Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 204
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Стефиарт, добре дошла! Въпросът с кърменето остава. Ако кърмиш, колкото и да е голямо детето трябва да минеш на трета олекотена фаза за кърмачки!
И ще те помоля да махнеш големите букви от постовете си. В интернетното пространство те означават крещене и макар, че понякога има нужда гледаме да се въздържаме Simple Smile

# 46
Здравейте момичета,

Присъединявам се към вас. От днес и аз и мъжа ми започваме Дюкан. При мен има за сваляне около 10 кг., а при него 5-6 кг.

Преди повече от 7 месеца родих прекрасно момиченце. Заради сериозните следродилни проблеми и усложнения и при мен и при Ния нямах нищо за сваляне след раждането. Но за съжаление едното усложнение при мен беше сърдечна недостатъчност. Заради тази диагноза ми забраниха всякакви физически упражнения и диети. И така лека полека заради по-заседналия начин на живот качих доста. От миналата седмица кардиолога ми даде зелена светлина и за диета и за тае бо. Така че днес е денят Х.
Стискайте палци. Целта ми е до май да си върна нормалното тегло.

А сега отивам да ви ровя рецептите за нещо лесно и интересно с телешко месо. Ако някой ме улесни, ще съм му много благодарна.  Hug

# 47
Вещи,благодаря за новата темичка!Както винаги оригинална и супер актуална!И  аз искам черна рокля,нали ще ставам фиданка!blushМастерче,Мименситке,Хеписмайлче,Крисче,честити месечинки!Продължавайте в същият дух и спечелете битката с килограмите веднъж и ЗАВИНАГИ!Дано и вашите линийки да изчезнат ,заради стабилност в достигнатите кг.,като крайна цел(както при Крис)!hugКрисче,имаш много сладка дъщеричка!Да ти е жива и здрава и много да те слуша!hugМирка75,честита ти рожденничка!Пожелавам й да е много щастлива и що са дни занапред,все да са и на късмет!hugЧестит Рожден Ден и на Дидка 23!Нека здравето,щастието и късмета  те съпътстват във всяко твое начинание!hugТатитче,нека Марина да ви донесе много радостни мигове!Да порастне здраво и щастливо дете за радост на МАМА и ТАТЕ!hugП.П. Имам проблем с И-нета,затова пиша през телефона. Много минусчета в новата темичка и успешна режимна седмица!Много hug за всички...,всички без изключение!  

# 48
  • Пловдив
Рал, добре дошла! Въпросът за кърменето се отнася и за теб.

# 49
Привет, момичета!!!  Grinning Аз в петък приключих ПЗ на 63.3, а днес съм вече 62.2  newsm44 Но и аз открих топлата вода....от рибката наистина много се отслабва!!! Та сега съм се заредила с повече бяла рибка, та ще увелича консумацията й!!!
Честито на Татит-страхотна е малката принцеса!!!  Heart Eyes
Четито и на рожденничките....да сти живи и здрави и нека всичко, което си пожелаете се сбъдне!!!
Добре дошли на всички новички  welcome

# 50
Рал, добре дошла! Въпросът за кърменето се отнася и за теб.

За съжаление не успях изобщо да кърмя. Слагаха ми доста антибиотици и пиех (и до сега пия) много други лекарства, които не позволиха да кърмя беба.

# 51
По това повод да питам: вчера си купих някаква норвежка сьомга-чистена, замразена, за 8 лв/кг???Съмнително ми се струва, но си я взех, де.Някой има ли идея защо може да е толкова евтина /не се оплаквам, питам  Laughing/

talyyy цената може да е ниска на рибата поради две причини, а именно срока й на годност да е изтекъл и в БГ да са направили абра кадабра  #2gunfire или вместо сьомга да е в действителност червена пъстърва, която също е много вкусна. Поне тук при нас правят намаление на замразена рима ако изтича срока на годност, червената пъстърва от своя страна е по-евтина и също с много специфичен вкус. Обикновенно цената на сьомгата - хубавата в БГ е в порядъка между 23-27лв. на килограм.
В случай, че при разопаковане и размразяване ти мирише странно - по-добре не я хапвай  Sick Надявам се да съм била в полза  Hug

# 52
Здравейте, днес ми е 2-ри ден ПЗ и като се претеглих гледам пак съм на стартова позиция а уж имах минусче в събота  Tired
За вчера
Закуска 3сл трици с вода
Обяд тиквичка  на грил тигана намазана с една бърканица, която си сътворих / извара, кис мляко, чесън, копър и магданоз/
Вечеря пилешко бутче с микровелето, после го накъсах на парченца и го сложих в зелената салатка.

За днес
Закуска 3сл трици с вода
Обяд зелена салата  и 1 парче херинга /много солена обаче се ооказа/
Вечерята ще е като снощи

От сряда почвам пак 5 П и ще пробвам с повече млечни за сметка на месото дали  няма да мръдна по осезаемо и постоянно.

# 53
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Здравейте!  bouquet
Минавам да ви нагледам слабеете ли Wink
При мен всичко си е супер. Тъкмо когато реших, че доста време ще задържам кг, защото доста време не бях мърдала и хоп- минус 2 кг.  Hug
Много ми е добре! Днеска пак си пробвах дрехите. От летните нищо не ми става, в смисъл че ми пада. Ще се нуждая от чисто нов гардероб.  Sunglasses  Само се замислих, моя мъж как ли ще го понесе Embarassed Laughing
Зимните дрехи- с колан горе- долу бива работата като за първо време.
Та се замислих днес как започнах режима, колко кг бях, как си мислех, че няма да успея да стигна до края, как са ми стояли дрехите, а как сега, абе изобщо имаше мисловен процес.
Моя мъж снощи вика: ти само ребра си станала Laughing Да вземеш да спираш вече с тая диета.  Rolling Eyes
Та така де!
Позанимавах ви малко с мойте битовизми, та да си ходя вече, но да не пропусна : Поздрави на Мис Марпъл! Hug

# 54
Eто ме и мен - вече на диета Simple Smile оздравях и съм готова да отслабвам. Датата е подходяща за начало, мерките са взети, а килограмите за сваляне са 10 ooooh!
Пожелавам на всички ни силна воля и минусчета Hug

# 55
Ral_p,успех тогава с режима! Peace
беба28,ти направо се обричаш на глад. #Crazy Каква е таз бебешка вечеря?Месото от едно бутче в салатка.Порцията ти трябва да е повече протеини и по-малко зеленчуци,а не обратното.Солената херинга също не е режимна.Верятно си задържала и от нея. newsm78 Млечните не ги усилвай ,на месото наблегни.Млечните са ти 1кг дневно в това число извара кисело и прясно мляко.И защо триците с вода ги ядеш?Така вкусно ли ти е?Трябва да ти е вкусно иначе няма да издържиш.
vivianka,браво на теб .  bouquet
pollinna,успех и на теб!  bouquet

# 56
tonnny_bg , триците са ми идеално с водата  Peace много са ми вкусни.
Имам още едно парче от тая същата херинга, ще взема да го накисна във вода да преседи една нощ, и ако става за ядене ще го ям ако не в боклука. А иначе не ми се видя малко вечерята бе  Thinking едно бутче не е малко месо, аз в дните П бих го изяла без салатата и пак ще ми стигне.
За капучиното да питам, пиех си го преди без захар/аз захар изобщо не използвам/. Млечните ми са по -малко от допустимите и се чудех дали може млякото на пяна и после 2 лъжички нес кафе newsm78

# 57
Честит рожден ден на Дидка23!
Блудното чедо се завърна: )) Искам вашето мнение, циците ми бяха понамаляли, но сега са станали двойни. На вас случвало ли ви се е?

# 58
  • Пловдив
Здравейте!Аз отслабвам бавно,но слвано! Simple Smile Искам да попитам какво става,ако си изядеш дозата трици за 2 дни на веднъж???Примерно днес не 3 с.л. а 6с.л.???

# 59
Честит рожден ден на Дидка23!
Блудното чедо се завърна: )) Искам вашето мнение, циците ми бяха понамаляли, но сега са станали двойни. На вас случвало ли ви се е?

На мен след като ми спря кърмата бяха мн малки, а после макар да свалях кг станаха по големи. Е не чак двойни, но доста се позаформиха тъкмо бях стигнала 50кг. Много се радвах понеже обикновено там най-бързо ми проличава ослабването.

Общи условия

Активация на акаунт