Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 205
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
lipstick, благодаря! Всичко звучи чудесно по тази трета олекотена фаза.
Ще ми бъде много интересно, опиталите мами да отслабват по този начин - как се движат килограмите , за колко време се сваля 1 кг. Предполагам, че става доста по-бавно. Ще следя коментарите.

# 151
аз само да попитам - режимите 2/8 и 3/7 са в полза на кое? Увели4ен брой на дните на ПЗ (например 2П и 8 ПЗ ), нали ? Или аз не съм разбрала пак както трябва  newsm78 ooooh!

# 152
Здравейте!
Сори за поредното питане Simple Smile но съм много любопитна... Третофазничките какво ли хапват на галавечерите? И дали всичко забранено става разрешено?
За протокола: на режим съм от 21.01.10 и съм - 6кг. В момента съм втора фаза - 5/5.

# 153
happysmile благодаря за отговора Simple Smile да може би трябва да хапвам повече риба... Мисля от утре да мина на ПЗ , въпреки че изобщо не ми е проблем да карам още П ... не ми е мъка - даже много добре се чувствам... сега като се замисля може би проблема идва от това , че имам малък проблем с WC , но се надявам всичко да си дойде на мястото  Peace Лек и отслабващ ден желая на всички ви Hug

# 154
  • София
Здравейте!
Сори за поредното питане Simple Smile но съм много любопитна... Третофазничките какво ли хапват на галавечерите? И дали всичко забранено става разрешено?
За протокола: на режим съм от 21.01.10 и съм - 6кг. В момента съм втора фаза - 5/5.
Да, всичко е разрешено, но в много разумни количества, че иначе стават бели Laughing Дюкан е казал - по 1 проция(представете си порция в заведение, не вкъщи каквото си сипете Mr. Green). Аз хапвах неща, дето са ми липсвали.
Въпросът не е до издържането, просто вече няма смисъл, включвай и зеленчуци, те ще помогнат за проблема с ВЦ. И да знаеш, че не е безобидно, взимай мерки да го няма този проблем. Hug

White Dream - правилно си разбрала Hug
denimeni  - при кърмачките свалянето е различно - заради самото кърмене, естеството на качените килограми и т.н. Нашите гордости Гарденийка и Валентина свалиха много с трета Simple Smile

# 155
Да ще увелича месцето. Утре ми е 5 ден ПЗ и после следват 5-те П, тогава очаквам раздвижване, но да видим.
за денс

Закуска триците
Обяд- задушена  треска и малко салата
Следобед ще хапна кисело мляко
Вечеря патладжани на грил тигана намазани после с бърканицата от извара и подправки.
Beba28, хайде кажи сега пак че си разбрала..... Къде ти е месото за вечеря?????? Сама си правиш номера и после се оплакваш, че не сваляш. Ама не успяваш да разбереш, че с този режим трябва да се яде основно МРЪВКА, а не извара и зеленчуци.... Да ме прощаваш, но вече в пореден пост даваш оскъдно на месо меню.
Ти си знаеш де. Успех

# 156
  • София
Добре де, извинете ме, ама аз не разбрах, бихте ли ми цитирали къде в книгата пише, че месото трябва да е на всяко хранене. Изварата също се води протеин, както и яйцата. Аз пък мисля, че вечерята на Беба е добре. Аз съм правила извара с тиквички и това ми е било обяд или вечеря. Също и в миш маша няма месо. Не искам да споря с никой, но причините Беба да не сваля може и да са други(по - малко килограми, по- трудно задвижване на нещата). Понякога интерпретирате режима и се карате на другите, че не мислят като вас. Не искам да съм груба, но същото е и с твърдението за зеленчуците(по - горе съм цитирала книгата). Извинете ме още веднъж, хубаво е че сте стигнали до някои изводи в процеса на отслабване и опита, но не го налагайте така Peace Затова и стават споровете...

# 157
Добре де, аз реших, че може да се ползва изарата като, източника на протеин, понеже я пише в  списъка. Ми няма дя я ползвам тогава  Rolling Eyes Аз  досега за 9 дена имах само 1 ден, в който нямам риба или месо и то само за 1 хранене /тиквичката пак извара/. Избрах режима понеже е с повече позволени продукти и има възможност за по- различни ястия, незнам то ако е само на месо работата, си е направо БВД. Няма ли някой който да си е правил дюкан обядвайки кисело мляко примерно  newsm78

И само да кажа, че аз не се оплаквам, че не свалям. Просто споделям как се движат нещата при мен. Аз тези кг ще ги сваля, убедена съм.

# 158
happysmile,   bouquet
Значи за галавечерите ще се ходи на ресторант Wink

# 159
  • София
happysmile,   bouquet
Значи за галавечерите ще се ходи на ресторант Wink
Аха, от тези скъпичките, на всяка хапка да ти присяда  Joy hahaha Joy

# 160
Ей ме, Михи, тук съм  Hug
Сменям на Надя режима на сукане и спане (в отделно легло) и не смея да дишам, камоли да тракам на клавиатурата, само и само да не се налага повторно приспиване   Crazy

Много готина тема  Mr. Green

Като започнете да ядете основно месо, ако щете пържоли на закуска, ще има повече резултат. Ама не да спрете изварата, киселото мляко и яйцата, де  Peace Те са за разнообразие. Шунки, филета и такива подобни, свеждате до минимум  Peace
Цялата идея е, че месото отнема повече време и енергия на организма да го преработи и хем сте сити, хем, организма изразходва повече енергия, отколкото получава  Peace
Наглеждам ви, ама няма време за писане.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Обслужвайте се от тук  Laughing

# 161
Едно следобедно кафенце? Hug Party

и кремче за огладнелите:

Аз пия зелен чай  праскова,че нещо ме наболява гърлото. Heart Eyes

# 162
Привет, момичета!!! Ще ми се и аз да споделя своето меню, ако има някъде грешка да се поправя Embarassed
За П:
закуска(след кафето разбира се)-попарката на Мастърчето, само че без яйца, че нещо не ми допада с яйца!
обяд- пилешко(горно и долно бутче гарнирани с малко изварка с кисело мляко, чесън на прах и черен и червен пиперец
вечеря-рибка(или пилешко) пак с такава салатка, но ако е риба е без салатката, като количеството риба е към 400гр.
Вечерта си правя една чаша клемче с прясно млако и нес кафенце, тип крем карамел и всичко това гарнирано с над 3 л. вода.
За ПЗ закуската си остава същата, защото я обожавами май няма намерение да ми писва  Mr. Green, а за хапване си правя я зелен фасул с телешко, я пиле със зеле(ама става зеле с пиле, нещо малко месо ми се получава) и вечер пак така с десертче, че едно, че ми пригладнява, друго, че адски много обичам сладко!!!  Embarassed Embarassed Embarassed
Според вас добър ли е този режим?

# 163
Менюто е добре ,според мен. newsm78 Задържаш ли много ,какъв е проблема или просто информативно питаш/ Hug

# 164
  • Пловдив
Happysmile, абсолютно съм съгласна с теб!В книгата си Дюкан дава примерно меню, в което в дните на ПЗ само едното ядене/ обяд или вечеря / е с месо , другото е с извара, яйца или кисело мляко + зеленчуци. Така че, Beba28 , продължавай смело да разнообразяваш менюто си с извара.Това наистина е режим , при който човек трудно би почувствал сериозна липса на наистина качествена храна- а пък за другата , просто не си струва да говорим! Успех на всички съмишленици! 

Общи условия

Активация на акаунт