Отговори
# 90
  • София
ДНЕС, ИСКАМ И АЗ ПРОШКА ПРЕД ВАС! Praynig

# 91
 Пак е станало утре, ама нищо...честито ви празници, прошки и каквото още има за честитене:)) Да сте винаги влюбени, да се радвате едни на други, да пийвате хубаво винце и да се обичате,и да си прощавате...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Светле, аз не съм разбрала,че племенничето ти се роди вече. Да ти е жив и здрав! Кога се роди? Как се казва? Ако си писала някъде,не съм прочела... Нормално е да спадат в началото, не знам доколко. За поспаливостта- това е от жълтеницата. Бела се роди 3150 и спадна до 2900, около 5я ден почна да качва обратно. В стаята с нас имаше едно момченце,дето беше с няколко дни по-голям и беше спаднал повече. Изписаха ги един ден преди нас. И двамата спяха кажи речи нон стоп.

# 92
Днес е спадал по-малко на тегло, дано утре се похвалим пък с някой грам отгоре. Grinning Жълтеница още няма та надали от това е поспаливостта.

Ники, Дарето като видя Бела на аватара ти взе да й се радва и да крещи: бебе,бебе!  Heart Eyes

Да се оплача отзвяра аз: научил се е кавото докопа да ходи да го хвърля в тоалетната. В повечето случаи успявам да съм по-бърза от него, но тези дни вече няколко пъти се налага да бъркам в тоалетната и да вадя играчки, дрехи и наши вещи.  Sick Ни врата го спира, ни затворен капак на чинията. hahaha

# 93
Здравейте, мили мои приятелчета!
Честити празници на патерица на всички, опиянени от любовта и виното!
Да бъдат опростени грешките ни и да се обичаме повече!

Февруари е моят месец - в събота нашата кака стана на 6 годинки! Наистина времето лети, не е вярно, че само отстрани децата растат бързо. Потвърждение е и Иван, който вече проходи! В събота ще му правим прощъпулник Simple Smile Похвалвам се и се ожалвам, защото за него препятствия няма открити - отваря и затваря врати, шкафове, вади посуда, дрехи, книги и изобщо всичко, което му попадне. И като му се скарам, той ми прави муцуна "миличък" - накланя си главата към рамото и се усмихва с двата си зъба. Не му стигат белите, ами напоследък взе да му харесва да вика, особено когато има други хора и аз не му обръщам внимание с пълен глас крещи "Мамоооооооооо".
Аз реших, че ще си остана вкъщи още една година и няма да се връщам на работа. Много ми е добре с бебето вкъщи, а пък наесен каката ни ще е първокласничка и така ще имам повече време да се занимавам с нея.
Видях, че и друг се е сдобил с уред за отслабване - Нефертити, честито! Пълен напред и попътен вятър!
Светле, ако искаш ми пиши на лични подробности за бебенцето - ще се радвам, ако мога да дам полезен съвет (тихичко да се похваля, че се записах на обучението за консултанти по кърмене към НКК)
Пожелавам ви здраве и усмивки!

# 94
  • София
Светле, пази телефоните , или купи идиотоустойчиви. Лора хвърля в кофата за боклук, отваря си капака, който е с клипс мята вътре каквото си хареса, и после с удар пак щ затваря.Ако знаеш само какви чудесии намирам там, изчезна ми зеленчукобелачката, та подозирам къде е отишла милата.

# 95
  • на дъното
Светле как само ви се радвам и колко е забавно в вашата къща Hug Heart Eyes
Шушу честита ти рожденичка на патерички,да ти е много здрава и щастлива  bouquetЧестит ти пешеходец да радва цялото ви семейство Heart Eyes
Нефертити и на теб честито прохождане на Шошко Hug
Рени как е при вас положението надявам се вече всичкото зло да е зад гърбави от тук нататък само хубави новини Hug
kroelahai хммм картинката на аватара ти ме кара да се съмнявам в нещо  Hug Hug дано е това за което си мисля Wink

# 96
не не съм още ,но понеже много искам затова съм я сложила ,момичета юли месец почвам опитите не по рано имам още някой неща да оправя по себе си като зъби ,тегло и така не мога по рано ,така съм решила искам аз да съм си горна ,че физически  всичко ми е на ред

# 97
  • Варна
Здравейте!
Kroelahai дано на есен ни си похвалиш с хубава новина.
Днес се почерпете, че имаме годишнина от сватбата!

# 98
Честита ви трета годишнина, Марго!   bouquet Дай Боже четвъртата да посрещнете в увеличен състав! Обичайте се и се наслаждавайте на щастието да имате другия!

Ритко, радвам се, че се разписа. Heart Eyes

Шушу, същото важи и за теб. Наминавай по-честичко. Ами засега бебчо няма проблеми със сукането - особено след като изчетох на сестра ми една дълга лекция по  въпроса.  Grinning Благодаря обаче за готовността да  се отзовеш! Hug

# 99
  • София
Честита годишнина , Марго - много любов ,щастие и сбъднати мечти!  bouquet

Светле,Жорето също се роди по-рано и много свали -за 3 дни 500гр. ,но той беше и много нервен плачеше постоянно и се драскаше.В крайна  сметка стигна и до кувьоз,като в последствие се разбрах,че изобщо не са обърнали внимание ,че аз съм с гестационен диабет,а той с много никса кръвна захар и това беше част от причината.
Щом бебчето е спокойно при вас,едвали има проблем ,а и по принцип е нормално да се сваля в началото .Дано скоро започне да наддава и да се успокоите.Как е с жълтеницата.Жоро имаше много изразена и дълго го държа,при по-рано родени го има този проблем.

# 100
честита годишнина Марго ,всяко твое желание да се сбъдне много още годишнини да празнувате ,да се обичате много и догодина вече да празнувате тримца ,ама аз и тебе ще те чакам ,първа си момиче да заченеш дано миличка да си бременееме заедно на пролет. Hug

# 101
Честита годишнина, Марго! Много усмивки на лицето и любов в сърцето!  bouquet
Оф май съм се объркала, обаче защо съм останала с убеждението, че си бременна, ако греша извини ме newsm78

Светле, малката до 4-5 ден беше свалила 300гр. и чак после започна да наддава и то по 35-50гр. а тогава акушерките ми казваха, че нормата на ден е 70гр., но пък виж сега какво детенце ми е, никога не съм имала сериозен проблем или притеснения относно теглото й, няма страшно, мисля че всичко е в границите на нормалното Peace А пък за белите на малкия юнак-мен винаги ме размиват такива неща, и Цвете като направи някоя щуротия й се кефя, радвам се как изобщо й идва на акъла малък такива пакости да прави, въпреки че понякога прекалява в смисъл трябва да има граница на позвелено и забранено, не че особено се справям ooooh!

Ей, Ритка радвам се писа, Шушу и за теб така!

Исе, как сте, нещо ми се губиш, или бъркам, но май скоро не си писала?

# 102
-Честита годишнина Марго!Пожелавам ви много щастие,любов и догодина да я посрещнете в увеличен състав!

kroelahai, fingerscrossed Hug

Цитат
Исе, как сте, нещо ми се губиш

Добре сме Таленце(да не чуе #Cussing out),Хриси ходи на градина,не се сеща за биба,но дойде ли събота и неделя ела гледай-няма заспиване на обяд ooooh! Crazy,но аз удържам фронта Mr. Green
Много ми е странно, само почивните дни се сеща и то само за следобедният сън,а вечер не.
Лека вечер на всички Hug Hug

# 103
Вземам си бележка и се разписвам веднага Wink
Ние сме добре, малката шушулка расте и тъкмо ни напуснаха коликите и се сдобихме с неразположения около зъбките, но не се оплаквам - точно такива тревоги съм искала най-много Laughing
Ето ни и нас: http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=-3&id=100000088678475
Kroelahai силно стискам палци съвсем скоро да ни се похвалиш Praynig

# 104
Ето ме и мен след кратка липса Sunglasses
Може би някой е забелязал че доста време не пишех но някк си имах нужда да си почина от самия форум и всичкото четене , защото се усетих че не вървя на добре Laughing , но ето ме пак тук на фронта с нови сили.
Иначе при нас нищо ново , все старата песен , тези дни ще звъня да записвам час за ендокринолог във Варна , дано успея .
Ето малко актуални снимки от почивката ни тази зима
http://www.facebook.com/album.php?id=100000282860428&aid=10216

Общи условия

Активация на акаунт