Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 204
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Утре ще се поразровя да намеря къде беше писано това, което казвам. Спомням си и аз много добре, че го четох и то не веднъж.

# 436
  • Испания
Утре ще се поразровя да намеря къде беше писано това, което казвам. Спомням си и аз много добре, че го четох и то не веднъж.

Чела съм, че Дюкан казва, че може да се ядат през целия ден, но също съм чела, че ги препоръчва до обяд по горепосочените причини.

Лека нощ, че утре пак съм "работна"! Simple Smile

Ето затова се въздържам да публикувам  Whistling

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 02:09 от smileys

# 437
Добро утро,сладки! Hug
Айде да сервирам кафенцето и закуската първо:

Отчет за днеска:60,500  Thinking Туй май ми е заради една  закуска дето сглупих да си я направя към 23.30.То затуй се ляга рано ,да не мислиш за ядене ама на ..като не мога да легна с кокошките.Ще си патя сега. Banghead
А относно триците,Дюкан е казал по възможност до обяд и мисля че това е най-правилното,след като увличат .Абе който както си реши ,smileys ,права си.Аз не налагам мнение,но понеже идеята е да си даваме акъл взаимно кое е най-добре ,та затова го казах.  love001
До скоро .По-късно пак ще се включа.Отивам сега за вестник. txtloves Лек и усмихнат ден ви желая! Hug

Ооо,виждам и Дидранад се наспала.Хайде ,мила,пиши как си/ Hug

# 438
Добро утро и от мен!
Кантара и днес не помръдва,но и аз съм си виновна.Снощи ако си бях легнала на време,нямаше да го има късното похапване и можеше и да има минус.
Днес правя 1 месец с Дюкан.Свалени 8кг.Мисля си,че е добре,ако нямаше прегрешение щеше да е още по-добре.
Отивам да си забъркам една попарка от трици,че ми е гладно.После пак тук,че навън е страшна зима и вали много сняг.

# 439
 smile3507  
Ха добруЮтро и от мен,не мога да не надникна аз тука, допивам си кафето и хуквам на работа че чааветата зяпат гладни...........  smile3504

А тук е 18-20 градуса и са умрели от студ, вадят по 2 печки и слагат кожусите, smile3532 пече слънце от сега и се очертава прекрасен ден moresmile

# 440
Добро утро и от мен newsm03

tonnny_bg благодаря, че си сервирала кафенцето. Надявам се, че няма да имаш нищо против да се присъединя към вас.

Да се включа и аз към дискусията за триците. Аз съм от тези дето не ядат триците до обед  Rolling Eyes, по простата причина, че сутрин не мога да закусвам. Пробвах, но не се получи. Знам - задължителни са закуската, обяда и вечерята, но....
Съгласна съм с мнението на smileys, че всеки трябва в края на краищата сам да си решава.

Едира, честита месечинка. Дано и аз през първия месец се похваля със същия успех     

# 441
  • Испания
Добро утро!

Светле, честит имен ден! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Да родиш прекрасно и здраво бебче!  Hug

Честито на всички с имена Огнян/а, Светла, Светлин, Пламен, Доротея, Фотий!

Едира, честита месечинка! Дюкан не казва нищо до колко часа трябва да се яде, но препоръчва ако се яде късно, да са протеини. През цялата втора фаза съм вечеряла повторно към 0.00-01-00 часа, защото си лягам късно. И сега ям понякога много късно, но само протеини.

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 09:44 от smileys

# 442
  • София :(
          Добро утро и от мен  Hug
     Да не сте сънували кошмари след снощната ми поява  Blush Хайда да ви почерпя по кафе за успокоение  Wink

Отчета за днес - 78.500 и МЦ. Ей, писна ми - мине се не мине някой дан - МЦ, мине се не мине - ову, кога да отслабва човек  newsm78
     Едира, честита месечинка   bouquet
     Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet Hug
     Изчезвам на пазар, че хладилника е празен, ама по-празен от стомаха на гладна дюканка  hahaha
          Усмихнат, красив и мързелев ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 443
Здравейте!  Laughing
Nimowe, поздравявам те за чудесния външен вид, продължавай така, близо си до крайния успех!  Hug
baby jeiny, честита ти онзиднешна месечинка и дано скоро стигнеш мечтаното тегло!   bouquet
stefimama, какъв смисъл да питаш при свършен факт? За задържането са ти казали, но аз ще добавя и друго, имахме докторка преди време тук, тя го беше обяснила твърде ясно. При всяка диета за отслабване в кръвта циркулира увеличено количество мазнини, това го пише и в книгата. Алкохолът пък има доста вредни въздействия и едно от нещата, които прави е, че разязвява стените на кръвоносните съдове. На наранените места много по-често се образуват холестеролни плаки (нали помниш циркулиращите мазнини?). Плаката постепенно привлича към себе си каквото докопа от минаващата покрай нея кръв - и расте. Така тя в един момент може да запуши съда. А може и да се откъсне, да тръгне по кръвотока, да стигне по-тесен съд - и да запуши него. Медицинските наименования на тези случки са: емболия, инсулт, инфаркт. От тях се губят крайници или се умира. Разбира се, много съм далеч от мисълта, че от една чаша бяло вино ще се гътнеш. Но много искам да разбереш, че алкохол и диета е опасна комбинация. Честно казано, по-добре шоколадов бонбон, макар че и него никак не го препоръчвам.
И още нещо, не намирам оправдание точно за прегрешаване с алкохол. Някои от нас, да не кажа почти всички, сме си зависими от храна, това вече е неоспорим медицински факт. И пушачките ги разбирам, когато притреперват, била съм в техните редици. Но човек, който не е зависим алкохолик, просто няма причина да не издържи без чаша вино известно време, тъй че не се излагайте. Пазете си здравето, момичета!
tonnny_bg аз сутрин понякога си хапвам торти и сладкиши с трици, но в манджи и аз не ги възприемам. Все пак, предполагам, това си е лично решение. Доколкото разбирам, ограничението във времето за яденето на трици е свързано с въздействието им върху общото здравословно състояние, но не би трябвало неспазването му да попречи на свалянето на килограми.
Едира, честита месечинка!   bouquet Резултатът ти е отличен, не се коси за миналото прегрешение, а гледай да не го повтаряш.
Ще се върна още малко на триците и на идеята, че всеки трябва да си решава сам, защото прочетох още коментари. И е така, но и не е съвсем така. Имам приятелка, която в момента за втори път е на Дюкан. Всъщност тя ме открехна за режима, за което ще й бъда благодарна до гроб. Първия път тя прекрати режима след месец, като заяви, че е била абсолютно стриктна, не е свалила нищо. Не знаеше обаче цифри, защото не се претеглила, да не се стресира. Аз бях новак и не си позволих коментари. Късната есен реши да пробва пак. Пак не се изтегли. Яде триците по всяко време, като заявява, че според нея това е правилно. Казва с ужас, че 3 литра вода е огромно и вредно количество. Знам, че на няколко пъти прегреши и с винце. На мен казва, че съм се вманиачила в режима. Така и не прочете книгата. Да, но сега пак не е доволна от ефекта и смята да прекратява. Това не била нейната диета. Сега да не ме разберете погрешно, аз много я обичам, това ми е най-любимата приятелка и уважавам решението й, макар че, естествено, й казах какво мисля. Но си е факт - резултатът от това лично решение не е добър.
Айде стига от мен, че ви надух главите с философстване в неделя сутрин.  Wink
Да си починете хубаво!  Hug

# 444
 Joy Марпълче,събота сме душко.Де бързаш ? Joy
а относно дружката ти и аз имам такава.Хем почва,хем и прегрешения си прави и после се ядосва за малките резултати ама какво да се прави -приятели,обичаме си ги такива каквито са. Hug Hug Hug
Аз не мисля че пиенето на вода е от вчера мнение,чела съм на много места за ползите от водата още преди да науча за Дюкан.А сега наистина изпитвам благотворното и въздействие върху себе си.Аз без вода ако изляза ,изпадам в жив ужас.И веднага почвам неистово да търся магазин да си купя. Joy
milaniika ,добре дошла!И успех! Hug
Едира,много хубав резултат за 1 месец.Направо чудесно. Hug  bouquet
Зори,да им имам студа аз на тях.Тука е една поледица и вятър и хапе,ужас направо.Ще си седим по къщите днеска май.
mimensita ,и аз туй съм се чудила във втора като бях.Тъкмо тръгнат надолу ,айде МЦ.Тъкмо се успокоят нещата ,айде следващото. #Crazy
Днеска решихме да направим втори ден за тази седмица на протеини.Да видим какъв ще е ефекта/ newsm78
Наобед -омлет с пуешко,вечерта -лефер. Peace

# 445
  • Пловдив
Ех, да се похваля и аз на диета съм от 18.01 до тук минус 6 см в ханша и минус 3 см в бедрата , кантара ми се оказа развален но мисля че в кг съм на около минус 5, което не е много , но съм доволна диетата действа излишните мазнини в ханша и корема вече почти ги няма . Мисля да се пробвам до началото на март с тази диета / първите две фази/  да видим какъв ще е крайния резултат, а после ще задържам/ трета фаза/ .

# 446
MAMA GALQ,поздравления за постигнатите резултати   bouquet ама ти направи ли си калкулатора на Дюкан?Колко имаш да сваляш ?Хубаво е да има и къде да се теглиш,защото мерки -кг нещата не вървят заедно.И просто да си знаеш. Hug

# 447
  • Пловдив
MAMA GALQ,поздравления за постигнатите резултати  bouquet ама ти направи ли си калкулатора на Дюкян?Колко имаш да сваляш ?Хубаво е да има и къде да се теглиш,защото мерки -кг нещата не вървят заедно.И просто да си знаеш. Hug

Мерси за поздравленията, калкулатора показа 60кг , но не мен са ми много при височина 168 , а и бях около 62 като почнах диетата и хич не се чувствах комфортно сега съм около 57 и се чувствам добре , ще се пробвам до 54, 55кг наближава да ми идва и не се надявам скоро да сваля още , но ще карам на инат пък каквото стане , а и свикнах с режима даже ми харесва обожавам триците на закуска , проядох месо главно пилешко и риба  и нямам проблем да я спазвам , като ми се яде сладко съм се заредила с едни диетични бонбонки без захар с зелен лимон евкалипт и бъз и нищо не ми липсва , а и препоръчвам тази билка за подсладител  http://www.tzvetelina.com/bilki/stevia.html

а това са бонбонките http://www.crystalbg.com/front/details.php?pr_id=16

# 448
  • София
Здравейте милички,
миналата седмица потънах в неведение,че имах малко притеснения с майчето.От нерви и от диета за седмица и половина вече съм минус 2 кг.Знам,че при кърмене не е много хубаво рязко да се свалят килограми, но ще се постаря храненето вече да е балансирано.
Радвам се за добрите резултати на всички ,само така Laughing.

# 449
Мама Галя аз не съм много сигурна,че бонбоните са режимни,нека се изкажат и по запознатите де.
Защо не си правиш дюкански слакиши и кремчета?

Общи условия

Активация на акаунт