Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 6

• 270 812
  • 744
  •   3
Отговори
# 60
Да ви кажа това с отчаянието съм сигурна ,че е било при всеки,колкото и голям оптимист да си,винаги ти минава през ума,че може да останеш инвалид или направо да те няма. За филмчетата споменати по-горе сигурно спор няма,другият вариянт е да не ти оставя време за мислене от други грижи. А пък човек винаги се страхува най-много за хората които обича,като по-този начин естествено подсъзнателно се страхуваме за самите себе си. Другото при нашата болест е,че винаги има вариянти,преди операция и на всеки му се иска да е от тези на които им се разминава. Ами я си помислете за хората пострадали при инциденти и катастрофи,те нямат избор.

# 61
Като сте подхванали в този тон да ви кажа аз.....Първия секс който правихме откакто е със тези болки, беше супер ! И той каза че се чувства супер. Отпусна се и дори не си помисли да си свие крака заради болката. По-късно вика " е а де, сега пък немога да си пусна крака "  Wink
 Обаче на следващия ден правихме отново и...... Confused
се отказахме защото както и да се врътне и легне го боли....
Почувствахме се и двамата кофти.... Той защото.....колкото и да му беше хубаво, болката беше явно по-силна, а аз защото му стана криво на него.....
Басси.
ЕЕ,браво за секса,на мен сега ми се пише след три-четири дни.обаче да ви кажа как ме е страх,като за сефте.Simple SmileЧувсвам се добре,но незнам да не запецна в някаква поза.Хората с операции и с опит в секса да разяснят това,онова.

# 62
 newsm62 newsm62 newsm62 карай по-внимателно със секса

# 63
Като сте подхванали в този тон да ви кажа аз.....Първия секс който правихме откакто е със тези болки, беше супер ! И той каза че се чувства супер. Отпусна се и дори не си помисли да си свие крака заради болката. По-късно вика " е а де, сега пък немога да си пусна крака "  Wink
 Обаче на следващия ден правихме отново и...... Confused
се отказахме защото както и да се врътне и легне го боли....
Почувствахме се и двамата кофти.... Той защото.....колкото и да му беше хубаво, болката беше явно по-силна, а аз защото му стана криво на него.....
Басси.

Ооооо, то можело и по-ведро! давай все така! на какво приличаше то-само ревете! В тая тема и друг път е ставало въпрос за причините за появата на ДХ-недостатъчно пиене и секс!!! smile3532  Ама наздраве няма да ви кажа защото
има тук една кака
дето само това чака!
Ако няма рима
удари ме!

# 64
Е може по-ведно, ама ето и това като не се получи......
А днес милият ми се струва още по -схванат. Върви и си прави почивки до тоалетната....боли го крака и кляка да си почине....
Кажете как се къпете когато сте били със силни болки. На долния етаж имаме вана, но той иска тука да си се къпе под душа а неможе да седи прав . Предложих му стол пластмасов но неиска.......
Егати днес е 5-тия ден от новото лечение и....нищо.....
Има ли упражнения за раздвижване които може да прави в това състояние? Препоръчително ли е движението изобщо?

# 65
  • София
Така ще е до момента в който разбере как да се справя.Моята стара госпожа херния обича движение,на първа страница има упражнения,но не по време на криза,аз през това време си изрпъвам краката в щпиц/контращпиц,въртя стъпалата, ходя пеша.След като родих бях на патерици един месец и с тях ходих,не съм лежала само.Лежането не е много добре.Но наистина като се оцефери и си я познае ще му е по-лесно.А и зависи колко е плашлив,повечето хора с хернии не биха и помислили да правят това което правя аз,но и аз си имам граници/примерно с ,,бънджи,,няма да скачам,но ще летя тандем/Еее изчакай малко 5дена не са кой знае колко,ще помогне,то за хернията се дават сума ти болнични ти искаш за 5дни да тича.
Подкарайте кекса,лежерно- лирично и ще е като нов  bouquet

# 66
chacha,
доколкото разбрах от предишните ти публикации,  са минали почти 2 месеца от операцията. защо чак сега? бъди по-внимателна, но не би трябвало да имаш каквито и да са проблеми

# 67
  • София-Варна
Здравейте,вмъквам се отново при вас да си задам въпроса,защото ми помогнахте много миналата седмица,за което ви благодаря отново.
Ще припомня,че бях 5 дена на инжекции-мовалис+милгама.Сутрин като стана съм ужасно подута,не мога да си отворя очите.
Възможно ли е да е от инжекциите или да търся някаква друга причина?Освен това,съм качила 3 кила за тези 4-5 дена?!!! Shocked

# 68

Внимавайте с правенето на кекс , че после как болиии Sick

Кажете как се къпете когато сте били със силни болки. На долния етаж имаме вана, но той иска тука да си се къпе под душа а неможе да седи прав . Предложих му стол пластмасов но неиска.......
Егати днес е 5-тия ден от новото лечение и....нищо.....
Има ли упражнения за раздвижване които може да прави в това състояние? Препоръчително ли е движението изобщо?

По най-бързия начин   bath

# 69
Ninkata,виж в листовката,ако имаш за странични действия на Мувалиса.Може да не са ти добре и бъбреците,трябва да се консулт.с джипито.То няма лекарство да не ни се отразява-едно лекува,друго уврежда.А за нимизила и аулина казват,че в чужбина не ги продават,увреждат бъбреците и чер.дроб.Ама като ни боли какво да пием?

# 70
Аз се подувам от аулина и неговите подобни.Всеке организъм реагира различно.От милгамата се пълнее.
niama_me ,къпала съм се на колене или седнала на тоалетната чиния.Била съм толкова крива,че не можех да си измия ръцете на чешмата.Имала съм такива болки,че мъжът ми 90кг не можеше да ме вдигне за да ида до тоалетната.А за краката ,не крачех,а ги влачех по земята. Като иска да е чист,ще намери начин.Пък и ти може да влезнеш да му изтъркаш гърба Laughing

# 71
chacha,много се смях.Все ще се нагласиш някакси.Не е толкова страшно.Пък като си се държала толкова,няма да ти е много трудно.Слава богу съм нямала проблем |за сега|Пози все ще се намерят.

# 72
Аз се подувам от аулина и неговите подобни.Всеке организъм реагира различно.От милгамата се пълнее.
niama_me ,къпала съм се на колене или седнала на тоалетната чиния.Била съм толкова крива,че не можех да си измия ръцете на чешмата.Имала съм такива болки,че мъжът ми 90кг не можеше да ме вдигне за да ида до тоалетната.А за краката ,не крачех,а ги влачех по земята. Като иска да е чист,ще намери начин.Пък и ти може да влезнеш да му изтъркаш гърба Laughing

Кажи какво да пием или боцнем да облекчиме малко положението че днеска особено доста го боли.....
Направо съм в ужас....егати по една шепа хапчета пие 5 дена вече и нищо.....
Казва че болката е винаги различна. По-слаба, по-силна....като се е раздвижил през деня е по-добре. Но днес само лежеше и одеве неможе до тоалетна да иде...
До кога ще продължава това.............
като знам как минават почивните дни в излизане, ядене, пиене и компания.....сега...........

# 73
Не прекалявайте с лекарствата.Аз лично съм доволна от фламексин прахче.Нямах болки когато лежа.Не се движех много,тогава ме болеше.
Нали е МЪЖ ще търпи.Имам чувсво,че като каже "ох" и ти се панираш.Млад е ще се справи.

# 74
Не е само чувството ти такова - така си е. Панирам се. Защото се обезкуражих.
Понеже всички още преди скенера ме надъхаха че дори да е ДХ, то всичко се оправя така или иначе. Че е много често заболяване, че има много по-страшни внеща, че ще се справим и ще забравим дори и т.н.
 Аз дори като видях разчитането не се панирах...очаквах го....ведра си бях до някъде. После след първата инжекция дексаметазон се изправи и каза че ще ходи за риба....Действието и беше 4 дни ! Сестрата каза че ще е добре да направим и другите две но той каза че е добре, и аз някак си започнах да мисля че нещата си идват на мястото.  Обаче ела ме виж сега. Болката на моменти е изписана на лицето му ! А той е много търпелив. Измъчвам се че немога да му помогна. Чувствам се аз непълноценна без него дори на работа /работим си двамата/. И ми е кофти.  ! Искам просто да се оправи по-бързо....Споделям....
Защо не се оправя....
Ти в кой момент направи операцията ? Сама ли реши или те посъветваха? Колко време беше със заболяването? Колко дълго продължаваха кризите?
Добре че мъжа ми е голям оптимист. Но ако той се отчая лошо ми се пише.............
П.П. Ние редуваме Фламексин и Нимезил. Казва че се чувства всеки ден различно. Еднаква не е болката но е постоянна. Но не чувства облекчение точно от нещо конкретно...

Общи условия

Активация на акаунт