Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 205
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  И аз чакам   Heart Eyes  , дано палцестискането да е дало резултат  Praynig

# 181
 Joy горката Люска как сте и се наточили . Joy Ама тя ще си каже де . Party
Мацки,да ви се похваля.Най-после опраях работата с желатина. smile3521 Ей,пусто тоя продукт ми беше такава мистерия ,не е истина просто.Имах един неуспешен опит и се бях отказала да го ползвам ,обаче преди туй си накупихме сума ти пакетчета и си викам днеска:Време е да зеносам още едно пакетче. Joy Joy И разтворих пакетчето желатин с малко топла водичка ,после на водна баня да стане еднородна смес и го прибавих към разбитото кисело мляко +нес кафе+подсладител. Flutter Малееее направо истинското парфе ряпа да яде. newsm47 Определено това ще ни е любимият сладкиш поне до лятото. newsm74 Даже може другият път да го вложа в торта.Туй ме притеснява ,че рецептите за блатове за дюканска торта са все с трици ,а аз триците си ги ям до обед и то в солен вариант.Нещо сладкото не ме засища сутрин.Та ако имате нещо предвид ,цялата съм в слух. newsm03
Пуснахте ли СМС  за децата на Хаити?Аз -да !Направете го и вие! newsm10

# 182
Тони аз също сумати пакетчета желатин съсипах,докато се науча как става.
Веднъж пробвах да си направя блат от сладкиша на Лео,но не ми хареса.Ще чакам и аз идейки.И мен сладкото не ме засищо за дълго.

# 183
  • София
Смених противогаза... пак  Joy hahaha Joy Няма как да не ви се покажа Crazy
http://kai4eto13.snimka.bg/hobby/nova-pricheska.469458 паролата е 1983.
Лека вечер   bouquet

# 184
  love001 smile3521 Малееее,колко си ми сладка ,пиле.Поздравления за новата визия!Бравооооооооооо!Много ,страшно много ти отива,аз не помня как беше преди ,но това ти е супер! txtloves smile3501

# 185
Честита прическа!Много е яка и ти отива. newsm10

# 186
  • София :(
          Добра ви вечер, девойки  Hug
    Гледам, пак сте извадили пуканките днес... Чудих се да се смея ли, да плача ли, но след един пост на happysmile, мила, страхотно изглеждаш така  Hug, реших, че всъщност въпросите на новите дами ни помагат да преоткриваме режима за себе си всеки път  Peace Така че, новите попълнения, питайте смело, е , стига да не е за съвсем банални неща като сиренето, пиенето, маслините и кашкавала  hahaha Joy (ВИКИТО, къде се загуби пак  Hug), а ние, старите, ще си побучим, побучим, пък ще ни мине и ще отговорим, поне някои де, че аз нямам много време  Blush
    Ама по това време на годината е много приятно в темата, въпреки дребните спорове и сръдни, започвам да се чувствам като в първите месеци от моя Дюкан, когато олеквах и на сън и се нахъсвам за гадните последни килца, че май си карам от няколко месеца някаква 2+ или 3- ,или направо ГГЗ и се надявам, че сами ще избягат от мен, ама не би - тежат си, висят си и са по-упорити от мен  ooooh!
     Нещо много се разчувствах, я да ви пожелавам топла, нежна и режимна нощ и сладки сънища и да отивам да се изживявам като някое от тези кожухчета

pussycat, питаше за моята бесовица - изглежда те така  #Cussing out #2gunfire и се държи по същия начин  Twisted Evil Thinking

# 187
Алооо ,балконя я пишете да видим какви сте ги сътворили днеска/ Joy
Утре съм на зъбар,а после ми предстои важен разговор-стискайте палци много. Kissing Heart

# 188
  • София
Аз пък от два дни не съм мръднала, но предполагам, че е за добро - остава ми само утре на ПЗ и после пак ще се хваля.
Поповод месечинката си искам да благодаря на всички Ви за стимула в който ми давате, и за това че в моментите в които ахаааааааааа да прегреша като погледна една, две снимчици и забравям за греховете.
За първи път в живота си издържам цял месец на някакъв хранителен режим и всичко тована фона на чревоугодниците в къщи, които са и с прави черва. Побъркаха се да ядат какво ли не, но аз съм твърда като камък Sunglasses

И имам пак едно питане, въпреки че трета фаза ми е невидима все още, но просто морално да се вдъхновя или приземя - като е казано  че може всичко на галите, това означава ли че може и шоколад 

# 189
  • София :(
        Добро утро  Hug
     Ехеее, средата на седмицата... И време за ранно кафе  Simple Smile

Това кило и половина - две за нищо ги нямам, значи  ooooh! Тази сутрин Кантарев залепна на 78.600 и ако някой може да ми обясни от къде идват и къде изчезват така мистериозно тези кила... newsm78
          Хайде, усмихнат, слънчев и спорен ден от мен  Hug Hug Hug

# 190
 newsm44
Добро утро на всички.
Аз да кажа, че съм още тук...
от понеделник съм много стриктна и резултатът не закъсня- 3 дни П и минус 3 кг...
Обичааааааам виииииии  Hug Hug Hug

# 191
  • София
Честита сряда!!!
Завърнах се, в настроение съм въпреки показанията на кантаря! Нема да кажа колко са пораженията, newsm43 защото голям срам!!! Но пък не пропуснах ни едно парижко лакомство!
А бре Зориткей, Зорана, Мастерче - не знам що сте ми стискали палци, но ми стана много гот!
Дженуша  Hug честита кола!
Мименситке Hug Hug, айде да се заФанеме вече сИриозно, това нашето кандилкане около линийката на нищо не прилича : обявявам ти дуел! smile3540
Хеписмайлче, много хубава прическа, и сега и преди все си си така готина, ма защо избяга от клана на блондинките?

# 192
Dundy незнам какво  точно ми предписаха , че рецептата не е пред мен пратих съпруга ми да купи лекарствата ама той купил друго, че в аптеката го стреснали като му казали нещо подобно на това което си ми писала. Взел и ми е Aerius .Ще го пия ако не помогне ща неща ще взема предписаното къде ще ходя ooooh! Ако знам къкво вид ми е алегрията пък на .. нищо не ме изследваха сега на око ми предписаха лекарствата .. Само напълняване  ми липсва  Tired  дано ми се размине бързо де.
Ама и аз съм една само за себе си  пиша Laughing ... добре дошли нан новичките Hug и  честито на всички с хубави  поводи   bouquet

Миличка добри са тези таблетки  Peace Ще ти подействат  Hug В случай че най-новото поколение хестамини са Xysol tab. пие се 1 таблетка вечер, като ериуса. Но в никакъв случай не ползвай кортикостероиди  Flutter Сигурна съм в това което ти казвам - във Военна болница преди три години отидох цялата подута лице тяло бях двойна, дори и челото ми беше подуто, а устата ми беше по-голяма от на Анджолина Джоли  hahaha наливаха ми банки с урбазон после теглих каиша три години последствия  Hug
Момичета извинявайте че спамя  Blush
Хеписмайл страхотна ти е прическата Hug голяма си сладурка   bouquet
Стефи благодаря ти мило, аз също знам че не е разрешен алкохола  Hug Но за готвенето още нямам отговор  newsm78

# 193
отчет за 17 дни - най-ниско тегло -3.5 кила в понеделник. към момента съм в ПЗ и съм -2.5 кила. сангрия НЕ пия. пия кола лайт по около бутилка. знам какво ще ме птитате - за водата - и това го правя;
съвсем зацикли тоя режим - така мога да си карам до безкрайност на пиле, теле, салати и кола без да мръдам особено. чудя се дали организмът няма някакви кила, под които не пада по никой начин (освен ако не е в концлагер или в страхотен стрес, разбира се) - както ви казах аз самата съм се учудвала, че съм 70+ кила - изглеждам като 64-5 - може пък това да е необходимата тежест за моя организъм, за да се чувства добре  Confused
как да е - спам беше туй. навярно ще се отчета пак след някой-друг ден.

# 194
  • Велико Търново
И аз да дам отчет днес ми е девети ден и съм -4кг а от вчера минах на ПЗ ще ги правя 5/5 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт