Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 205
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
 HugСладички направих са прекрасен дроб по тази рецепта . Бях забравила да хапвам дробче,пробвайте  много е хубава рецептата             .
 Ето  я Маринован черен дроб-Дюкан
Продукти:
400 гр. телешки черен дроб/свински и др./,
1 лимон,
100мл. прясно мляко/0,1%/,
1/4 зеленчуков бульон/от кубче/,
сол.
Приготвяне:
Дробчето почистваме от ципите и нарязваме на тънки порции.
В купа смесваме мляконо, сокът от лимона и стритият бульон.
Добавяме някакви подправки на вкус.
Разбъркваме много добре и потапяме дробчето в сместа.
Оставяме около 1 ч.
Изваждаме и печем на скара или грил-тиган.
Печем за кратко от двете страни, за да не се изсуши и втвърди.
Сервираме с печено на тигана яйце и р езен лимон.
Взех рецептата от тук

http://vkusnoikrasivo.com/category2/29/%D0%A0%D0%B5%D1%86%D0%B5% … D0%BA%D0%B0%D0%BD
my_new_life_begins      ---   Добре  си ни дошла Hug Hug Hug Hug Hug HugПожелавам ти успех Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 19:53 от mihi69

# 166
Нови дюканки приемате ли ?

Реших го . Утре започвам Дюкан . Премерих си любимите дънки ,когато изглеждах като солетка - сега съм бухнал хляб  Laughing Thinking
Преди въпросните дънки ми хлопаха , сега ако ги закопчея ще черпя  ooooh!

Най-много се страхувам от йойо ефекта . Спазвала съм и други диети , но явно мотивацията не ми достига да си гладувам вечно .  Outta Joint А и щом тази тема е най-развита - 222 бр , явно има защо .
Пожелайте ми успех !   bouquet

# 167
Благодаря за отговора!!! Да чукна на дърво свалям мисля добре(към 2 кг. в дните на П, а на ПЗ задържам) питам просто информативно!  Peace

# 168
my_new_life_begins ,добре дошла!Стига да си стриктна,няма йо-йо ефект.Успех ти пожелавам!  bouquet
pipi66,успех и на теб занапред!Ако има нещо,питай. Hug

# 169
В метро нямаше такава форма поне преди дав дена сто пъти търсих Thinking
И искам да се оплача .. идвам от доФтор адска  алергия ме е хванала изписаха ми лекарства за сума ти пари ooooh!  никаква риба,  мляко и яйца   да не ям пък аз колко ги обичамммм Tired 

# 170
Lady Camellia   много съжалявам  ooooh! това с алергиите е изключително гадно и опасно Sick Минах през този кошмар и знам точно за какво става въпрос. Не им давай да предписват кортикостероиди - урбазон. Защото се пълнее, задръства ти организма и се завърташ в един омагьосан кръг  #2gunfire Хестаминовите препарати за предпочитане, но и от тях се пълнее, така че внимавай и се наблюдавай. Какво ти предписаха? Какъв точно е вида на алергията ти?
Стефинка видях в рецептурника ви, че в ПЗ има рецепти с вино, може би затова съм се и подвела  че мога да готвя в вино ooooh! след като ми каза  Peace веднага сложих въпросното пиле във фризера. Все пак не стана голяма беля - любимия хапна малко от него на обед с едно яйце.
Иначе на вечеря и обяд аз ядох сьомга, а той на вечеря яйца, малко кисело мляко и извара.

# 171
  • Велико Търново
my_new_life_begins Добре дошла успех и на теб а за тези формички днес ги гледах в СБА Praynig

# 172
wavey здравейте отново и благодаря на моми4етата които миотговориха така бързо на предните ми телешки въпроси,ама пусто ! все нещо имам да питам,да си сверя с вас. Много е хубаво тук,4е има с кого да споделяме, ина4е в на4инанието си съм сама и общо взето нямам до кого да се допитвам освен до вас. Бях доста обезкуражена последните 1-2 седмици от пустото задържане,но днес съм щастлива ! Най-сетне 1 кило надолу   Hands Clap
Дано все така да върви...
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossedКураж на вси4ки желая и много ,много благодаря за куража newsm35.... (4е по4ти се бях отказала от от4аяние след 3 месе4на борба ....)

# 173
Благодаря ви за посрещането !  Hug  Heart Eyes
Успех и на вас Simple Smile

# 174
Аууу, сега се разтърсих и на някои места пише, че виното е позволено ако е за готвене, а аз това не го знаех - винаги има какво да се научи - Дунди ако съм те подвела ще ме прощаваш, ама нека и другите момичета да кажат де  Hug
Аз съм запомнила, че алкохола е забранен и никога не съм си позволявала да готвя с алкохол.
Ще чакам да видя какво ще напишат  Hug Hug Hug

# 175
Dundy незнам какво  точно ми предписаха , че рецептата не е пред мен пратих съпруга ми да купи лекарствата ама той купил друго, че в аптеката го стреснали като му казали нещо подобно на това което си ми писала. Взел и ми е Aerius .Ще го пия ако не помогне ща неща ще взема предписаното къде ще ходя ooooh! Ако знам къкво вид ми е алегрията пък на .. нищо не ме изследваха сега на око ми предписаха лекарствата .. Само напълняване  ми липсва  Tired  дано ми се размине бързо де.
Ама и аз съм една само за себе си  пиша Laughing ... добре дошли нан новичките Hug и  честито на всички с хубави  поводи   bouquet

# 176
# 177
Ехооо, Люска  Hug защо само махаш? И Мирка мярнах, здрасти Мире, да ти е жива и здрава сладурката Елена, а и Борето също!
На всички останали - стари дружки и нови, привет и целувки!

Ей, писали сте като за световно. Ама ви изчетох! Лошото е, че няма какво да кажа. На всички е отговорено, всички теми са разяснени.
Някой спомена за етапите в трета фаза. Аз си затрих линка, та ако може, ако някой е копирал информацията, моля да я пусне пак, че беше хубаво.

Да кажа само за цигарите - според мен е хубаво да се откажат месец-два преди края на втора фаза, за да има от какво да се смъкнат неизбежните май едно-две килца отгоре. Мен ме домързя, отказах ги в трета и сега се боря с две кила като прасе с тиква. Карах няколко П дни, после - само ПЗ и един-два П, от време на време се изкуша от нещо и го мина като гала и като резултат си се мятам между 58 и 60 кг, вместо между 56 и 58, както беше преди да спра да пуша. Така, в цифри, не звучи мнго лошо, но обиколките хич не са старите и новите ми  дънки вече са ми тесни. Лошо!

За да реша кардинално пробема си купих кола, че една година ми писна от градски транспорт. Знам, че ще се обездвижа още повече, но с нея може да си надвия на мързела, оправдаван с много работа, и да стана редовна спортистка. А дано, защото само в това ми е надеждата.

И на края да не забравя да кажа на всички нови момичета - резултатите във втора са страхотни и са много мотивиращи, но не забравяйте никога, че след втора идва трета, която си е също режим, по-сериозен даже от втора според мен. Щото някои си помислихме, че като сме слабички и хората ни се радват и хвалят, сме си свършили работата, ама много бързо се разочаровахме, като се главозамаяхме. Naughty

Поздрави, целувки и много успехи и усмивки на всички!

# 178

Аде без такива, smile3560  Naughty тука 3 дена стискам палци на ръце, на крака, че и бедра, и само с едно махане да ми се разминеш, няма да стане..... smile3513........отчет веднага давай.............  loveuuu

# 179

Аде без такива, smile3560  Naughty тука 3 дена стискам палци на ръце, на крака, че и бедра, и само с едно махане да ми се разминеш, няма да стане..... smile3513........отчет веднага давай.............  loveuuu

И аз чакам..да видя дЪл шА използвам тва... newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66

Общи условия

Активация на акаунт