Лакове за нокти-3-та част

• 86 204
  • 710
  •   1
Отговори
# 390
 Noir, страхотни са, и аз съм на вълна ярки цветове.

# 391
Мале страхотни са Wink))) веднага си представих плаж.... слънце... вълнички Simple Smile)) Много летни цветове. 

# 392
  • Belgium

Сдобих се с него снощи в новия мол, както и с 2 на МАС, но тях ще покажа по-късно.

МАC в мол Сердика отвориха ли вече?

И малко встрани от темата - как ти се видя новия мол?  Laughing

# 393
Отвориха и двата магазина на Мас.

# 394
  • Belgium
Супер, трябва да ги преслушам значи  Flutter

Пак ще се харчат пари  Money

# 395
В The Moll има и Прити шоп, и Сефора, и Дъглас, и Мас, голямо охарчване. Mr. Green

# 396
Моята колекция,а от днес имам и още,но не са снимани.

# 397
Адашке, страшна колекция.  Shocked Heart Eyes

Сега ще снимам и моите 2 нови лака.  Mr. Green

# 398
  • София
Направо се влюбих в Essie -Turquoise & Caicos
http://4.bp.blogspot.com/_9jCUWBcN0kA/S60JnANA6TI/AAAAAAAAGFE/rd … QRTU/s400/fr1.jpg
Кога ще бъде в България, тази красота?

Лака е просто уникален, но ноктите са  Sick

# 399
  • София
  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Много добър син цвят, направо моментално ме грабна  Mr. Green

# 400
Моята колекция,а от днес имам и още,но не са снимани.

Може ли да те помоля да ми кажеш номера на зеленото лакче на Bell, също на малкото зелено на Golden Rose от същата снимка и пак зеления на Golden Rose от последната, защото си търся подобен цвят на тези. Благодаря предварително

# 401
http://www.alllacqueredup.com/wp-content/uploads/2010/03/mac-blu … n-spring-2010.jpg  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Много добър син цвят, направо моментално ме грабна  Mr. Green

Ивче, лака като съм си го купила днес, как мислиш - дали мога да дам отзиви за трайността..? Laughing

Одеве си сложих, още стои, ако това е някакъв ориентир... А и аз съм с гел, отгоре върху лака с УВ топ, така че да - траен е, почти безсмъртен даже при тая комбинация на допълнителни условия...

Mr. Green

аз ще те питам дали съхне лесно без изсушител - за мен това е много по-важно от трайността  Peace

пп прекрасен е, с кеф да си ползваш  Wink

# 402
  • София
Бубс   bouquet Hug, нормално съхне, нито много бързо, нито бавно... Примерно сега като се запознах с Чайна Глейз - те съхнат много бързо...
Ако искаш проба - намери време за едно кафе в центъра и ще ти го донеса да го пробваш.  Mr. Green

BTW, аз откакто открих UV top - а, трайност и скорост на съхнене останаха незначителни неща от миналото...
Лошото на тоя топ е че ти трябва UV лампа, която е доста пари ако си я купиш от някоя фирма за материали за маникюр... Обаче аз като гледам какво представлява тая лампа, човек спокойно може да си направи за никакви пари такава.... Трябва ти само кутия и най-обикновена UV лампа, примерно 9W.... И с UV топа после е голям кеф...блясъка му също не е никак за изпускане....

# 403
Ноар, благодаря за информацията   bouquet

аз по принцип не държа на трайност - 2 до 3 дни да стои непокътнат е чудесно, защото много бързо ми омръзват цветовете  Blush

# 404
  • София

BTW, аз откакто открих UV top - а, трайност и скорост на съхнене останаха незначителни неща от миналото...
Лошото на тоя топ е че ти трябва UV лампа, която е доста пари ако си я купиш от някоя фирма за материали за маникюр... Обаче аз като гледам какво представлява тая лампа, човек спокойно може да си направи за никакви пари такава.... Трябва ти само кутия и най-обикновена UV лампа, примерно 9W.... И с UV топа после е голям кеф...блясъка му също не е никак за изпускане....

Я кажи кой UV топ използваш, гледам че лампите в e-bay са на смешни цени.

Общи условия

Активация на акаунт