Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 204
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Бон Соарррр bowuu
Баш ми е драго да ви прочета какви сте ги вършили днес Hug Hug Hug
Мименситка видях ти снимките от ПРЕДИ и знам как изглеждаш сега - ми просто нЕмам думи...свалила си години, лоища и си НЕВЕРОЯТНА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Брайт Hug ти миличка добре вървеше Hug що така се отказа Hug newsm78
Пусикет Hugмиличка, ако направят понеделника почивен, ще ти се спи във вторник hahaha hahaha hahaha
По повод втория ти пост, каквото и да се е случило, силно те на Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Стефинка получаваш силен ритник от мен(нещо не ми работят доп.емотикони newsm78)
Аз минах за бърз втора за две седмици(сори за вариацията, обаче много се уплаших)сле празниците и се уплаших, понеже не бях прекалила(не съм яла кат отвързана)на всичкото отгоре си бях в четвърта...От допустимите за мен 62, бях станала 65 и грамчета Sick още първия ден свалих сериозните 1,8 - 900нещо такова не поВня вече (задържана вода) За всеки случай изкарах две седмици.
Искам да кажа, че ми подейства светкавичната изненада на туй ''животно-организма''(не помня кой го нарече така newsm78) Ти какви поражения имаш...може и да си споделяла ама ...А за Гарденийка щях да ти казвам, ама тя се обадила.
Гарденийка Hug ако знайш как и аз искам да ви видя каквато срещичка се заформя Sick
То аз забегнах у Варна, ама както е тръгнало, кат нищо може да се наложи да затворим шопа и да се приберем с подвити опашки...ама да не дава Господ Praynig
Зориткей честит ти пУндРелник... Joy Joy Joyсигурно го знаеш тоя виц hahaha hahaha hahaha
тяя и на мен ми стана много чудно и си мисля че е въпрос на печатна грешка, което е абсолютно нормално Peace Все пак уточни, вярно ли си две години на някаква между втора и трета newsm78 По скоро повечето дето сме в четвърта, караме между трета и четвърта newsm78 newsm78 newsm78

Ай лека, че дочувам тиганен звън Mr. Green И кат нищо ША дотърча на 23 в Търново Thinking

# 556
Тази вечер направих желираните кремчета с кисело мляко. Току що видях, че желатина е стегнал, дори пресуших една чашчица. За първи път правя десерт от рецептите, много се зарадвах, че се получи. Ще пробвам и другите варианти - примерно  с нес кафе.
Валентинка, рецептата със скумрията ми допадна, ще я пробвам непременно, че някой път се замозабравям с оребрения тиган.

# 557
Крис4еее,да не чува дявола ,кви неща говориш само  newsm78 .Обещавам да спра да са почесвам ,само да не ни изоставяш. Hug Hug Hug Че ще липсваш ,да знаеш.  love001  love001

# 558
Крис4еее,да не чува дявола ,кви неща говориш само  newsm78 .Обещавам да спра да са почесвам ,само да не ни изоставяш. Hug Hug Hug Че ще липсваш ,да знаеш.  love001  love001

Миличка, ако знаеш на мен колко ще ми е мъчно Sad Обаче всичко ще се реши тази или другата седмица...всичко зависи от надутите собственици на Мола...просто да се съгласят да ни изчакат със задълженията ни до пролетта Praynig Praynig Praynig
Дали сме всичко в това, което првим и просто не ми се мисли Cry Cry Cry

# 559
Уфффф, kris70 нямам поражения бе душа, ама след стопиране на свалянето във втора в продължение на 2 месеца - много се обезкуражих и почнах да си мисля за лоши нережимни неща и реших да ми на във трета и си я изкарах без поражения (е 1, 2 кила не ги броим, нали  Wink ) И сега се връщам пак, ама първия ден падна вода около кило и нещо и после нъцки.
Ама съм инат и няма да им се дам.
Има и нещо друго - дълго време съм била на тея кила и може за това да не мога да ги прескоча лесно.
А я ми дайте акъл за рибата, аз знам че може мазна и че не се бърка, ама все пак - аз ям само от най - тлъстите - така компенсирам  Embarassed
Само сомчета въртя и разни мазни пангасиуси, да не би да бъркам, че суха риба не мож ме накара да ям  Tired
и съм супер проста - щото чета от 1 година за кис мляко с нес кафе, че си правите и все си викам - БЛЯК - т'ва ша е супер гадно - обаче вчера от нема и къде си направих и получих троен оргазъм - егаси вкусотията  Crazy - така че новите да не се кумят, ами да бъркат яко нес - кафето  Hug

Крисче, дано се уредят нещата във ваша полза  Hug

# 560

и съм супер проста - щото чета от 1 година за кис мляко с нес кафе, че си правите и все си викам - БЛЯК - т'ва ша е супер гадно - обаче вчера от нема и къде си направих и получих троен оргазъм - егаси вкусотията  Crazy - така че новите да не се кумят, ами да бъркат яко нес - кафето  Hug

Крисче, дано се уредят нещата във ваша полза  Hug
благодаря ти мила, аз като дойде гадната среща, ще помоля за палцестискане, че туй вашата енергия е Чудо Hug Hug Hug
Пък да ти кажа искрено ме разсмя с тоя твой новооткрит, че и троен оргазъм hahaha hahaha hahaha...и аз не съм си правила с нес кафе  newsm78 малиии, още утре ще пробвам Naughty пък ме откъсна и от действителността за малко Hug Hug Hug

# 561
'Начи ний с една от най-видните дюканки Зорита решихме търновската среща - 23.02 около, накъмто 15ч
Мястото може да е Пицария La Scalla, ама може и да не е  Wink Ще доуточняваме.
Желаещите да пишат на лични, отивам да изпразвам кутията.
А, и да стискате палци, да пуснат Зорита през Кулата-Промахон, че каква среща ще е без нея.

Крис, колкото и да ми се ще да се запознаем на живо, ти стискам палци да си стоиш във Варна  fingerscrossed  Пък аз може и до там да дойда  Wink

Абе, хора, как няма да опитате кремовете с нес кафе Confused:  Аз половин година си търся просто безкофеиново разтворимо кафе (щот' нЪл кърмя) ама вече съм спокойна. Да живее Тони бг, че ме светна за удоволствието  Hug Hug Hug

Уф, и още нещо от забраванка  smile3537
Мимииии, Брайт, Цоци, честити да сте! Слаби, красиви и щастливи  bdbaloni

# 562
И аз не съм правила тоя крем бре... newsm78............отивам да бъркам и да видим дали ще получа троен, двоен или по-мнoгoкратен................тоз крем да не издуха мъжете от креватите ни????

Ку ни ма пуснат, минавам пеш и се метам на първото возило, което са съгласи да ма качи, хем не могат да произвеждат убави зеленчуци, ем претенции имат.....фермерите де......тука за 20 дни сеят, гледат и берат, картофи, домати, краставици........какви извънземни торове им слагат...........и след 5 дни в хладилника всичко е на каша..........

# 563
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Кафенцето е готово, желаещи да ми правят компания... май липсват  smile3506

Мернах тук и две рожденички...
     кали 08,    Hug 
     virginia0281, Hug
     Тази сутрин разцепих нулата  hahaha - 78.00. Голямо клатене, голямо нещо, но и аз тъпо и упорито не се отказвам  newsm03
          Усмихнат, спокоен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 564
Добро утро!
За кафе желаещи се намират,аз пак съм на линия и имам нужда от кофенце,че как ми се спи.
имам минус от400гр. newsm44
Честито на  на рожденничките
newsm59 Брей много водолей!Ама сме хубави хора!
Крис ще стискам палци!Дано всичко се нареди!
Усмихнат,режимен ден момичета!

# 565
Добро утро и от мен . Hug
Вземам си от кафенцето и бързам да поздравя рожденничките.
Честит рожден ден на кали08 и виргиния 0281!
Тайфата ви  поздравява -
здраве и любов ви пожелава!
Нека винаги сте в настроение
и да правите  всичко с вдъхновение!

Аз да се оплача ,че днеска имам голяяяяям +. #Crazy ooooh! Знам ,че е от цикъла щото няма от какво друго ама ми се скофти настроението.И туй ще да е към ядовете заради съня явно.
Сутринта половинката ми казва:
-Писе,какво сънува снощи ,че се смя с глас?
 Joy Joy Joy
-Ми кво ?Бойко Борисов и жените в политиката. hahaha hahaha Някакви глупости бяха ама смешни.Ще се ядосвам аз днеска май.
И така и стана.Рано сутринта и двете деца ме вкиснаха. Crossing Arms
Дано днеска да имаме танци да го разкарам тоз плюс и никакви смешни сънища не искам вече. Whistling
Ще отивам да се ровя в рецептите с трици ,че тия питки взеха да ми втръсват нещо.
Айде до после ,сладки!Лек ,усмихнат и отслабващ ден ви пожелавам! Hug

# 566
Добро утро и от мен    food010
mimensita  адашче благодаря ти Hug Hug
Вчера -2 newsm68 а днес+1.400  #Crazyето това как става немога да разбера ooooh!дали е от МЦ  Thinkingно не се отчайвам  NaughtyНеможе гадните килограмчета да са по инати от мен newsm03
Лек и усмихнат ден на всички smile3525

# 567
  • Велико Търново
Оле колко ме е яд сега за 23 пада се вторник и съм на работа а как искам да дойда да ви видя да си обменим някоя  рецепта и най вече нови приятели Confused

# 568
То умишлено е работен ден. Казвай къде работиш и до колко и може да дойдем ние  Mr. Green

# 569
   МИМЕНСИТКА,благдаря за кафенцето и закуската!  bouquet
        КРИС,дай Боже,всичко да се нареди както го искате!Стискам палци!
        КАЛИ,ВИРЖИНИЯ,С пожелания за упоритост, за да следвате мечтите си;
смелост - да ги осъществявате;
търпение, за да ги постигате;
и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Общи условия

Активация на акаунт