Хайд парк 4

• 57 613
  • 1 724
  •   1
Отговори
# 60
Това за западната страна беше по друг повод. Иначе сьм абсолютно сьгласна сьс закона в случая.   bouquet

# 61
Дубрю утро. А, то не било утро. newsm78

# 62
И аз така искам, Аист, в 12.49 да ми е "добрЮтрУ".Ама нямам шанс.Оценявам предимството да имаш пубери, според това, да имаш хлапе, "излюпило се", преди да пукне зората към около...8 часа Hug

Все пак, мерси за кафето, тъкмо ми е време да пия третото за деня Hug

# 63
Дааа, май си има и предимства hahaha

# 64
След 15 ще ходи пак на гости по бабите и дядовците в София, ще види и тамошната детска градина, че след два месеца пак ще се преселваме.

леле, Кудку, кво е това преселение, номадите ряпа да ядат...
Минаха ли ви коликите, е, за теб не знам hahaha, за дребчо питам.

# 65
добро утро!Как сте в този сняг?

# 66
  • София
Кристи, туй кафе оти сипе огин и жупел, бре  Mr. Green

# 67
Сигурно скоро е било на дискотека  Flutter

# 68
Кристи, туй кафе оти сипе огин и жупел, бре  Mr. Green
Laughing много му е кофеина.Като спите до 15.27 smile3534
Ето ви друго

# 69
Кристи, мерси за кафето, ама ако ми подскажеш нещо хмеопатично и за зачервено гърло и кашлица, ще съм ти много благодарна. Вчера взех Цинабсина, давам й го, днес след градината ще продължа. Обаче имаме кашлица и искам да й давам нещо и за нея, щото скоро пак пи антибиотици и не искам вече да я травя с тях. Трябва сама да се справи с малко подкрепа. Ако ти хрумва нещо, пиши.

# 70
на нас педиатърката винаги ни дава УМКАЛОР.Без рецепта е.На листовката пише за лечение на кашлица и простудни заболявания,а за гърло на нас най-добре ни действа ефизол

# 71
  • София
Кашлицата може да е от сополите - в такъв случай не давам нищо.

# 72
  • Вън от пространство и време
Има един "чай за болно гърло" (букет от различни билки). На нас при леко червено гърло със сополи ни помага в комбинация с проверено домашен мед.

А иначе за кашлица последно давах Хустагил и като че ли ни помогна по-бързо да започнем да спим спокойно.

# 73
Благодаря момичета. Тази кашлица е вече от 10 и повече дни. Не се влошава, не намалява, нямаме температура...Вече не знам какво да я правя. От както е тръгнала на градина, един ден не е била напълно здрава, без разни подсмърчания и кашлици.

# 74
  • София
Най-вероятно е от сополите - сутрин като стане кашля ли едно такова гадно? Влажна ли е кашлицата? Ако е от сополите няма как да мине, ако ще и 10 сиропа да изпие - докато има сополи ще има и кашлица за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт