Отговори
# 120
Зло да го забрави Бобо.
Честит рожден ден, малчуган голям! Расти здрав за радост на мама и тате!
Честит празник, Весе!
Heart Eyes
Прити, много ти хубава момата!  Heart Eyes
Аз нещо нямам енергия да пиша. От сигурно над три седмици станаха вече, откак с някакви кътници в муцунката на Марчето се борим дружно и дребка, не спи, не яде като хората, даже на любимите разходки ми се сърди здраво. Кърмата нещо и тя намаля доста от всичкото това неспане и постоянно носене на ръце. Реве от всички с изключение на мен и майка ми. Даже и татко си оревава. Обаче пък има вече две изречения в речника си. Айде тсиссса и дай тсисссса.  Simple Smile
А не е да не расте де. 9,800 на 78 е вече. С неядене и неспане как го постига идея нямам.   

# 121
С малко закъснение искам да честитя рожденият ден  на Бобчо! Да расте жив  и здрав, много да слуша мама и тати!Весе ,нека само те радва  bouquet!
Да са живи и здрави всички  дечица с прекрасното име Божидар и Божидара! Да растат сред много любов и обич!

# 122
Честит рожден ден мило Бобче!Расти здраво и щастливо дете за радост на всички!

Нашите неволи продължават Sad,вчера ни приеха в пулмологията с пристъп,но следобяд се обрина нещо и днес на визитацията лекарите казаха,че най-вероятно е със скарлатина.Направиха му един бърз тест за стрептококи,който излезе силно + Sad Sad Sad
Взеха му гърлен секрет,но резултат ще имаме в сряда.Засега не е 100% скарлатина,но те му изписаха АБ и ни изписаха.
Миличкият се измъчи-от  петък  до снощи не свали Т,стигнахме до 39.4 Cry Cry Cry
Чуствам се ужасно................... Cry Cry Cry

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 14:35 от isepise

# 123
  • Варна
Честит рожден ден на Бобчо! Да е жив и здрав!
Исе  Hug.

# 124
Здравейте,момичета!Нека да се отчета с  EFP
Много съм щастлива и дано  този път всичко да е наред до края и да си имам живо и здраво бебе!
Даниелка и Ksd,вие сте моя стимул! Hug

# 125
ИСЕ  Praynig Praynig Praynig  дано малкия час по скоро се оправи ,не се тревожи мила всичко ще е наред ще видиш  :hug  pashic  честито ,леко бременеене. preggo

# 126
Исе, какво става с вас ???Да минава бързо че се измъчи Хрисито а и ти покрай него .Много лошо така .
pashic,чудесна новина Hug !Желая ти от сърце лека бременност ,а накрая в ръцете си да държиш едно малко усмихнато съкровище  ylinfant!Иии без лоши мисли, знам че е трудно ,но повече положителни емоции!

# 127
  • Варна
pashic, чудесна новина! Честито и  Flowers Four Leaf Clover

# 128
pashic, честита новинка. Лека,спокойна и безпроблемна бременост ти желая.

Рони, дано бързо мине зъбоникнещят период. А нещо не облекчава ли положението - гелчета или бабешки методи? Искрено се смях на първите ви изречения. Поне е сигурно, че няма да остане гладно детето.  Mr. Green

Исе,ама и вашите ядове край нямат. Как е малчо днес? Чакаме с теб резултатите утре. Дано се окаже най-лекият вариант - какъвто и да е той. Гуш за мама.

А нас вчера ни обраха. Без да усетя.За наш ужас тъкмо бяхме изтеглили заплатата от картата на Митко. Всичките му документи и карти също си заминаха с парите. Sad Бяхме до полицията, ама нищо естествено.

# 129
pashic  Hug Hug Hug и тук да ти кажа колко много се радвам на хубавата ти новина. Пожелавам ти лека, спокойна и хубава бременност с едно здраво и хубаво бебче

рони хайде да поникават бързо зъбките и да не мъчат малката и майка и. Аз ползвам Пансорал, ама както казват май всички лекове за колики и зъбоникнене успокояват повече майките отколкото децата.
исе тази зима наистина мина много трудно за вас. Хайде да ви оставят на мира вече тези вируси и кашлици.

А нас вчера ни обраха. Без да усетя.За наш ужас тъкмо бяхме изтеглили заплатата от картата на Митко. Всичките му документи и карти също си заминаха с парите. Sad Бяхме до полицията, ама нищо естествено.
Светле, ужас.Отвратително е това което ви се е случило.  Дано поне да ви върнат документите.

# 130
Здравейте,
Светле,това е ужасно мила,което се е случило.Наистина дано поне върнат документите.Гуш от нас Hug
Цитат
Как е малчо днес?

Еми нощес пак имахме Т,но слава богу като че ли леко минава.По-лошото е,че много кашля Sad,но се надявам АБ да подейства.

Благодаря на всички Hug Hug Hug

pashic,чудесна новина Hug,много се радвам мила

# 131
Здравейте! Аз да си призная, че ви шпионирам често, но не пиша. Сега обаче искам да честитя на Pashic хубавата новина и да пожелая леки и щастливи 9 месеца.  Hug
Разгледах и снимки на най-красивите дечица  Heart Eyes
Иcе, дано скоро се оправи детенцето, не мога да си представя как се чувстваш. 
Светле, дано да се случи чудо и полицията да си свърши работата като хората.

# 132
pashic, честито! Пожелавам ти лека бременност и едно прекрасно слънчице на финала! Hug

Исе, дано малкия по-бързо да оздравява! Стискам палци резултатите да са добри  fingerscrossed fingerscrossed Praynig

Светле, много е неприятно това което ви се е случило! Дано поне документите да върнат!

mnbvcx, появи се и ти най-накрая  Simple Smile Пиши как сте, а може и някоя снимчица да пуснеш  Peace

# 133
pashic, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче  Hug
Светле, ужас, дано поне документите ви върнат. Сестра ми скоро я обраха така  Cry
Исе, дано се оправяте бързо  Praynig
Милички, стиснете пак по едни палци за сестра ми, днес пак е на контролен преглед, да видим дали ще се разминат нещата  Praynig

# 134
Много ви благодаря за пожеланията!Стана ми много мило! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт