Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 742
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, мами.
Bobi40 , колички Рекаро продаваха в магазини 9+, ако не ме лъже паметта, но си пишеше на тях Рекаро.Не съм минавала скоро от там да видя, поддържат ли ги още. Имам позната с такава количка отпреди 3 години.
За храните - пастьоризирането на млякото си е сериозно постижение, справка - Луи Пастьор и т.н. на който му се чете. Това позволява директна безопасна консумация. Обаче млеката обработени по технологията UHT просто не са млека. Ще ме извинявате, ама който консумира прясно мляко от картонена кутия със срок на годност близа година(!!!), да не си въобразява, че приема нещо полезно.  Joy
За рибата - ценна е заради съдържанието на Омега 3(или 6 беше?) мастни киселини, които организмът набавя единствено отвън. Обаче... тези мастни киселини се съдържат в риба, която се е хранила с водорасли и не знам си какво още в морето/океана, именно защото те са богати на това. А рибата, която купуваме масово по магазините е от развъдници, където не я хранят с такива неща, та и рибката вече не е това, което беше онова време. Туй съм чела аз наскоро, а изводът беше - ако не хапвате риба, не мислете че пропускате кой знае какво в наши дни. Относно рибата в консерва - с първата ми бременност си спомням, че в Румъния или Македония имаше бум на заразени от риба тон консерва, произведена в Тайланд. В Бг рибата тон в консерва също идва предимно от Тайланд.
И още нещо - Моцарелата може да се яде ат бременни. Боби40, не знам защо са ти я забранили.
Ади , щом толкова си си харесала Бебе Конфорт Стрийти, в Премама е с 20% надолу, както и Лола и всички останали колички и са много на сметка, сравнено с други магазини.

# 466
  • Тук и сега
Минавам за малко да се оплача - то от няколко дена май само това правя, но снощи една бъбречна криза така ме измъчи... какво да правя пих 2 папаверина и 1 ношпа. Чак след час и половина подействаха тези хапчета, егати #Cussing out Няма такова гърчене, раждането пасти да яде Grinning
Слава богу, излезна ли пустият камък - не знам, ама мина, поне засега baby_neutral
Аз витамини нито преди, нито сега пия. Ям почти всичко, което ми се яде. Пък Господ да е с мен и бебето baby_neutral

Ади, ти си добре, че ще можеш да използваш дрешките на Ивон. Камея и бебока се разминават в сезоните. Ками се роди декември и повечето дрешки са и плюшени, така че едва ли ще могат да се носят от бебока. Затова съм решила като мине феталната и живот и здраве кажат, че всичко е наред и покажат гащите, да понакупувам някои нещица.

Минутки за реклама,
но вчера минах през Пигис хаус. Ауууууууууууууууууу, ако знаете какви дрешки са заредили. На някаква нова марка - ама как и беше името newsm78 Само че тъпаците от бебешките имаше май избор, а от по-големите само за 2 и за 8 годинки. Та нищо не можах да купя на каката. Щели през март останалите размири да вкарат. Малоумщина пълна. Така се ядосах, че нахаресах сумати парцалки. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 467
Сега четох назад.............

За хемоглобина-изпитано средство е половин чаша ЧЕРВЕНО вино (домашно) всяка или през вечер PeaceС тая практикахемоглобина ми е 133,без нея-116 с бременноста с Ивон Peace

За мазилата-и с бадемово масло и без,вече победих мъжът ми в космясалото съзтезание LaughingИ те космите са ми предимно в областта на матката.
Ама как съм го подсигурила бебчо,а-да не му е студено Laughing

Евита Joy Joy JoyИ аз гледам тук из града,мандат едина такава "зелена" машина на времето.Ебаси грозната количка.Извинявам се,ако на някой му харесва,ама според мен си е мъчение за бебето това чудо.А пък на фона на "оффроуда" който предлага релефа на Сф,съвсем не си представям как се крепи това нещо.

Дунайка,ще ми пуснеш ли линк.Явно съм много задръстена,защото не можах да я намеря в техният сайт количката newsm78

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 20:53 от ***Ади***

# 468
Анякой ползва ли на Икаров за стриите ?Щото аз ползвам и него и кокосовото  Grinning

# 469
То много сложна схема - не яж това, не се мажи с онова...ама в такова време живеем. Почти всичко, което ядем е вредно по някакъв начин. Незнам защо не ви разрешават да хапвате черен дроб. На мен първото, което ми препоръчаха беша да ям повече. Разни лекари, разни идеали...

За рибата - аз хапвам най-много скумрия на скара.Последният път към скумрията прибавихме и пъстърва. Ям риба 1 път седмично. Аз като ям два вида риба и така е  Grinning

# 470
Напълно съм съгласна с тази схема, тоест яжте каквото ви се яде, ама с мярка де. Ина4е да ви кажа и аз някога взема да се самонавивам и си мисля глупости.  А и то ние сега ядем, ама като дойде времето за сваляне на килцата newsm78.......... На вси4ки бъде6ти мами желая успех, и на мене си съ6то де. Simple Smile

# 471
Даааааааам,и аз хапвам скумриика,даже това обядвах,с лимонче и червени печени чушки.Обожавам я.
за черният дроб и аз знам,че е полезем-обичам го пържен Peace

Намерих я количката в Мадъркеер,ама е без половинат съставни части-чанта,дъждобран,чувалче-няма.С тях,пак ще ми се върже 1300 лв.

Боби,много е готн твоят "дворец",ама аз твърдо държа на цялата дръжка.Нещо с 2 отделни не ми беше конфортно newsm78

За килцата-ако кача много,ще е докато кърмя.Тогава найстина се яде заради бебето и не избирателно.

# 472
Анякой ползва ли на Икаров за стриите ?Щото аз ползвам и него и кокосовото  Grinning
аз ползвам (както казах предния пост) и съм доволна.

# 473
  • Плевен
Анякой ползва ли на Икаров за стриите ?Щото аз ползвам и него и кокосовото  Grinning
И аз бях от желаещите да го ползват, защото прочетох доста хубави отзиви за него, но за съжаление не можах да го намеря в няколкото аптеки които питах и се отказах. За сега си взех олио на евент и лосион за много суха кожа на гарниер. Като свършат пак ще търся маслото на Икаров.

# 474
  • Плевен
 Laughing Е не е истина колко време се мъчих да оправя предния си пост. 100 пъти го редактирах и от 101 успях.  Grinning

# 475
Да се похваля - връщам се от аптеката - изчетох състава на повечето кремове за проблемна кожа, които ми се мернаха пред очите и си взех един без салицилова киселина, без ретинол и без разни неща, които завършват на -парабен (чак невероятно звучи, че има такъв продукт  Laughing). Може да си има други "екстри", но аз останах с впечатление, че тези са най-опасните. Та ето го и него:
http://beautycosmetic.biz/rubella-deva-pure-mattifying-gel-cream … .html?language=bg.

# 476
Икаров ползвах с предната бременност, нямам стрии, но далеч не го приписвам на Икаров като заслуга.  Joy
Ади, количката я гледам тук, в пловдивския Премама. Има си всичко, само за чадърче не се загледах.

# 477
Аз ще си ползвам количката от първото ми дете.Тя е триколка с много големи гуми и предното се върти на 360 градуса.Много здрава се оказа и не е трепнала,като се има предвид колко много съм я ползвала.
Използвам си същата козметика както преди,само съм добавила крем против стрии на "Кокона и Майка" и макар,че качих почти 25 килограма( Embarassed ) с първата бременност намам нито една стрия.Засега държа фронта и още нямам. Peace
Икаров ползвах с предната бременност, нямам стрии, но далеч не го приписвам на Икаров като заслуга.  Joy
Едвали и при мен е от крема Joy

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 17:59 от evita_fr

# 478
Аз го ползвам,по препоръка на една приятелка,която скоро роди.Тя е много доволна от него,но тя по принцип май не е склонна към поява на стрии. newsm78 А аз преди да забременея си имах по дупето.Но ще видим.
Лека вечер,момичета!

# 479
Wonderland,честито ти кремче!После да се похвалиш за ефекта!Дано има такъв! Hug

Пишете за скумрийка!Ммммммм,чудна рибка!Обожавах я,преди да забременея! Crazy А сега много трудно вкусвам каквато и да е риба,даже и най-немиризливата..... Sick
   Някой,както мен,има ли все-още пристрастия или отвращения към определени видове храна? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт