat/51 ама........ламинтче ми е варианта  Sad
А какво е шведски паркет?  newsm78

# 334
Добро утро и от мен! Да честитя и аз розовите гащи и да кажа, че тайно се надявам в понеделник и аз да се похваля с такива Flutter И аз съм се питала след като обичам толкова много моя син дали ще мога да обичам така и второто си дете.....но не мога да си отговоря докато не го изпитам това! Много ми хареса едно обеснение на една мама, което е дала на своята малка дъщеря когато я попитала "мамо, сега като се роди бебето мен ще ме обичаш ли още?" и майката и отговорила " че с раждането на бебето се ражда и новата любов на майкта" т.е. любовта в сърцето и не се разделя на две, а се удвоява!!!  HugНа мен това страшно много ми харесва и съм се приготвила ако моят син ме попита същото!
Лек ден на всички мами!  bouquet

# 335
  • Горна Оряховица
Приятни темички сте захванали -имена ...колички.... Heart Eyes
Това, че с името се дава и характера на човека на който се кръщава никак не ми харесва, дано ако се ползва само буквичката или част да не е така  Embarassed Вие имате ли такива наблюдения за сходство на характерите при "съименници" ?

# 336
  • Sofia
Добро утро и от мен! Grinning
Аз пък днес съм на преглед и се надявам да разберем пола на бебчо. Аз пък искам момченце, нали вече си имаме щерка. Но каквото такова, само всичко да е наред. Относно обичта към едното и другото дете, съм с усещането, че ще го обичам също толкова силно, колкото обичам Ели. Таткото си беше задал риторичен въпрос, ама ще мога ли да обичам друго дете толкова, колкото нея, защото той е "болен" по нея. Simple Smile Но аз не се съмнявам, че ще е чудесен татко и за второто ни детенце.
Относно паркета, когато решавахме всчко по апартамента, казах на мъжа ми, че ако трябва ще се лишим от друго, но паркета в детската стая и нашата, ще бъде естествен. Хубавото при нас е, че баща ми е майстор, нареди ни го страхотно, само викнахме човек да ни го изцикли, а мъжът ми го лакира втора и трета ръка. Стана супер. Но от мокет или балатум, по-доброто решение определено е ламинат.
Желая на всички ви ден пълен с много усмивки!

# 337
Добро утро!!!
Честито на всички, узнали пола на бебенцата!!!!  smile3525
Много се радвам за вас и малко ви завиждам  Embarassed
Ние трябва да чакаме чак до 17-ти....
Но снощи бебо много ни зарадва ... удостои ни с около 10-тина минути мърдане !!!
Приятелят ми си сложи ръката на корема ми и много му се радваше...беше си страхотно изживяване!

Лек ден на всички и се надявам до края на месеца всички да сме узнали цвета на гащичките  newsm17

# 338
   За тези,които страдат от пъпки.Питайте по аптеките за кремчетата на Ла Рош Позе,серия Еффаклар(за проблемна кожа).Ако не тази серия,то поне серията Толериан,която е за хиперчувствителна кожа,може да ви облекчи положението. Peace
   През първите месеци на бременността,когато заради токсикоза  всъщност карах само на броени видове плодове и зеленчуци,кожата ми беше станала,като на бебе.Така че,на мен ми се струва,че и храненето има много голямо значение.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 09:05 от Селма

# 339
Добро утро момичета! Лек и спорен ден ви желая!
Джасра, честито момиченце.
Данито_д честито момченце. Аз какво съм чела, направо съм те пропуснала.
Ние ремонт кой знае какъв няма да правим. Живеем на квартира засега, а и миналата година правихме ремонт на спалнята. Лепихме нови тапети, сложихме нов мокет, боядисвахме дограми и т.н. Ще направим едно боядисване на кухнята, че от камината се е опушило много и това ще е. Просто трябва да се поразместим, за да направим място и бебчето. А и да, трябва да си сменяме спалнята. В процес на продажба на къщата ми сме, която се намира в родния ми град, и като я продадем, надявам се на пролет, тогава вече ще мислим за ново жилище, наше собствено и ще правим ремонти. Живот и здраве, всичко по реда си.
На мен ми се появяват пъпки в определен период в месеца. Точно около датата когато ми е бил цикъла и после изчезват. Много страно. Вие имате ли такива наблюдения?
Аз съм разкъсана на 100 за името на бебчо. Уж знам, че искам да започва с определена буква, след малко се разколебавам. Абе има време. Да не от сега още да трябва да го кръщаваме.
Боби, добре дошла отново!
Светлана79, стискам ти палци за прегледа днес.

# 340
Здравейте сладурки. И ние сме измислили името на бебко. Аз напр. не мисля, че има сходство с характерите между децата и хората на който са кръстени те. Но пък няма да си кръстя детето никога на починал роднина.
Честито и от мен на мамите разбрали гащичките Simple Smile

# 341
Добро утро!!!
Аз също завиждам на мамите,които знаят пола вече.Ние със сигурност ще го разберем някъде около 20-ти.  newsm12
Така,че се въздържам да мисля име от сега.Не,че не съм се замисляла,ама..........за сега нищо конкретно.
Селма, много благодаря за инфото за кремчето.На всяка цена ще го потърся.
Лек ден от мен, момичета!!!

# 342
  • Burgas
Добро утро и от мен майчета,
благодаря на Селма за съвета за кремовете. Нищо че вече по преполових бремеността лицето ми така и не се е изчистило.

Страхотен ден  bouquet

# 343
Добро утро ,момичета!
Гледате ли  " На кафе" ?

# 344
Ще дават раждане -на живо а темата е за упойките! Peace

Общи условия

Активация на акаунт