Май- 130

• 27 595
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Ето ме за кратко че офисно...

Вале ЧРД! Много щастие и усмивки!

Ами детето... прибра се вчера. Доволен е но определено не знам подробности  Laughing - снощи беше като замаян - довечера може би ще му се е попрояснила главата. Иначе е почернял, на снимките изглежда добре на ски  Laughing - напреднал е и по средата са го преместили в другата група "на голямата писта да се учи да прави завойчета". Има си и грамота. Победил е в малкото състезание, в голямото не е успял. Тяхната група от 5 мушморока са били всеобщите любмци, защото са били най.малките от целия лагер. Питах го догодина като има лагер иска ли да ходи - каза че имало време, но ако поискал трябвало да го пратя.

# 106
  • София
Ех, Tia, супер звучи! Браво на Калоян! Направо се чудя и аз да ли да не я пусна  newsm78
имат и те скоро ски училище за 1 седмица май беше, ама дали не съм пропуснала срока за записване?! После като отида до градината ще видя.

# 107
Гушлева пускай я (виж колко ми е лесно вече  Wink ). Няма какво - облича се сама, храни се сама, вероятно криво-ляво може и да се изкъпе сама, да си избърше дупето при нужда.... и толкова. За останалото се грижат. При нас планираха когато обядват в чайната на пистата да не им събуват ски обувките, за да избегнат евентуалното намокряне на краката и куп други "дребни" детайли, с които да направят преживяването приятно. А и като е на час -два път винаги можеш да отидеш. Извинявай че ти давам акъл какво да направиш. Попитай я, опитай се да и обясниш реалистично цялата ситуация и тя сама ще прецени. Аз поне така реших дали да го пращам.

# 108
  • София
Гушлева пускай я (виж колко ми е лесно вече  Wink ). Няма какво - облича се сама, храни се сама, вероятно криво-ляво може и да се изкъпе сама, да си избърше дупето при нужда.... и толкова. За останалото се грижат. При нас планираха когато обядват в чайната на пистата да не им събуват ски обувките, за да избегнат евентуалното намокряне на краката и куп други "дребни" детайли, с които да направят преживяването приятно. А и като е на час -два път винаги можеш да отидеш. Извинявай че ти давам акъл какво да направиш. Попитай я, опитай се да и обясниш реалистично цялата ситуация и тя сама ще прецени. Аз поне така реших дали да го пращам.

Много мерси за съветите   bouquet
истината е, че бих я пуснала само ако поне едната от тяхните учителки е с тях, както беше при вас.
Иначе ще може да се облече, както прави в градината, у нас ми се лензи естествено, да се къпе - да, ако къпането е само поливане  Laughing, дупето също може сама да си бърше. Притесняват ме неща от рода на излизане на по-студено както е потна да речем, забравяне на шапка, примерно, някакви дребни неща, които могат да доведат до настинка ако ме няма мен да реагирам.

# 109
Да ти кажа точно тези дребните не са проблем защото градината, учителката са нещо различно и определено поне Калоян е доста дисциплиниран до колкото знам. Те са си под строй - няма начин да не забележат на 5 глави 1 без шапка  Laughing. Програмата е така организирана, че няма  игра и после излизане. Карането е сутрин до следобед, свободното време е след вечеря (до сега всички лагери за които чух все беше така). Но подкрепям довода за учителка от групата (или друга която тя познава и харесва). Ако решиш - кажи подбобности - вероятно е същата фирма защото до сега всички са все в една и съща станция и условията са наистина добри - топло, хубава храна.

# 110
Ей, момичета, възхищавам ви се на смелостта. Аз моята не бих я пуснала, голяма съм пъзла.

# 111
Здравейте  Hug
И аз бих пуснала Веси ако имаше такъв лагер, но за съжаление няма, а аз тази година мога само да си мечтая за каране на ски  Whistling
Тиа, браво на малкия скиор  Hug
Ренка, отдала си се на готвене а защо постно, не обичаш мръвки така ли?
Утре и аз съм с шофьор под ръка, обичам да не съм зависима, но щом може използвам помоща  Wink
Аз днес успях да свърша всичко набелязано вкъщи, но малкия трябваше да спи пак по корем на два пъти, че не знам защо не може да се отпусне и да спи както трябва ако лежи нормално или на една страна, която поза вече е невъзможна всъщност.
А по корем спи около 3 - 4 часа ако го оставя.
Лека вечер на всички

# 112
  • София
Честит рожден ден, Вале! Пожелавам ти здраве и щастие за теб и за цялото ти семейство!

Малейна, засега сме добре. Ели не се е разболявала от ноември (да чукна на дърво) и се надявам да продължава да е здрава, че следващата седмица ще е на ски. В нашата група сутрин ще ги вземат и вечер ще ги връщат, няма да са като на лагер.
Миналия уикенд се разходихме до Хисар и Ели беше много щастлива, че можеше да стои с часове в басейна.

За почивните дни около 3 март се каним да ходим на Пампорово. Ако някой от вас е там по това време, може да се видим, аз съм един пишман скиор...

Радвам се, че всички около мен са здрави и единствения ми проблем (не че е малък) е, че ме съкратиха от работа от януари и сега чета обявите. Не се ядосвам особено, защото ме съкратиха по уникално тъпа причина - една приятелка отдаваше под наем магазин на фирмата. Шефовете се скараха с нея, освободиха магазина и на следващия ден ми връчиха предизвестие за съкращение. Въобще гаджето на шефа, която е Управител на фирмата се прояви като тъпа гъска, но всичко се връща... А фирмата е собственик на веригата магазини Hot Spot - споделям името, за да имате едно наум, ако случайно ви се доработи там:)

# 113
Вале, ЧРД! много здраве и безброй поводи за смях и усмивки ти пожелавам!   bouquet
Advise, пожелавам ти скоро да намериш мечтаната работа и да попаднеш на свестни колеги и шеф  Hug браво и на Ели, че е здравичка, все така да е!

# 114
  • Варна
Вале, Честит Рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана. Много ми харесва новата ви къща. Напомня ми на къщата на сем Юинг от филма Далас, ако си го гледала.
advise, дано по-скоро да си намериш такава работа, каквато търсиш.
Благодаря за отговорите за обличането. Иво може, но не иска. Днес отново госпожата се е оплакала, че се глези и не иска да се облича в градината. Въобще е станал голям глезан.

# 115
  • София
Ски лагера отпада - няма желаещи от групата им и няма да имат тяхни учителки съответно. Догодина дано стане.

ето малко скорошни снимки на Емата, с нашата си парола са.

Катееее, къдеее си?! Пиши!

# 116
  • София
Емата е страхотна чаровница. Ах, тези очиии.... И има много сладки снимки с баща си.

Деспина и аз помагам на Любака в обличането. Нямам нерви да го чакам особено сутрин.

Валя, ЧРД на патерици!

Любака няма скоро да го записвам на ски...и през ум не ми е минало. Толкова е схванат, милия  Laughing Футбола му харесва, но май още не е разбрал идеята...вчера ми цъфна със синка под окото и като го попитах от какво и отговора беше " амиии на футбола /еди-кой си/ се опита да ми вземе топката и се сбихме"  Joy

# 117
  • София
Валя, ЧИД!

Днес празнуват Валентин и Валентина! Честито на всички именници Simple Smile

# 118
  • София
Емата е страхотна чаровница. Ах, тези очиии.... И има много сладки снимки с баща си.

Деспина и аз помагам на Любака в обличането. Нямам нерви да го чакам особено сутрин.

Валя, ЧРД на патерици!

Любака няма скоро да го записвам на ски...и през ум не ми е минало. Толкова е схванат, милия  Laughing Футбола му харесва, но май още не е разбрал идеята...вчера ми цъфна със синка под окото и като го попитах от какво и отговора беше " амиии на футбола /еди-кой си/ се опита да ми вземе топката и се сбихме"  Joy

хех, мерси за хубавите думи bowuu
само май пак си ги объркала братята  Laughing има едни снимки, на които е със забрадка, там е с чичо си, на разходка с бебата. Само 2 са с баща и. Беше заспала една вечер върху него  Heart Eyes

Футбол, бой...мъжки му работи!  Laughing

# 119
  • София
Да, тази където спи в/у него и другата, където е в багажника  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт