Май- 130

• 27 416
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Мартеа, пази се мила и дано бебето се завърти в последния момент, а на Теа бързо оправяне  Hug
Дачи, много се смях с тази маймуна  Joy
Малейна, дано и занапред да имате успехи с Миникото  Hug
Ние сме добре, Веси е при баба си, че градината са сборни групи тази седмица, а ние с малкия се гледаме, мен нещо ме боли гърло надявам се да го пресеча бързо, но нещо от вчера не ми се отдава.
Лек ден

# 616
Мартеа и от мен всичко наи-хубаво!И аз се чудя кога каза че си бремена ,кога ще раждаш...

# 617
Хехе, има една приказка "на комшията децата растат много бързо"   Laughing   Подобно е и с бременните булки.

Ама тия хора със сборните групи ни сбъркаха, значи! В Пловдив май почти всички градини са със сборни групи. В Марково пък са в тотална почивка, няма и сборна група. Добре, че е мама да гледа Наско. Той пък не иска да се прибира от тях. Вчера като си говорихме и ми вика "айде, ние някой друг път ще се видим. Не искам да идваш да ме взимаш". С баба му по цял ден обикалят по разходки, купува му подаръци, дава му да играе на игри, да гледа детски и той, разбира се, е най-щастливият.

И ние ходихме с малкия преди около два месеца в софийския зоопарк. Не бяхме виждали толкова много животни. Наско беше безкрайно впечатлен от мармозетката, хипопотама и алигаторите. Два дни говореше за това. Пловдивският зоопарк е затворен за посетители. Не отговаряли на някакви европейски норми, но животните май са си вътре.

# 618
Права си ренка от страни бързо си минава времето Wink

martea как е Теа днес?

И Криси нещо покашля, че да видим ... Иначе днес сме малко в сценична треска, на блиско да нас село Боженци, има някакво освещаване и на нашата група се е паднало честа днес да изнесат концерт,
по точно само на нашите малки момиченца (13 на брой) ще танцуват и пеят на кмета и гостите там. Директорката много харесала танца на нашите кукли (който беше за последното има тържество) и избрала точно те да представят градината.. Криси от вчера е в такава треска, че ще ходи там с приятелките си, без аз да я гледам и притеснена тази сутрин ми каза: Мамо казвам си на бързо думичките и се скривам, милата така ме е яд че няма да я видя, и за танца толкова се вълнува.. дано всичко мине добре..дори няма и да съм от родителите дето ще ги карат..с моята малка кола не ме избраха  Rolling Eyes, е това е от нас, отплеснах се малко..

# 619
Ренка, така си е отстрани бързо минава времето, но на мен лично също ми минава така неусетно, кога родих кога малкия стана на 4 месеца  Wink
А за градините нямам думи, но пък нашата е една от малкото която прави сборни групи, другите са си нормални в Пловдив.
Буба, спокойно всичко ще е наред, вярвам че госпожицата няма да се притесни толкова, а ти не може ли да отидеш самостоятелно да я гледаш или не пускат други хора?
Мартеа, как сте ?
Лек ден ние сме на ваксина днес

# 620
  • Sofia
Значи Ренка, като идвам до Марково да звънкам, че моите кръстници са там  Wink
Красони, лека ви ваксинация
Дачи, Любака прави ли алергии от ухапвания, че Сава от пчела - бихме урбазон
Мартеа, дано се завърти бебо, да не те мъчи. Бързо оздравяване на Теа, това с афтите е много неприятно, казвам го от опит като малка
Малейна, днес Румъния, утре по-далеч  Peace
Ние снощи имахме за вечеря шпинге чупа - т.е. шкембе чорба.

# 621
  • София

Ние снощи имахме за вечеря шпинге чупа - т.е. шкембе чорба.

Савата яде шкембе@!? Леле, браво на детето!
Мойта покрай децата в градината явно нещо се изкелефещи и сега не иска зелени неща като магданоз, пресен лук и т.н. зелени неща.
Иначе си хапва де, даже дробсърма, която децата често избягват заради мириса на агнешко, тя си хапва с огромен апетит. Много е смешна, когато нещо и е много вкусно, яде супер бързо  Laughing  да не би някой да и го вземе.

# 622
  • Sofia
Яде, яде, ама да е намачкано или на ситно нарязано шкембето...
За РД имам и друго предложение - 29-30 май. Като прегледах напоследък включвалите се, мисля че няма много такива, които да са на тези и следващите дати. Ако сте склонни, а и бебето на Мартеа се кротне и си изчака примерно и правилно обърнато термина, бихме могли да го направим тогава. Просто предлагам, ще ви тормозя до вземане на окончателно решение  Naughty, действайте бързо, моля  Praynig

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 14:20 от kroche

# 623
  • София
Здравейте момичета,аз също мога да дойда ако не съм на работа,затова ви изчаквам да видя на коя дата ще се спрете.Нищо че не пиша много следя ви,нещо съм я голяма дупка и просто нямам желание за нищо.  Cry

# 624
  • София
Ще ставам стринка! Току що ми казаха нашите младоженци.

Та в тая връзка, можете ли да ми препоръчате добър лекар, който да проследи бременността от начало до израждането? Моята снаха е от Македония и ме пита за съвет, а аз съм раждала в Шумен и мога да препоръчам само моята лекарка в Шумен.

# 625
  • София
Ще ставам стринка! Току що ми казаха нашите младоженци.

Та в тая връзка, можете ли да ми препоръчате добър лекар, който да проследи бременността от начало до израждането? Моята снаха е от Македония и ме пита за съвет, а аз съм раждала в Шумен и мога да препоръчам само моята лекарка в Шумен.

честито! (какво беше стринка  Embarassed)

За София ли става въпрос?

# 626
  • София
Да, за София питам.

На моят мъж, брат му ще има бебе и ми казаха, че ще съм стринка.

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 22:48 от advise

# 627
  • София

ами има доста добри лекари естествено, сигурна съм, че всяка от нас може да препоръча поне един, но, след като (предполагам) досега в БГ не е ходила на АГ, най-добре да проучи в района им добрите лекари, да и е удобно да ходи. Аз в нейната ситуация така бих подходила.
Иначе можеш да видиш белия списък в здравния подфорум.
Аз мога да препоръчам моята лекарка (при която не съм ходила отдавна  Embarassed) - кабинета и е на Черни връх, срещу завод Витоша, Мариана Райчева се казва. Впечатления имам и от две лекарки от Вита, които ме преглеждаха докато бях там след раждането, а и съм чувала добри мнения за тях - Илиева и Kълвачева.

значи сме колежки - аз съм стринка също, ама нашата е вече на 4-5 месеца!

# 628
  • София
Благодаря ти Гуш! Гледах го този бял списък, но не мога да се доверя на хора, които не познавам, затова питам в нашата си тема. Вярвам повече на вас, все пак от повече от 5 години сме заедно  Simple Smile

# 629
  • София
Благодаря ти Гуш! Гледах го този бял списък, но не мога да се доверя на хора, които не познавам, затова питам в нашата си тема. Вярвам повече на вас, все пак от повече от 5 години сме заедно  Simple Smile

bowuu

Кажи в кой квартал са, ще разпитаме тук-там.

Общи условия

Активация на акаунт