Отговори
нека новия месец ни донесе само хубави моменти ,много любов ,и много здраве . Hug Hug Hug

# 1
Хоп и аз в новата темичка  bouquet

# 2
  • на дъното
kroelahai благодаря ти за темата с прекрасно заглавие Hug
Исе стискам палци всичко да е наред с изследването Hug
Нефертити това е най сладкия момент на притеснение около наближаващия рожден ден,кога порасна и Шошко Hug
cher и от мен честито за новата придобивка
Електра голям хубавец си имаш Heart Eyes
Светле Joyда нацелуваш "чупката" така се смях Hug
Фивър едни палци и от нас скоро да се нареди всичко в семейството ви и братчето ти да се оправи fingerscrossed
KikiNiki така се разтопих като видях снимките на "нероден Петко",погал по тумбачето и  Hugза кака Бела
TALETO ако знаеш как ме тресе един страх от тази ваксина,че и на нас ни предстой,но ще трябва.Имали странични действия?Браво на Цвети,а ние как ще ревем направо не ми се мисли. Hug
Лек ден на всички Hug Hug

# 3
Честита ни нова темичка! Само с хубави новини да я напълним!  Hug Hug Hug

# 4
Честита да ни е новата темичка, нека и този месец донесе на всяка една от вас нещо хубаво, която каквото си иска. Аз лично не го харесвам този месец, поне от три години насам Sad

Исе, непременно пиши каквито и да са резултатите, а относно сдуханото ти настроение-и при мен е така, няма как идват тези гадни черни дати.

Силви, по принцип няма странични ефекти. Педиатърката каза че евентуално до 3 месеца след поставянето на ваксината може да се появи лек обрив, но се случва много рядко, поне досега тя не е имала такъв случай. Цвете я понесе добре, нищо й няма, само дето плачка като я боцнаха. Ние малко я позабавихме тази ваксина понеже беше болничка по празниците. Не се притеснявай Peace

# 5
  • Варна
Честита ни нова тема! Нека донесе мнго хубави новини, да се разболяват по-малко малчовците.
На мен февруари ми е един от така наречените от мен съдбовни месеци, пълен както с много хубави събития, така и с лоши. Другият е октомври. И най-хубавите и най-лошите събития в семейството ми са събрани в тези два месеца.

# 6
Здравейте и от мен.
Да взема и аз да се разпиша в новата тема,че малко ме е срам от кога не съм писала. Embarassed
Толкова много работа имаме в болницата,че като се прибера съм направо като размазана.От вратата ме подхваща малкия дивак и до вечерта ме доваршва.И той като Вики е пълен с енергия и е компетентен по всички въпроси.
Ходи на градина,голям рев пада сутрин,но като влезне вътре и спира.Учителките казват,че слуша и е добричък,но дали говорят за мойто дете не знам  Laughing Само миналата седмица се беше проявил пред учителя по рисуване,който искал да му хване ръката да го научи да рисува снежинки при което Марти му казал- Бягай от тука аз мога сам,и той взел,че се обидил  Mr. Green
Аз може и да не пиша,но всеки ден намирам време да ви прочета и постоянно мисля за вас,особенно за тумбаците.Целувам ви  Heart Eyes

# 7
  • Варна
МИнавам набързо да честитя рождените дни на Мерри и на Катнадийн (от вчера) - бъдете щастливи момичета и нека животът ви поднася прекрасните си дарове - любов, късмет, щастие!

# 8
Да са ни живи и здрави рожденничките! Много усмихнати и щастливи!   bouquet  bouquet  bouquet

# 9
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка.Само хубави неща да се пишат в нея.

Честит рожден ден на рожденничките!Много здраве и любов  bouquet

Вчера питах за резултатите и слава богу са отрицателни.
Много благодаря за стиснатите палци Hug Hug Hug
Аз днес съм................... Cry Cry Cry Sad Sad Sad

# 10
Мерри, Катнадийн, злото да ви забрави! Живи и здрави!   bouquet
Исе,  Hug.

# 11
  • Варна
Исе,  Hug.

# 12
Честита ни нова темичка. Само хубави поводи да споделяме в нея  Praynig
Исе  Hug

# 13
Исе и тук те прегръщам, все пак има хубаво нещо за теб днес-добре че са отрицателни изследванията!
Бен, ами дечицата си имат предпочитания, не е задължително да харесват всичките учители и прочие Laughing Аз лично се кефя на такива неща. Сигурно един ден когато попадна в такава ситуация с Цвете ще ме е срам, но вътрешно ще се изкефя многооо Mr. Green

# 14
Честита ни нова темичка!  bouquet
Дано я напълним само с хубави новини! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт