Хайд парк 4

• 57 627
  • 1 724
  •   1
Отговори
# 90
и според мен отивай направо при директорката.Не вярвам децата да харесват въпросната лелка,само ги предупреди какво да очакват от нея след това

# 91
  • Вън от пространство и време
Други майки няма ли които да са "очаровани" от методите на възпитание и отношение към децата на тази лелка? Що не вземете да спретнете едно групово оплакване с искане за сериозно предупреждение и ако не се кротне.....

Тя и нашта лелка при Ваньо се опитва да прави глупости отвреме-навреме. Обаче пък си е намерила майстора в негово лице - просто няма как да го надговори.  Mr. Green  

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 09:40 от Gankata

# 92
Много неприятна ситуация. Защитавай си детето.
Слава богу, нашата лелка е страхотна, много е мила и много я обичаме. Даже я търсим, когато се приберем в къщи

# 93
Моята реч по изключително сходен казус, който не искам да описвам:

Предратилно да кажа, че баща му вече беше изяснил фактическата обстановка по случая, госпожата сама беше разказала пред Никола какво и защо се е случило.

В къщи
Никола, виж, това, което се е случило е отвратително, г-жата не е права въобще. Така не се постъпва. Грозно и обидно е. Обещавам ти, че ще те защитя и че ще и кажа това повече да не се случва.
От теб искам ти също да се държиш, както намериш за добре (да не се бласкаш и биеш с децата) - вече знаеш кое е  добро и кое не, сам преценяваш, имам ти пълно доверие, защото знам, че си добър и умен.

В градината - Никола беше до мен и слушаше, нито съм викала, нито съм повишавала тон:
Разбрах какво се е случило, не коментирам дали наказанието ви е било пропорционално на простъпката на сина ми, това преценявате вие, защото за това сте тук. Само искам да ви уведомя, че ако още веднъж чуя, че моето дете или което и да е дете от групата е било наказвано по сходен начин, ще пусна жалба до столичния инспекторат по образованието с молба за проверка, както и копие до агенция за закрила на детето.
Относно поведението на сина ми - той винаги си е понасял отговорността за постъпките и никога непослушанието му не е било толерирано.

Най-отвратителното в цялата работа е че след случката - госпожата е най-мазната и сервилна госпожа, която някой е виждал по суша и море, Никола е най-талантливия и най-умния, а на мен ми се повръща... Sick

След градината - за първи път в живота си пих ксанакс  Crazy

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 11:07 от Fussii

# 94
  • София
Не ми се говори за детска градини. Сериозно обмислям варианта ситния да ходи на предучилищна в училището точно заради разните ми там госпожи и лелки. Страшно племе са. А госпожите и лелката в горната група са слънца, как можаха точно на нас да ни се паднат тези, идея си нямам.

# 95
Преди година малката ходи 14 дни на детска градина. Там усети и вкуса на шамарите от лелката. И в детските градини персонала им е съставен от близки и роднини - едно малко семейство. Бих те посъветвала да търсиш агенция за закрила на детето. Тяхната работа е не само да ни проучват а да защитават децата ни в такива ситуации. При мен имаше ефект - лелката в къщи а директорката и госпожата с наказание.
Сега пак се замислям да пращам госпожицата на детска градина и колкото и грозно да звучи вече аз я уча че само мама и тати могат да повишават тон и да налагат наказания. Трябва да могат да се защитават.

# 96
Фуси, подхода ти е супер, аз също бих реагирата така. А и имах някои оплаквания от моята госпожица, които общъдихме трите (аз, госпожата и малката) и в общи линии разговора ни беше в този дух. Но, нашите госпожи, слава богу са много обичани от децата, явно има за какво.

# 97
Другата ни госпожа е ФАНТАСТИЧНА. Лелята също е много мила и добра жена ... но онова чудо....

Калина, според мен е важно детето да почувства, че ти си му зад гърба и че ще го защитиш. Едновременно с това да му е ясно, че той трябва да спазва определено поведение ... поне аз така мисля и постъпвам

# 98
И аз не искам да говоря за детската градина #Cussing out макар че нашата леля е просто душица, нооо има си други ......
наистина защитавай си детето, важно е да чувства твоята подкрепа
а това което исках да напиша Fussii, го е казала Hug

# 99
  • София
Защитата на детето е важна и подкрепата също, но в същото време трябва да се запази и баланс, че моичкият в един момент го докара до там, че да се "дърви" на едната госпожа, с която аз имам хм... дискусия относно възпитателните й методи и др. неща.

# 100
ами и аз това имах предвид
Калина, според мен е важно детето да почувства, че ти си му зад гърба и че ще го защитиш. Едновременно с това да му е ясно, че той трябва да спазва определено поведение ... поне аз така мисля и постъпвам

# 101
като ви чета за тези детски градини,започвам да се радвам че Алекс не ходи на градина.

# 102
Кристи, не се радвай. Имат си и големите предимства и ползи. Все пак децата ни няма да растат в саксия, нали?
А, между другото, Цинабсина намали хремата значително. Благодаря за съвета.

# 103
На брат ми детето почти непрекъснато е с хрема и от тях знам за Цинабсина.Колко време след като го даде започна да има ефект?
Време ли е за

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 14:39 от kristti

# 104
Ми, ние ходим на градина и през деня не мога да й го давам, но вечерта на втория ден се усети подобрение. Давам й го сутрин и вечер.

Общи условия

Активация на акаунт