Хайд парк 4

• 57 631
  • 1 724
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм доволна от лелите на яслата, въпреки че малката има предпочитания към определени.

# 106
  • София
Сисли, Кристи, моля ви момичета разкажете ми за този препарат. Пуснах името в гугъл и излиза хомеопатичен препарат за синузит. Същото ли е?
Аз нямам доверие на хомеопатията, обаче при нас традиционната медицина е без особен резултат. За трета сливица става въпрос.
Преди година и няколко месеца оперирахме третата сливица на малката, защото от около година по-рано правеше постоянни хреми (това което наричате задна хрема), съпроводени с кашлица, и трайно прегракнал глас заради секретите, които възпаляват гласните струни.
Ужасно преживяване беше операцията и за съжеление без особен резултат. Започна да боледува също толкова често, но вече страдат сливиците. И гнойни ангини взе да прави. На всичкото отгоре третата сливица май-регенерира, защото напоследък забелязвам старите симптоми.
А иначе що капки сме изкапали през носа.

# 107
Линд, авторката е Кристи, но перпарата е същия. Не знам дали имаме трета сливица, не сме ходили на лекар за точно такъв проблем, защото до сега не е имала симптоми за това. Тъй че, не знам дали помага за трета сливица. Но хремата намаля значително.

# 108
  • София
Благодаря   bouquet

# 109
аз първа писах за Цинабсина,но ние все още не сме го ползвали.Аз по принцип имам някаква наследствена алергична хрема,същото го има и брат ми и вероятно и неговото дете.Когато чуех снаха ми,детето все беше със сополи.Някаква лекарка във Варна им е казала за лекарството и че то изсушава сополите.Около мен няколко приятелки на които казах пробваха и ми казаха че на вторият ден имало ефект и аз заради това попитах sislie за да разбера дали и при тях е така.До сега не ми се е налагало да го ползваме и ние,но ако се наложи ще го пробвам

# 110
Добро утро

# 111
  • София
ааааа поне седмица тук ще е пусто, след вчерашния емоционален ден  Mr. Green

Но иначе - добро утро и на теб и мерси за закуската Hug

# 112
Линд, за лекарството на Кристи, от снощи сме почти 100 без хрема, от там и почти не кашляме. Не знам дали е от Цинабсина или просто й е дошло време да мине, но съм доволна. При все, че малки дози съм давала, защото през деня сме на градина. Пробвай го, може пък да помогне.

Кристи,  Hug

# 113
  • Вън от пространство и време
Що да е пусто?
Аз съм гладна и злааааааа, за другите не знам.  Twisted Evil

Добро утро на всички и от мен!

# 114
Здравейте и от мен!

# 115
 newsm10 Благодаря за поканата!

# 116
Добре дошла, Ел. Надявам се да съм ти бил полезна в другата тема, най-чистосърдечно исках да ти обясня защо чакате толкова. Да си подготвена и да не се разочароваш излишно.

# 117
  • София
Добро утро, момичета!
Няма да е е пусто, Фокси и въпреки че господ или съдбата ми е взел много от емоционалната уравновесеност, ще съм бяла и добра, защото обещах на Ганката  Simple Smile. Пък нея много искам да я видя злааааа.
Ще я пробвам тази хомеопатия, накрая.
Хубав и лек да ви е деня!

# 118
Да благодаря

# 119
  • София
Що да е пусто?
Аз съм гладна и злааааааа, за другите не знам.  Twisted Evil

Добро утро на всички и от мен!

Ако си мислиш, че си зла, ела ме виж мен - при нас днес ще обсъждат баровците съкращения...

Мисля, че Ганката каза нещо много ценно за мен вчера - второто дете винаги се приема по по-различен начин, просто защото вече сме станали майки.

Общи условия

Активация на акаунт