Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да се смени батерията на електронния кантар?
Как мога да включа мазни риби, като скумрия, в диетата си на Дюкан, без да причинявам задържане или наддаване на тегло?
Как мога да приготвя вкусно и лесно ястие с телешко месо, което е подходящо за диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да се смени батерията на електронния кантар?
-
Как мога да включа мазни риби, като скумрия, в диетата си на Дюкан, без да причинявам задържане или наддаване на тегло?
-
Как мога да приготвя вкусно и лесно ястие с телешко месо, което е подходящо за диетата на Дюкан?
-
Как мога да се справя с наддаването на тегло след раждането и сърдечната недостатъчност, докато следвам диетата на Дюкан?
-
Какво да правя, ако не мога да спазвам диета по време на кърмене?
Сладички направих са прекрасен дроб по тази рецепта . Бях забравила да хапвам дробче,пробвайте много е хубава рецептата .

А и щом тази тема е най-развита - 222 бр , явно има защо .
Минах през този кошмар и знам точно за какво става въпрос. Не им давай да предписват кортикостероиди - урбазон. Защото се пълнее, задръства ти организма и се завърташ в един омагьосан кръг
Хестаминовите препарати за предпочитане, но и от тях се пълнее, така че внимавай и се наблюдавай. Какво ти предписаха? Какъв точно е вида на алергията ти?
здравейте отново и благодаря на моми4етата които миотговориха така бързо на предните ми телешки въпроси,ама пусто ! все нещо имам да питам,да си сверя с вас. Много е хубаво тук,4е има с кого да споделяме, ина4е в на4инанието си съм сама и общо взето нямам до кого да се допитвам освен до вас. Бях доста обезкуражена последните 1-2 седмици от пустото задържане,но днес съм щастлива ! Най-сетне 1 кило надолу 
Кураж на вси4ки желая и много ,много благодаря за куража
.... (4е по4ти се бях отказала от от4аяние след 3 месе4на борба ....)

........отчет веднага давай.............