Отговори
# 105
Здравейте
Hriska-,радвам се,че се разписа и стискам силно палци за прегледа,който предстои Hug Hug Hug

Прити,дано леко мине зъбоникненето при вас Heart Eyes

Хриси от снощи е с жестока кашлица,а от тази вечер и с Т Sad и май ще се наложи да посетим доки.
Това е от нас,
на всички пожелавам хубав уикенд Hug Hug

(снимките не ми се отвориха нещо Thinking)

# 106
  • на дъното
˙·٠ pretty٠·˙ ,Хриска  Sad не се отварят снимките
Исе направо не знам как издържаш с тия детски градини само си обменят бацилчета,но като няма друг начен SadДано бързо се оправи малкия юнак Hug
Честита годишнина Марго,дълъг семеен живот ви желая и много любов  bouquet
Лека вечер.

# 107
Честит имен ден на Божидар на Весето, Божидар на Светлето, Божидара на Марморана, Божидара на Прити, нека да са им живи и здрави имената и да носят радост на мама и тате

Честит имен ден и на всички други, които празнуват днес
От сърце пожелавам на всички хубав уикенд

# 108
Здравейте момичета.
И аз като Хриска от давна не съм писала , но малката ми поглъща цялото време за което безкрайно се радвам и се надявам да е все така хубаво.Ето почна и да се затопля времето та съвсем няма да имам време за компа.
Иначе сме добре, гледам всички също което е много хубаво.Гледам лентичките растат на Ритка и Кики и направо им се радвам как събраха смелост толкова рано.
Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet
Целувки на всички. Heart Eyes
Ето ни и нас: http://www.misheto.eu/1godinka/jan/index.html

# 109
  • Варна
Честит имен ден днес на всичките ни Дарета! Да са здрави и много щастливи, и все така да носят радост на родителите си, за които са божи дар!   bouquet

Хриси пак ли е болничък? Дано бързо оздравее!

Мишето гледам става все по-голяма и закачлива госпожица. Simple Smile

Днес във Варна е лято, 22 градуса, ходихме да гледаме кушиите с коне и каручки. Жокеите нямаха седла и бяха главно от мургавото братство, а конете носеха  звънките български имена Пепа, Събка, Боян, Мартин. Simple Smile
Демо-версията на пролетта ми хареса, вече очаквам с нетърпение официалната версия. Simple Smile

# 110
Честит имен ден на всичките Даренца!Бъдете живи и здрави мъничета!

Ние днес ходихме на лекар,защото Хриси изгоря нощес от Т и продължи да кашля Confused
Лепнал го е някакъв вирус,доки каза,че поне 2-3 дни ще е така,
писна ми от болести и бацили Tired

# 111
Честит имен ден на всички празнуващи!!!  bouquet

# 112
Честито на именниците!

Ей, Исеписе, тези болести край нямат, бързо-бързо да му минава вируса на юнака!

Миша е прекрасна, много обичам да гледам снимките й, някак все с настроение са Grinning

# 113
Честито на всички Дарета, да са живи и здрави   bouquet
Благодаря за пожеланията  Hug

# 114
  • Варна
Честито на всички именници!
Исе дано по-бързичко се преборите с поредния вирус. Много ви се събра!

# 115
Честит втори рожден ден, Бобо! Расти жив и здрав и все така палав и изпълнен с енергия! Приказно детство ти желая!

Весенце, и тук: Честит ви празник! Бъдете живи и здрави и вие с тати покрай малчо, че да имате сили да тичате подир него! Laughing

Благодаря ви, милинки за пожеланията, ама мисля, че празнуваме  на Богоявление! След много чуденки и ровене в нета. Пък може и сега да е. Кво по-хубаво - два празника.  Grinning

# 116
  • София

Честит рожден ден на Бобчо,да е все такъв слънчо,да е здраво и щастливо детенце!

# 117
  • Варна
Честит рожден ден на Бобо! Да е здрав и да расте като гъбка!  bdbaloni

# 118
Честит рожден ден на Бобчо! Бъди здраво, мило детенце, все така усмихнато! Щастливо детство с много смях и игри ти желаем с Бела!

# 119
Честит рожден ден на Бобчо! Hug Heart Eyes
Честито и на всички Даренца! Hug Heart Eyes
ето една снимчица:, другите ще ги кача някъде из нета и ще ги пусна по-късно Wink

Общи условия

Активация на акаунт