LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 285
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 525
 а 46/48 ИЛИ 42/44  от     http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324169288&documentid=207610&prescode=7226403&sizecode=00048&quantity=1&PersText=&itemid=3&Mode=Update  и    http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324169299&documentid=207610&prescode=9186093&sizecode=00048&quantity=1&PersText=&itemid=5&Mode=Update    при мерки г104   т100  х109

# 526
  • Варна
Madame Slavova Valkanova Margarita,

Pour vos 12 enfants recevez une offre tout à fait personnelle : une réduction sur les
tondeuses à gazon...STOP .

Vous avez sans doute déjà reçu ce type d'email : des offres, soi-disant
personnalisées, envoyées par des entreprises qui ne vous connaissent pas ?!

À La Redoute, nous mettons un point d’honneur à établir avec nos clients
une véritable relation de confiance.
C’est pourquoi nous vous invitons donc à compléter votre compte personnel
et à remplir les champs vierges : date de naissance, nombre d’enfants, hobbies et
intérêts… tout est important !

Mieux nous vous connaîtrons, mieux nous pourrons cibler nos offres
et vous envoyer celles qui correspondent vraiment à vos attentes…

Наскоро се регистрирах и ми изпрати това. Може ли да ми помогнете с превода. Аз доколкото разбрах трябва да потвърдя данните. Благодаря предварително.

# 527
  • София
Има мойта дебитната я вкараха в минус, от 3 години пазарувам това ми е първия проблем с тях. В картата никога не държа пари и за всяко плащане местя през директа - точно с тази идея,че нещо може да се обърка. Случвало се е за това време да има момичета с  двойно блокирани суми но такава масово блокиране никога не е било.  

# 528
  • Пловдив
Всичките проблеми с двойно блокитани/изтеглени пари само при плащания с ПейПал ли са или и когато се плаща директно с картата пак се получава така?  Rolling Eyes

Плащам само с карта и всяка втора сума ми е двойноблокирана.

Имаш предвид, че преди тези намаления не са ти блокирали двойно пари? Защото от моята банка /Експресбанк/ винаги ми блокират вдойно сумите, платени по интернет..."политика" им било. #2gunfire В случая това не е проблем, проблем ми беше като решиха да теглят от не блокираните ми пари /не знам как е точния термин да ме прощавате/. Затова се чудех да не би да имат проблем с ПейПал.

# 529
  • Пловдив
Има потника с пайетите 38/40 http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324148542&am … &numberpage=8
Една нощ го дебнехме,ама на мен тоя номер сега ще ми е огромен Sad

и суитчера 36 http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324127148&am … amp;numberpage=10

# 530
  • София
Тази сутрин получих мейл от Пейпал за refund от ЛаРедут на стойността на една от декемврийските ми поръчки  Shocked Влязох в акаунта си, гледам-върнали са ми парите, след това отново са ги блокирали...Много странни действия.

# 531
Всичките проблеми с двойно блокитани/изтеглени пари само при плащания с ПейПал ли са или и когато се плаща директно с картата пак се получава така?  Rolling Eyes

Плащам само с карта и всяка втора сума ми е двойноблокирана.

Имаш предвид, че преди тези намаления не са ти блокирали двойно пари? Защото от моята банка /Експресбанк/ винаги ми блокират вдойно сумите, платени по интернет..."политика" им било. #2gunfire В случая това не е проблем, проблем ми беше като решиха да теглят от не блокираните ми пари /не знам как е точния термин да ме прощавате/. Затова се чудех да не би да имат проблем с ПейПал.

Винаги са ми блокирали двойно парите, навремето дори по-често.
Чак пък политика на банката не е... винаги досега са ми разблокирали парите с едно обаждане до картовия отдел, казват "а, да, извинявайте, до един час ще са на разположение" и толкова.

# 532
Получих си поръчката от 7.01., клон 1309. Тръгнала е на 21.01. /когато ми отказаха и един артикул/.
Не са коментирани неща,но може по-късно да пусна снимки.
Имам и две издънки . Поръчали сме на щерката бутонки, вместо маратонки. А мъжа ми какво е гледал не знам, ама си е бутнал едни сребристо-бели найкове в кошницата, които сега заяви, че са мъжкия вариант на обувките на Пепеляшка и невър няма да си ги тури на крака, за да не го подгони някой принц.

Не минахме и без лек гаф на редутци. Бях поръчала горнище и долнище на Адидас. Отказаният ми артикул беше долнището /около 40Е/. Оказа се обаче, че долнището са ми го изпратили, а горнището /около 30Е/ го няма. Получава се една разлика от приблизително 10Е в техен ущърб.
Мисля да им пиша, евентуално да анулират ваучера за по-голямата сума и да ми го заменят с друг, за по-малка.
Ако някой знае каква е процедурата в такива случаи, ще съм благодарна да каже.

# 533
Не е проблема в Пей Пал, на Ларедут са им странни действията...аз не ползвам Пей Пал и пак се случват странни неща...не съм спала тази нощ да мисля какво ми става с парите...и кой им дава право да ми блокират (или теглят щото незнам точно какво правят) пари без да правя поръчка...
аз вчера им писах през сайта..засега никакъв отговор...

# 534
  • София
Айде като сме подхванали темата за пейпал.. имам една транзакция (логично под 10 евра) от 05.01.
От тая сутрин статуса ми е expired.
   Jan 5, 2010       Authorization To   La Redoute   Expired

Сега да очаквам да ми разблокират парите от банката като минат 45 дни ли?  ooooh!

# 535
  • София
получих си поръчката от 08.01. в 1336.
банск, потници и две сака и пола. Изпаднах в потрес - тотално не съм си улучила размера- всичко е огромно.
Иначе като качество ми харесва всичко - добре изработено и хубаво. Саката са с подплата за който се интересува.

# 536

При мен пейпала ми е проблем, до сега с Американ експрес нямах нито един проблем, но от как се занимах с пейпал..повече няма да повторя плащане към ларедут с пейпал.
Проблемът не идва от пейпал, защото на мен ми бяха блокирали 2 пъти една и съща сума(за Ларедут става въпрос) при обикновено плащане с карта. При това картата е виртуална дебитна, в нея нямаше достатъчно пари за втората сума и беше излязла на минус-нещо абсолютно недопустимо за такава карта. От картовия отдел на ДСК така и не ми дадоха смислено обяснение, но поне ми освободиха парите сравнително бързо.

# 537
взех поръчка от 6.01
- мъжката блуза Адидас от 4 евро, ХХЛ, много е хубава
- дамските маратонки Найк от 12евро, страхотни, заспаха ми
- момичешката розова дудунка от 1 евро, много добро попадение
- момчешкото зимно зимно яке от 1 евро, също много хубаво
- потника и бикинки на Ягодка от 1 евро, 138р-р
- момчешки суитчер от 2 евро, 86р-р
- лот от два панталона, пак момчешки, 94р-р, 2 евро, нищо особено
и накрая долнището на Талисиме от 3евро, 58/60, което е много хубаво, но голямо за мъжа ми, ако някой проявява интерес да ми пише на лични Peace

# 538
  • Пловдив
argun, на мен точно с тези думи си ми го казаха... Whistling

От толкова глупости не можем да се нарадваме на покупките...

Забелязахте ли, че на снимката на потника с пайетите, последният ред от тях е скъсан Crazy не е критерий, но нищо чудно да дойдат дефектни.

А, и още нещо странно. От клинчето на Фреди /от4Е/ бях поръчала 36, а дойде 38, което отговаря на S. A на блузките 36 пише XS. Стават ми, но бях останала с впечатление, че 38 отговаря на М. newsm78

ПП marian1, ще споделиш ли как върви номерацията на дамските маратонки Найк?

# 539
  • на морето
Ето снимки от вчерашното колетче.
Фреди и Найк
http://picasaweb.google.bg/nelikali1/56#5434262023769544034
Аз не разбрах дали маратонките си отговарят.Дъщеря ми носи 38,дали 38 1/2 ще и станат?

Общи условия

Активация на акаунт