Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 204
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Дунди, другият път без вино.
Алкохолът е забранен!

А за ПЗ, когато съм на ПЗ си ям зеленчуци без да ги броя и тегля, но гледам да не прекалявам и винаги да има месо, а не да плющя само салатки  Hug Hug Hug

Оф, както не пиша по принцип и ко са разписах ся - а де.
Стага толкоз за днеска, че ша ми отслабнат пръстите - сакън Simple Smile

# 136
Дунди, другият път без вино.
Алкохолът е забранен!

А за ПЗ, когато съм на ПЗ си ям зеленчуци без да ги броя и тегля, но гледам да не прекалявам и винаги да има месо, а не да плющя само салатки  Hug Hug Hug

Оф, както не пиша по принцип и ко са разписах ся - а де.
Стага толкоз за днеска, че ша ми отслабнат пръстите - сакън Simple Smile

Аааа така  Blush Embarassed ама аз варих пилето във вино  newsm78 не да го пие така  newsm78 пилето вря във вино, за да стане по-сочно заедно с вода  Embarassed а иначе за нас не е проблем не пиенето на алкохол, защото и двамата го употребяваме от време на време и то само вино. Но сега сме забравили за него напълно, нали ще се вталяваме  Wink

# 137
И аз се храня разделно. Това си ми е навик от преди. Пробвах преди няколко дена яйца по панагюрски ама много тежко ми стана и вече се отказвам изобщо да права такива съчетания. Млякото си е отделно яйцата с зеленчук и т.н

Аз да си кажа, че пак се тегля днес и -100, но това е нищо. Незнам какво става, стриктна съм обаче.......  неще и неще. Имам спомен в миналото, че ми се е случвало пак така и после хоп за 1 ден 2кг та знам ли може и сега пак нещо такова да се получава.  Взех си направеление от личната да си пусна една кръвна картина да видят захарта как е,  или нещо хормонално.  

# 138
Беба, нормалния темп за отслабване във втора фаза е килограм на 10 дни  Hug
Не се шашкай толкова  Hug
може и на седмица, за щастливците

# 139
беба28, и аз ти писах преди и много от момичетата също коментираха, че храната ти е много малко и месото което ядеш е в оскъдни количества. Може би трябва все пак да увеличиш приема на месо и тогава да прецениш темповете с които сваляш.

# 140
  • София
Само да се запиша, преди да ми е блокирал компютъра отново - поздрави! Ще пиша скоро!

# 141
Не е много по темата ама да питам.. убих се да търся такава  форма  за кексчета
 ,че ми е мерак да си спретна  едни режимни такива но не мога да намеря .Ако знаете къде има със сигурност  пишете моля  Praynig

# 142
  ЕЕЕЕ пак ПУКАНКИ  се сервират , само ме карате да прегрешавам  Crossing Arms

# 143
Не е много по темата ама да питам.. убих се да търся такава  форма  за кексчета
 ,че ми е мерак да си спретна  едни режимни такива но не мога да намеря .Ако знаете къде има със сигурност  пишете моля  Praynig

Има супер формички я магазина до нас по 20лв.  Wink
Закачам се   bouquet   Ще ми е сложничко изпращането... със сигурност ще намериш. Провери в Пикадили. Ако не се лъжа Валентина беше споменала че си е купила силиконова форма за мъфини от магазин за 1пв, за 6 или 8лв. Дано не греша. Пиши на Дидранад на лични да ти каже нейната форма откъде е.  Hug

# 144
Здравейте и от мен,
вчера писах за първи път и получих отговори много бързо, та искам да благодаря на всички , които се отзоваха. Приемам всякакви критики, не се сърдя на по-острите коментари, нали за това питам.
Това че, не знаех за олекотената трета фаза, е защото диетата я получих като ксерокопие, явно са липсвали страници. Това въобще не ме оправдава, разбира се.
Още вчера коригирах храненето и ще продължа да чета подробно материалите тук, но това изисква време. Затова да питам някой възникнали въпроси за тази олекотена трета фаза:
1. 2-те галавечери разрешени ли са?
2. Прясното мляко обезмаслено ли е/пише пояснение само за кисело мляко/?
3. Сиренето остава ли само и единствено Excuisa Fitline 0,2%
4. Какъв кашкавал мога да консумирам /упоменатите 40 гр./?
Ако някой има опит или е на тази олекотена фаза, моля за мнения и препоръки.

# 145
лейди камелия точно такава формичка с тефлоново покритие със сигурност има в метро аз си я купих за около 10 лв

# 146
Здравейте Simple Smile Вече ми е 6ти ден (П), а съм свалила само 2кг през първите 3 дни ... От сутринта на третия ден не съм мръднала изобщо с кг... Сега ще ви напиша какво хапвам и ако има нещо нережимно моля ви кажете ми (може случайно да съм объркала нещо) значииии хапвам си:всяка сутрин 3 с.л. овесени трици с малко кисело мляко (0,1%) , по късно през деня  изяждам останалата част от млякото като си я подслаждам с малко степче (то е подсладител доколкото прочетох) , също хапвам риба тон - консерва (в собствен сос) , яйца (не повче от един жълтък на ден ) - варени , омлет (в тефлонов тиган без мазнина) , по панагюрски;пилешко бяло месо , пилешки сърца , плешки... сол използвам много рядко - прочетох че трябва да се ограничава , кола лайт не пия изобщо - не обичам газирано , пия около 2л вода на ден и прясно мляко (0,1%) около 250мл Simple Smile Моля кажете ми ако бъркам някаде или пропускам нещо - надявам се да ми помогнете Hug

# 147
denimeni,  smile3501 браво за бързата реакция. Ще се опитам да отговоря, че явно Гарденийката е нещо заета. Кат' се появи ще ме поправя.
1. Да
2. Хм, тук мисля, че млеката са нормални, а не обезмаслени. Даа, така е, направих справка с 1ва страница.
3. и 4. Сирене или кашкавал може да консумираш, каквито си поискаш, но само по 40г и само от единия вид на ден, а не и от двете. Peace

# 148
Да ще увелича месцето. Утре ми е 5 ден ПЗ и после следват 5-те П, тогава очаквам раздвижване, но да видим.
за денс

Закуска триците
Обяд- задушена  треска и малко салата
Следобед ще хапна кисело мляко
Вечеря патладжани на грил тигана намазани после с бърканицата от извара и подправки.

За капучиното дето питах, реших че е режимно както си го правя и вчера следобеда пийнах едно.

От къде си сваляте лентичките? Иска ми се да си сложа, да е по прегледно как се движат нещата.

# 149
  • София
bestinity - мила, минавай вече на ПЗ, няма смисъл да се мъчиш повече Hug. Аз трябваше да свалям 15 килограма, ударната фаза свалих 2 килограма(5 дни), но после и другите паднаха. Ако искаш увеличи рибата, на скара или пара Hug
беба -харесай си линийка и натисни върху нея. Ще те отведе на страницата, където можеш да направиш твоя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт