Какво е новото при мен 13 /нефатална :-)/

• 25 162
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде в България
Страхотна новина, Г-жа Монк   Hug

Уха, как ви се радваммм! Hug Heart Eyes  И чукам на дърво, че веки съм дръта Grinning

# 271
  • София
Честито, г-жа Монк! Hug Да ти е лека и безпроблемна и никакво повръщане! Simple Smile

# 272
  • Западен парк
Днес бях на първата консултация! Премериха ме, описаха ме, измериха ми кръвното и сега прошнурована, прономерована и подпечатана ще дебелея на корем! Определиха ми термин 01.01.2012. Сега вече ще си имам и лентичка. Приятна ви празнична вечер!

# 273
  • Варна/UK
Днес бях на първата консултация! Премериха ме, описаха ме, измериха ми кръвното и сега прошнурована, прономерована и подпечатана ще дебелея на корем! Определиха ми термин 01.01.2012. Сега вече ще си имам и лентичка. Приятна ви празнична вечер!

bouquet Hug Да не излезе бебе на годината с тоя термин Simple Smile Приятно бременеене!

# 274
  • Западен парк
Ей, вярно бе! И тогава ще си има официална орисница. Като спящата красавица. Кога ги определят орисниците? И пак ли ще бъде ББ? Моят мъж няма да разреши, защото му бил взел 13-тата заплата...

# 275
  • София
няма, бе, споко, Фандъкова ще е или Цветанов  Joy Joy Joy

# 276
  • Варна/UK
няма, бе, споко, Фандъкова ще е или Цветанов  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Кандидати много.

# 277
  • Западен парк
Здравейте!
Днес остана малко време и да драсна два-три реда. Новото при мен е, че Боян е със скарлатина. Сравнително леко я кара и освен това моята гинеколожка ме информира, че скарлатината е бактериална (а не вирусна) шарка и вероятността да премине през плацентата е почти нулева. Та засега сме спокойни в къщи. Пазя го да не се почесва и търкам с белина по цял ден след него, че батко му като разбра и вика: Миналата година бях в болница края на юни и ме оставиха на поправителен чак за септември! И сега пак ли ще се разболявам и ще уча цяло лято за изпити?
А някъде срещали ли сте информация как представителите на монголоидната раса се сблъскват със шарките? Търсих, търсих, но явно не си задавам правилно "опорните" думички и чичко Гугъл не ме разбира добре...

# 278
След дълго отсъствие от форума и дългото чакане /5 г./ най-сетне срещнахме нашето дете и то вече е в къщи. Една малка красавица на 1 г. и половина. Все още не смея да качвам снимки, но ако скоро има някаква среща ще се постараем да бъдем там.
Весели почивни дни!

# 279
След дълго отсъствие от форума и дългото чакане /5 г./ най-сетне срещнахме нашето дете и то вече е в къщи. Една малка красавица на 1 г. и половина. Все още не смея да качвам снимки, но ако скоро има някаква среща ще се постараем да бъдем там.
Весели почивни дни!

[/size]

Честито !

Още помня, че организира с мерак първата среща на мамите, и все се питах какво стана с теб.

Специален поздрав за теб :

http://www.youtube.com/watch?v=H4l3Rgq-L1M&feature=related

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 12:35 от Miraetta

# 280
  • на път
mimi
Monk

Hug Hug Hug Hug

Какви срекрасни неща около вас  Simple Smile, топлите ми душата и сърцето   bouquet

# 281
Много отдавна не съм влизала. Но сега виждам прекрасни новини. Мими, много се радвам за вас! И аз все се чудех къде изчезна.  Покрай двамата юнаци не ми остава  време да влизам. А и като ме видят на компютъра  задължително ми се " качват на главата". Особено малкия.

# 282
Здравей, Ориндж, Мими,

Много се радвам за вас и ви помня с най-добри чувства! Hug Hug

# 283
Здравейте новото при нас е че от петък   бебчо е у дома  и не съм на себеси от щастие лошо е само че е болничак и се наложи да пие антибиотик .Мами да ви питъм от социалните разбрахме че по служебен път ще ни пратят решението на съда за осиновяването в нашата община и се чудех колко време минава докато излезе акта за раждане

# 284
  • Варна/UK
 милото 81, първо честито за хубавата вест за бебо! Hug Съжалявам, че е болничко детенцето, но това е едно от нещата. Дано не боледува често Praynig Относно актът за раждане не помня точно колко време отне, но ако не се лъжа, имахме такъв след не повече от месец след осиновяването.

Общи условия

Активация на акаунт