Отговори
# 150
  • Варна
Хей, Мече, ти взе, че се появи! Simple Smile Че и с хубави новини! Много се радвам, че и на теб, и на малкото Мече ви харесва на новите ви места. Творете, хубавейте, пък вземете и малко снимки покажете. Simple Smile

Исе, пак добре, че Хриси се подобрява, въпреки общото лекарско недоумение какво му има. Още едно потвърждение, че излекуването зависи от тялото на конкретния човек, а не от докторите. Те са само помощници по пътя към здравето и като всички хора, често са в грешка или не са наясно какво става.
Исках да те питам - пробвала ли си да му даваш примерно "Зелена енергия"? Това е хранителна добавка на капсули, прави се от едноклетъчни водорасли и стимулира имунитета.

За мартеничките - мисля си този уикенд да се пробвам да направя тези - за дъщеря ми и за децата на колежките ми, мисля, че са много сладки. От доста време предпочитам да раздавам ръчно правени мартеници, някак по- ги чувствам като носители на личните ми добри пожелания за здраве и щастие.

# 151
Здравейте момичета! Тъй като и мен ме няма в писането ползвам Мечето  Hug

Първо искам да честитя на най-скоро порасналите ни бонбони - Бобчо и Жори. Бъдете много здрави и усмихнати.

После по една голяма прегръдка за Светлето и Исе. Много ви се насъбра, дано скоро лошото остане зад гърба ви.

Следват кореместите - по-отдавнашни и по-скорошни, а също и близкопредстоящи такива - погал-погал!
 Hug

Аз все още немога да вляза в релси, мъжът ми се възстановява след операцията, Дени прави белички и вика "Мамоо бъля, бъля", много обича да разлива - кафе сок, вода, само да докопа чашка.
Желая на всички ви да сте здрави!    Hug Hug Hug

# 152
Доста съм пропуснала  Blush
Да са здрави и усмихнати Жорето и Бобчо! Да растат умни и щастливи  Heart Eyes
мече, много се радвам за теб  и малкото мече Hug Да знаеш, че колкото и да се стараеш баланс трудно се постига, важното да не ти пука  Laughing Успех на новата работа и дано всичко се случва така както искаш  Hug
pashic, чудесна новина! Лека и безпроблемна  Hug
Исе,  Sad край нямат тия болести при вас.... Съчувствам ти  Hug Дано бързо се оправя малчо.
Светле, много неприятно  Sad
Лили, бързо възстановяване на твоя мъж. Да нацелуваш малката беладжийка  Heart Eyes
Мърморанче, стискам палци за добри резултати на сестра ти.
прити, страхотна е момата, кукла  Heart Eyes
Ние се подготвяме за рождения ден на Вики. Тя много се вълнува. Само дето от ноември не беше боледувала и се разболя вчера баш преди празника. Много  й е червено гърлото и имаше температура 1 нощ, но днес е добре. Последно време вкъщи ходи в този вид http://vanyacherkezova.snimka.bg/family/zimnite-ni-snimki.451975.17310674  Laughing
Купих рокля за рождения ден, която тя заяви, че няма да облече и ходихме заедно да пазаруваме и да си избере тоалета  Crazy

# 153
  • София
благодаря за пожеланията! HugПрекрасен РД беше - на самият ден празнувахме с роднини,а днес с деца.Жорето беше много щастлив и получи страшно много подаръци и така им се радва. GrinningЩе събера снимките и като ги кача ,ще показвам.Сега даа ви почерпим.

Общи условия

Активация на акаунт