Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 647
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте и от мен!
Ние си бяхме от петък вечерта на село при мама-такова мързекуване му падна-голям кеф Mr. Green
В Хасково е голям сняг едвам се добрахме до детската градина,изчистих си колата припалих я малко и сега съм си на  топло в къщи.
Добре дошла на Дидре,пожелавам ти здрави и усмихнати бебечета през юли  bouquet

# 616
И аз не усещам бебчето още,но не се притеснявам и без това доктора каза 20 седмица,а пак  може да е по кротко детето,послушно Laughing

# 617
Дани, не се шашкай, те не са имали навремето снимки от видеозон, та не е имало какво да показват Wink Сори ... добре, че не е имало, че мъжа ми нямаше да го има сега ... Роден е 1700 гр с глава по-голяма от тялото и ако това го бяха видели тогава ... да са го махнали бебето! Та си има и добри и лоши страни техническия прогрес. Виж сега как ме ошашкаха мен с този нос на беба...а може нищо да няма като проблем. Уф, че съм мрънкало станала. Вече много ми писна, честно ви казвам и ме хващат нервите. Не мога да си събера акъла, и пак рано се будя.

# 618
Да, Боби и аз си мисля, че прекалено многото информация по-скоро пречи, отколкото помага.
Ти бъди спокойна, сигурна съм, че всичко ще е ок с твоето бебче- докторите имат странното свойство да плашат пациентите понякога вместо да ги успокояват - и то безпричинно.
Аз съм си решила, че една ФМ е достатъчна и повече на нищо няма да се подлагам, въпреки, че докторката постоянно ме натиска да правя още и още неща  Crossing Arms

# 619
Здравейте, момичета, и от мен!
Боби, и аз смятам да пробвам трика с музиката- току виж се обадило бебчето рано-рано  Laughing Сигурно съм го пропуснала, но на теб какво са ти казали за нослето? Защо си се притеснила?
Лека работа на всички трудещи се и приятна почивка на останалите  Hug!

# 620
Боби, не се притеснявай. Това, което казваш си е точно така. Майка ми са я пращали на рентген в 9 месец, защото по едно време се усъмнили, че съм две бебета. И тя с всичкия си акъл отишла. Лекарят е казал и тя слушала. Баща ми й се е навикал  Laughing ей ме обаче днес и аз вече бременна Wink ако това се случи днес, ще настане една олелия за последствията  Wink

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 15:51 от Анонимен

# 621
  • Плевен
Боби, само ти си знаеш какво ти е на главата, но и аз като другите момичета ще те подтикна да не се притесняваш и мисля, че всичко ще бъде наред. Стискам палци.

# 622
Здравейтееее,леле днес тоя сняг ме побърка,не бях виждала такова чудо скоро  Joy Пък и ми се наложи да ходя по нотариуси и не знам си къде и няма с какво,пътищата в Пловдив,то сигурно в цяла България са непочистени  Joy голям смях пада с колите като шейни са,а понеже бяхме и до магистралата с мъжа ми-няма я!!!просто магистрала лиспва има само едно платно ,а другото затрупано с 50 см сняг  Joy hahaha Просто цирк пълен и ако някой човек има нерви сигурно ще получи удар,аз се отдадох на смях  Joy

За усещането да ви кажа аз най-често я усещам вечер след 23 часа и особено ,ако гледам нещо смешно,а аз следя смешни сериали и предавания и се смея като хиена  Joy hahaha Joy и то детето полудява,снощи пък глдах някаквао шоу със скрита камера и се попиках даже събудих мъжа ми от кикотене и направо бебето беше в транс-блъскане ,скачане,луда работа  Joy

Щях да питам вие как се чувствате подвижни ли тсе,защото с няколко приятелки говорих,коя казва че й било трудно ,коя обратното,аз ично съм в много жизнен перидо,танцувам си вкъщи самичка,като излезнем си ходя с бърза стъпчица,даже снощи играехме на война с мъжа и(снежна)  Laughing
Попринцип съм мързелив лентяй,но сега имам някакъв прилив на енергия  newsm78

# 623
Аз вчера имах някакви усещания...ама като незнам....сега съм в чуденка Joy
Общо взето като тонус сега се чувствам по-жизнена, първите месеци само ми се спеше smile3507
Хубав ден на всички!

# 624
Acid, аз като изляза ( имам право през ден) и щъкам по два часа пеш. Хем има прилив на енергия, хем бързо се изтощавам - в неделя даже се разревах от яд, че нямам сили да си изчистя всичко наведнъж, както преди можех - пуснах прахосмукачката, после измих с кърпа и продукт за паркет, после пране - две перални, ама не мога да нося наведнъж и по 2-3 неща - щтрапа-щтрапа да простора. Исках вратичките на кухнята да избърша, на 3-тата окапах вече и ми докривя...оставих така и мъжа ми като се прибра следобед гледа и вика "ама много си луда,как можа толкова да се юрнеш сама, ми не чакаш... И сега виждам как съм изпоцапал в кухнята и ме е срам..." а той наистина е с голям размах ... още в БГ приятелките ми викаха ама как така го оставяш да готви като цапа толкова. А аз съм на мнение, че по-добре да готви като иска и да цапа, вместо да не готви и да му убиваш желанието. Нацапаното се чисти...е или боядисва, като шоколада от тавана, ама това е риска на професията на готвача! Той прави общо взето 5-6 неща - заека, риба, говеждо на тиган и едни шоколадови сладкиши дето аз не ги мога. Оставям го на воля да вилнее.
Та за енергията - втория триместър всички казват, че е за удоволствие и най-енегичен - бебето още не е натежало, неразположенията са позабравени, очите светещи и главите - пълни с идеи за бели, като малките деца! Така че - наслаждавайте се момичета, после ще се търкаляме като китове!
Мерси за подкрепата ви, ще дерзая - няма как, за добро е! Не се става лесно майка, то ако беше лесно...нямаше на нас да ни се падне!
Тюх, не спечелихме от тотото - само си върнах вложените 2 евро , хайде другия път! Вие играете ли тото?

# 625
  • Плевен
Енергия имам откакто разбрах, че съм бременна. Но сега за съжаление в тоя сняг и студ, човек няма къде да я изразходи. Само като погледна през прозореца и зле ми става. А вчера сутринта като казаха поновините, че се очаква студ и сняг до май месец, още повече ми стана зле.
Боби и ние играем тото, но само когато се натрупа голям джакпот Grinning.

# 626
Дидре-честита ти двойна радост Hug
Боби- ти нали си знаеш че ще красива чипоноса мома , това е по-важно  HugМойте момчета и двамата са чипоноси , не са със гръцки профил като тате и мама  Mr. Green И въобще не ти се бавят разултатите да знаеш.. воите трябваше да са готови още миналата седмица , ама на .. проблем с апаратурата така поне ми казват . Каквото и да е наше си е  Heart Eyes , аз зная че всичко е наред , нЪл съм шаманка Mr. Green Heart Eyes  Сега дай го спокойно , ти си знаеш как и пий едно винце за здравето на прекрасната  ти мома  Hug Ад отивам да хвърля в теджерата бобец та утре да предскажа и на другите момичета по нещичко  Mr. Green Laughing Hug

# 627
  • Горна Оряховица
Да се отчета, днес ходих на консултация и видяхме пола- МОМИЧЕНЦЕ е ! Много съм щастлива, не че ако беше момченце нямаше  Mr. Green. Да видим Стелито как ще го приеме, тя много държи на братче ,ама  ...

# 628
Мимозкееее  Hug честита мома!

# 629
Мимоза, честито ви момиченце.  Hug
Боби, сигурна съм, че девойката ти ще е прекрасна.
Аз усещам някакви неща из корема си, но не мога точно да определя какво е. Все си мисля, че са някакви болки. Страно е. На моменти корема сякаш ми се свива и става един  корав. Не мога все още да определя какво чувствам.
Относно енергияна и аз я чувствам, но от два дни имам адско главоболие и незнам какво да правя. Меря си кръвното - нормално е, пия си хапчетата редовно, но главоболието си остана. Ще взема накрая да тресна един аналгин. И без това моята лекарка каза, че по един не пречел. Е разбира се не да го пия всеки ден. Вие как се справяте с главоболието?

Общи условия

Активация на акаунт