Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да се смени батерията на електронния кантар?
Как мога да включа мазни риби, като скумрия, в диетата си на Дюкан, без да причинявам задържане или наддаване на тегло?
Как мога да приготвя вкусно и лесно ястие с телешко месо, което е подходящо за диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да се смени батерията на електронния кантар?
-
Как мога да включа мазни риби, като скумрия, в диетата си на Дюкан, без да причинявам задържане или наддаване на тегло?
-
Как мога да приготвя вкусно и лесно ястие с телешко месо, което е подходящо за диетата на Дюкан?
-
Как мога да се справя с наддаването на тегло след раждането и сърдечната недостатъчност, докато следвам диетата на Дюкан?
-
Какво да правя, ако не мога да спазвам диета по време на кърмене?
, дано палцестискането да е дало резултат
горката Люска как сте и се наточили . 
Ей,пусто тоя продукт ми беше такава мистерия ,не е истина просто.Имах един неуспешен опит и се бях отказала да го ползвам ,обаче преди туй си накупихме сума ти пакетчета и си викам днеска:Време е да зеносам още едно пакетче.
Малееее направо истинското парфе ряпа да яде.
Определено това ще ни е любимият сладкиш поне до лятото.
Даже може другият път да го вложа в торта.Туй ме притеснява ,че рецептите за блатове за дюканска торта са все с трици ,а аз триците си ги ям до обед и то в солен вариант.Нещо сладкото не ме засища сутрин.Та ако имате нещо предвид ,цялата съм в слух. 

Така че, 

и се държи по същия начин

защото голям срам!!! Но пък не пропуснах ни едно парижко лакомство!
дано ми се размине бързо де.