Хайд парк 4

• 57 795
  • 1 724
  •   1
Отговори
# 120
  • Вън от пространство и време
Фокси, тоя филм у нас вече го гледахме - баш преди Коледа мъж ми го съкратиха от едното място, на което работеше. За моите перипетии с намирането на постоянна работа не ми се говори... А на теб ти желая късмет!  Praynig

Линдт, да беше ме видяла миналия месец, когато една позната от квартала се осмели да каже на сина ми че ако не се държи добре ще го върнем в Дома и ще си вземем друго, послушно дете. Добре че само с вербални "обяснения" се отърва, че ако бях докопала някоя пръчка, почти съм сигурна че щеше да я използвам.
Оттогава винаги като ме види насреща подтичква да мине на другия тротоар. Не че аз имам желание да общувам с нея, де.

# 121
  • София
Аз пък ще ви поздравя с това

Искам на мореееееееееееее

# 122

Линдт, да беше ме видяла миналия месец, когато една позната от квартала се осмели да каже на сина ми че ако не се държи добре ще го върнем в Дома и ще си вземем друго, послушно дете. Добре че само с вербални "обяснения" се отърва, че ако бях докопала някоя пръчка, почти съм сигурна че щеше да я използвам.
Оттогава винаги като ме види насреща подтичква да мине на другия тротоар. Не че аз имам желание да общувам с нея, де.

лелее, като прочетох това и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
как е оцеляла женицата  Mr. Green
Нейсе, приятен ден и от мене  cook

# 123
Просто ние хората сме такива все ще се намери някой недружелюбен човек който да те накара да излезеш от релси и да ти съсипе деня с някоя такава реплика така сме устроени да си завиждаме едни на други , но защо първо не погледнем себе си smile3506

# 124
така ви обичам най- много-пълен форум Hug иначе какво ще правя по цял ден.Трябва да умирам от скукаДнес водих детето на фризьор и сега е толкова сладък като е подстриган че само ходя да го мачкам.
Sislie много се радвам за вас.Веднъж и аз да съм полезна с нещо.
Фоксче,стискам ти палци всичко да е наред

# 125

Това за допълнение към поздрава на Фоксче Hug

# 126
E, Кристи, ако се чувстваш недостатъчно полезна, пак ще те ползвам, да знаеш Hug

Фокси, дано бързо намерите изход от трудната ситуация Praynig

# 127
  • София

лелее, като прочетох това и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
как е оцеляла женицата  Mr. Green

И аз си го представих цветно  Mr. Green

И на море ми се ходи, а и едно Мохито не бих отказала   grinning039 обаче вместо това  cold

# 128
E, Кристи, ако се чувстваш недостатъчно полезна, пак ще те ползвам, да знаеш Hug
ще се радвам да помагам Simple Smile

# 129
Абе я и от мен едно поздравче - http://vbox7.com/play:185ffdba&al=1&vid=3986432

Първо за Сеслие и Фоксче и всички останали, не знам дали си имате представа колко много помагате ?

Enjoy- на всички.

Днес ни е последен ден като младоженци и затова празнуваме. От утре сме трима.
Дай Боже всеки му такова щастие.
Добре че ви има  Hug

# 130
ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС
ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ТАКОВА ЩАСТИЕ

# 131
Каролайн, много благодаря за поздрава. Голям купон ще да е при вас.... Laughing Да нацелуваш малкия от една непозната (за сега) леличка Hug

# 132
Споменавала ли съм, че моят син е от френски произход? Ето :

http://media.snimka.bg/5558/017371550-big.jpg

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 10:44 от Светкавица

# 133
  • София
Светкавица, линкът води до АВV поща с изтекла потребителска сесия.

# 134
Пак ще пробвам

http://media.snimka.bg/5558/017371550-big.jpg

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 10:48 от Светкавица

Общи условия

Активация на акаунт