Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 6

• 274 129
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Честита Баба Марта!

# 226
  • София
Честита Баба Марта
Нека белият цвят бъде символ на вашата чиста душа,а червеният аленият пламък с който гори любовта. Hug

# 227
Честита Баба Марта!
Да сте живи и здрави!

# 228
Честита баба Марта!http://www.martenicibg.hit.bg/a01.jpg

# 229
Честита Баба Марта! Да сте здрави,румени ,засмени!И далеч от всякакъв род здравословни проблеми.Simple Smile

# 230
  • София
Честита баба Яга и от мен!  Grinning Бъдете здрави!

# 231
Честита баба Яга и от мен!  Grinning Бъдете здрави!

Хихихи, честита и от мен!

# 232

Честита Баба Марта на всички. Да сте здвари, весели и засмени!

# 233
  • София
Такааа. Аз, мили хора вече нямам дх. Тамън осем часа откак нямам Simple Smile

# 234
  • София

benedenia, честито!
Дай боже операцията да е успешна и да се възстановяваш бързо!
Би ли споделила къде избра да се оперираш и при кого?

# 235
Браво на теб!
  bouquet

# 236

smile3508 

А сега да си послушна и да се пазиш!  Naughty     newsm17

# 237
  • София
Оперирах се в Пирогов при доц. Габровски, тамън преди 20 часа, току що станах и направих няколко крачки. Grinning Стремя се да папкам и да слушкам Simple Smile

# 238
Посочете ми добър невролог в Стара Загора.Дотегна ми да ходя да се моля,едва ли не да ми се обърне внимание.Веднъж вече писах,че имам разместване на прешлени и дискова херния.До сега се пооправях,ходейки на санаториум,но от половин година насам имам адски болки в гърба по нагоре към плешките.Болката е най- силна през нощта,не мога да се извъртя,дори вдишвайки по-дълбоко ми създава проблем.Отидох при личната и тя набързо направи заключението,че е от хернията изобщо не ме насочи към невролог,а аз си поисках направление за физиотерапия,от която впоследствие нямаше никакво подобрение.Сега съм решила да си искам направление за невролог и дано да ме огрее,но незнам при кого да ида

# 239
Здрасти от Стара Загора  ли си?Аз ходя при доктор Кърчева.На ъгъла до 6 ОУ.Ако искаш ще ти го обясня по- подробно.Работи с  направление.Ако ти се ходи на частно,можеш да идеш при доц.Манчев.
На кое ниво ти е хернията?Ако е на кръста няма как да те боли гърба.Може да е някаква невралгия.

Общи условия

Активация на акаунт