Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 6

• 270 969
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Привет на всички  Hug Реших да намина да видя какво става тук ,че не съм влизала от много време .
И веднага попадам на Speedy1 , който си лекува бъбреците със ЗАгорка Simple Smile Приятелю , пий си минералната вода ( не пий Девин ,че е силно минерализирана , а менкай Горна Баня с Хисар ). Загорката , поне за мен не е хубава бира ,защото гърците й слагат спирт ( заради това ме боли стомах после , а това предполага и че не е много добра за бъбреци ) . Аз съм почитател на бирата и виното , затова мисля ,че знам какво говоря .Пий по - лека бира - това са моите съвети , които ако искаш , спазвай . За бъбреци чай от липа , от листа от къпина и т.н - питай в някоя билкова аптека .
Аз днес съм на масаж , точно заради изтръпването напоследък ( предполагам ,че се дължи на климатичните промени и пренатоварването ми в къщи с чистенето ) .

Hello, Elpida!
Ще се караме с тебе, мила! Какви съвети даваш на човека, каква хисарска, давай на твърдо, че то естествения антидепресант си е много важно лекарство. А пък чая от липа ама направо ще му оправи бъбреците! Да бе, да!  newsm62 smile3534 smile3532

# 556
  • в белята
Ей сега ме хвърлихте в шах.............. newsm78 newsm78 newsm78.............нашия матрак е латексов ,български само трябва да видя на коя фирма е и да кажа ,че хич не сме доволни.За две години ,там където спим има характерни вдлъбнатини по мярка на нашите тела - съответно на мен не ми е удобно да спя от страната на мъжа ми и той от мойта.......... newsm78 newsm78 newsm78.........че беше 20 см беше ,ама сега се разплеска настрани и отгоре изглежда деформиран.А за Дормео имам едно на ум ,заради Топшоп ,вече се опарих веднъж с една покупка Outta Joint Outta Joint Outta Joint.Аз и за това питам ,че нашето легло е от най-големите и ако така на всеки две три години си взимам нов матрак ,де ще му излезе края............
Апропо аз мойте камъни в бъбреците ги разбивам с варена кола или пепси с бира,адски помага,повече от чая на Ламбрев ,който отгоре на всичко и е с отвратителен вкус. Peace
Ей сега видях на коя фирма е ЕКОН

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 22:30 от bubalanak

# 557
Shocked В темата за матраци това е най хвалената марка! А на нашия Релакс, колкото и да го хвалих, никой не обръща внимание. Laughing Ами на повече от две години е и като станем е като нов. Аз го въртя на всеки три месеца. Може би не се експлоатират правилно някои матраци и затова слягат по-трайно на мястото, на което се спи.
Ще ви го снимам тези дни, но не смея много да се въртя около леглото, че последната много тежка криза беше от сменяване на чаршафи, та от тогава момчетата ми помагат за леглото. Пък днес ми е първата инжекция Discus Compositum (tishoo Hug ) и не ми се дърпа дявола за опашката. Grinning

# 558
Лили ,не вкарвай хората в беля Simple Smile Няма да се карам с теб , но ще лекуваме ли човека или ще го пропиваме  Joy дай да не бъркаме сайтовете  а  Joy
оТНОСНО матраците - ние сме ( оффф , омръзна ми да го подесетвам вече) с МАгнифлекс от най - евтините , серия " релано "  втора година , ортопедичен , латексов , 20 см и много удобен . В повечето хотели са на матраци "тед " и с мъжа ми не спим много комфортно , макар той засега да няма проблеми с кръста . Обаче усеща разликата ! Боли ли ме от ДХ , лягам за малко и ме отпуска . Съвет - когато избирате матрак , го пробвайте директно в магазина с половинката и само така ще разберете , дали ви е добре на него . А , да - тунинговахме спалнята - от 164 / 180 , я направихме на 180/200 см , тоест сложихме подматрачна подложка от ПДЧ , пробита на доста места  за да диша матрака , с газови амортисьори . много е важно да се обръща матрака - аз го правя на две седмици .benedenia , наистина нямам време да чета назад , но след като си оперирана , какво правиш тук ? Целта на операцията е пълно излекуване ( по принцип )  или поне да си с минимални оплаквания . bubalanak , МИлгамма Н е достаъчна за нас като витамини . Днес определено не ми е ден , но се постарах да пиша търпеливо Simple Smile
лека ви нощ .
dzupo , явявай се , вече съм на линия , а и другите също  Simple Smile

# 559
На tishoo казах, ама не се е вясвал тук днес, но и на вас да кажа, защото не си въобразявам. Вчера сложих първата инжекция Discus Compositum, както писах в горния си пост и имам промяна в усещането. Към добро! От много време усещам постоянна скованост в областта на ДХ. Дори и да няма болка, просто е стегнато и особено усещането. Днес сутринта се събудих без тази скованост и с лекота, която не съм усещала от дълго време. Да не бързам да вярвам в чудеса или да се хваля излишно, ама чувството е ново за мен от много време насам. Бях го позабравила... Ми то, ако е така, след петата инжекция аз ще летя Joy Не ми се смейте, половината лечение е в това да вярваш, че лекарството ти помага! Ще ви разкажа, ако ми се появят нови усещания... Laughing

# 560
  • София
bubalanak, явно че помагат в някои случаи екстензиите, но аз лично имам резерви. Ама супер,  щом ти е помогнало, и не ти е навредило, значи за теб се е оказало вярното решение Peace. Иначе аз едната херния успях да я калцирам и си живеех в мир с нея, ама втората като се появи и нищо не помагаше вече. А и аз и доктора който ме оперира сме на мнение, че мануалната терапия е спомогнала да се появи втора на същия диск. Ама...то човек се учи, сега не бих се подложила на такова нещо,  толкова ми е бил мозъка, а и никой нищо не ми обясни. А иначе, то им е стандартно на повечето доктори, като видят херния да искат да те срежат.

По въпроса за естествените антидепресанти, и аз съм категорично ЗА бирата (кой каквато предпочита). Ама, да се отнасяме сериозно -  само с бира не става. Дзупо беше дал рецепта човека - вечер малка ракийка, и винце също е необходимо newsm10. През деня - може и с вода, външно и вътрешно  Joy Аз последвах неговия съвет, и съм доволна. Хвала на таквъзи люде! Но може и да работи само постоперативно, като превенция не знам.

# 561
Иначе аз едната херния успях да я калцирам и си живеех в мир с нея, ама втората като се появи и нищо не помагаше вече. А и аз и доктора който ме оперира сме на мнение, че мануалната терапия е спомогнала да се появи втора на същия диск.
Аз не съм наясно пречи ли или помага мануалната терапия, но инстинктивно усещам, че ще си докарам беля, ако тръгна по такива "майстори" и не ходя.

# 562
Бижy , какви майстори !!! Отиваш си при рехабилитатор - те са учили за това . Аз ходих чак сега на масаж при такъв , но нещо не ми се отразява добре и ще прекъсвам - от два пъти разбрах ,че масажът не е за мен .

# 563
Нямах предвид онези хора, които наричат "чакръкчии", а точно рехабилитаторите. Нарекох ги "майстори", защото обещават с масажи да ни поправят проблемите в кръста. Ходих преди година на някаква физиотерапия с ток и едни мокри торбички на кръста, от които така ме болеше, че не смятам да повторя.
Преди 15 години един рехабилитатор се нае да ми прави масаж, тогава ме откараха с линейка... и това няма да повторя. Май не съм за санаториуми въобще с приложението на подобни екстри.

# 564
Момичета, точно за това рехабилитацията се прави за всеки индивидуално. На някои масажът не им понася, на други физиотерапията. Аз също не понасях добре торбичките с пясък и различните 'тоци", но кинезитерапевтката ми се оказа много полезна. Тя ме вдигна на крака.
В санаториумите се подхожда малко общо към групата на нашите заболявания. А не трябва така.

# 565
  • София
И аз съм на мнение, че всичко е индивидуално. Моят проблем е на врата, но докторът ми казваше- ходи на плуване, ще ти се отрази много добре. Е отидох и после бях схваната и с болки 2 седмици. И то как иначе при положение, че главата ми стой в една поза над водата .... и други примери ... но сега си кротувам нищо не правя и се чувствам добре. Дано както казва benedenia хернията се е калцирала та да си живеем в мир с нея. newsm17

# 566
Shocked В темата за матраци това е най хвалената марка! А на нашия Релакс, колкото и да го хвалих, никой не обръща внимание. Laughing Ами на повече от две години е и като станем е като нов. Аз го въртя на всеки три месеца. Може би не се експлоатират правилно някои матраци и затова слягат по-трайно на мястото, на което се спи.
Ще ви го снимам тези дни, но не смея много да се въртя около леглото, че последната много тежка криза беше от сменяване на чаршафи, та от тогава момчетата ми помагат за леглото. Пък днес ми е първата инжекция Discus Compositum (tishoo Hug ) и не ми се дърпа дявола за опашката. Grinning

Къде е тази тема?  newsm78

На tishoo казах, ама не се е вясвал тук днес, но и на вас да кажа, защото не си въобразявам. Вчера сложих първата инжекция Discus Compositum, както писах в горния си пост и имам промяна в усещането. Към добро! От много време усещам постоянна скованост в областта на ДХ. Дори и да няма болка, просто е стегнато и особено усещането. Днес сутринта се събудих без тази скованост и с лекота, която не съм усещала от дълго време. Да не бързам да вярвам в чудеса или да се хваля излишно, ама чувството е ново за мен от много време насам. Бях го позабравила... Ми то, ако е така, след петата инжекция аз ще летя Joy Не ми се смейте, половината лечение е в това да вярваш, че лекарството ти помага! Ще ви разкажа, ако ми се появят нови усещания... Laughing

Вече съм тук  Hug
Ако ви е любопитно къде бях, ще ви кажа, че бях на среща с по старите дискоманяци от темата в Баня Карловско, на гости при една кака от тук която е на санаториум там.  newsm44

Бижу много се радвам за теб, че те е облекчило, но според мен не бързай да се радваш, защото може да е временно облекчение съвпаднало с първата инжекция. След кат осложиш последната инжекция нека да минат две седмици и тогва можеш да се хвалиш  Peace

Иначе аз едната херния успях да я калцирам и си живеех в мир с нея, ама втората като се появи и нищо не помагаше вече. А и аз и доктора който ме оперира сме на мнение, че мануалната терапия е спомогнала да се появи втора на същия диск.
Аз не съм наясно пречи ли или помага мануалната терапия, но инстинктивно усещам, че ще си докарам беля, ако тръгна по такива "майстори" и не ходя.

Определено помага ако попаднеш на точния човек  Peace

# 567
  • София

Само да поясня, че не съм ходила на чакръкчия, или както се казва там. Ходих при лекар, човека е хирург, помогнал е на много хора, но при мен не се получи. Аз тогава не знаех, че имам дх, явно и той не е разбрал, не бях правила образно изследване. Случват се грешки..по-важното е всичко да се оправя по един или  друг начин. На съседните нива също имам една малка херния и една протрузия, но вече баба знае поне какво да не прави....че като се сетя как решавах да се раздвижвам преди да знам за дх лошо ми става...

# 568
Къде е тази тема?  newsm78
...............
Бижу много се радвам за теб, че те е облекчило, но според мен не бързай да се радваш, защото може да е временно облекчение съвпаднало с първата инжекция. След като сложиш последната инжекция нека да минат две седмици и тогава можеш да се хвалиш  Peace
Ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297231.0

Вчера си сложих втората инжекция сама. ОК, ще изчакам, но аз си усещам тялото. От 6 май миналата година, когато беше първата тежка криза до сега, това напрежение винаги е присъствало. 1 година! Сраснах се с него и когато усетих липсата му, първо не разбрах какво става, а само усещах, че е нещо различно. Едва после осъзнах какво точно е различното.

# 569
Ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297231.0

Вчера си сложих втората инжекция сама. ОК, ще изчакам, но аз си усещам тялото. От 6 май миналата година, когато беше първата тежка криза до сега, това напрежение винаги е присъствало. 1 година! Сраснах се с него и когато усетих липсата му, първо не разбрах какво става, а само усещах, че е нещо различно. Едва после осъзнах какво точно е различното.

Благодаря   bouquet

Разбирам те. Всеки следобед излизаме  с малкия и жената на разходка в парка, обаче на връщане винаги ме боли малко прасеца на десния крак.
Оня ден ходих на вана сутринта, тук имаме баня с минерална вода, тангентори, басейни и т.н. и следобяда също излизахме, когато стигнахме до блока на връщане се усетих, че не ме боли после се замислих и се сетих от какво ми е добре  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт