LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 253
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 510
Maратонките New Balance отговарят ли си на номера?

Да, отговарят си.

Случи се нещо странно.Преди няколко минути имах две поръчки от 15 и 16 в пейпал Completed, сега първата е In Progress иначе на статуса я дава и нея Completed.Нормално ли е? Да не са блокирали пак парите?

Как така е платена и отново по-долу е в процес на обработка? ooooh!

Погледни си в ларедут дали случайно поръчката ти не е разделена на 2 части.  Когато поръчката е разделена на 2 е възможно от пейпал да са изтеглили пари само за част от поръчката. За тази част стои като  Completed , а за цялата поръчка стои In Progres

# 511
Е.. ти разминаванията значи.
Не са разминавания.. Просто от "станало" до "станало" има разлика .. Т.е. възможни са вариации в тълкуването  Wink Laughing ..
А и зависи от бебето, все пак Simple Smile
Размерите си отговарят  Peace

А от тук като си купиш комплект за изписване какво става.. на бебето му става след 3тия месец  Crazy

# 512

Тези неща са много умалени, изобщо не се подлъгвайте.
Не са умалени.. Просто 45 е размер за недоносени бебчета ..

Купувала съм 60 см., стана чудесно на новородено бебе от 51 см., добре, че не купих 54 см., както са го дали за новородено.

И аз съм на мнение, че са умалени - бях купила 54 см и то 2 комплекта  ooooh!, но уви не можахме да ги сложим нито веднъж, изобщо не можах да го пъхна в тях, вярно, че Беболин се роди едричък - 3.900 кг, 53 см  Peace, бях взела и на Coocon 54 см и му бяха доста големи, доста си ги поноси  Hug

# 513
Maратонките New Balance отговарят ли си на номера?

Да, отговарят си.

Случи се нещо странно.Преди няколко минути имах две поръчки от 15 и 16 в пейпал Completed, сега първата е In Progress иначе на статуса я дава и нея Completed.Нормално ли е? Да не са блокирали пак парите?

Как така е платена и отново по-долу е в процес на обработка? ooooh!

Погледни си в ларедут дали случайно поръчката ти не е разделена на 2 части.  Когато поръчката е разделена на 2 е възможно от пейпал да са изтеглили пари само за част от поръчката. За тази част стои като  Completed , а за цялата поръчка стои In Progres
  Не, не е разделена.Две преси за коса е поръчката.Явно и при мен е като при Арчо.Затова ми дава и къмплийт и прогрес.Благодаря ти Моник   bouquet А как се разбира че е блокирана отново сумата да не се бъркам друг път?

# 514
Някой знае ли дали има столчета за хранене, проходилки или разни други бебешки джаджи, защото на мен очите ми изтекоха и нищо не можах да видя  Crazy

# 515

Тези неща са много умалени, изобщо не се подлъгвайте.
Не са умалени.. Просто 45 е размер за недоносени бебчета ..

Умалени са,да.Моите деца се родиха мънички /2-2.5кг/ и им ставаха бодита 54см.,а те бяха "високи" 45см...

онче-бонче,мерси за успокоението Hug

# 516
  • Пловдив
Някой знае ли дали има столчета за хранене, проходилки или разни други бебешки джаджи, защото на мен очите ми изтекоха и нищо не можах да видя  Crazy
http://www.laredoute.fr/achat-enfant-puericulture.aspx?dims=& … mp;dimorder=&

# 517
  • Пловдив
Всичките проблеми с двойно блокитани/изтеглени пари само при плащания с ПейПал ли са или и когато се плаща директно с картата пак се получава така?  Rolling Eyes

# 518
Всичките проблеми с двойно блокитани/изтеглени пари само при плащания с ПейПал ли са или и когато се плаща директно с картата пак се получава така?  Rolling Eyes

При мен пейпала ми е проблем, до сега с Американ експрес нямах нито един проблем, но от как се занимах с пейпал..повече няма да повторя плащане към ларедут с пейпал.

# 519
http://www.laredoute.fr/achat-enfant-puericulture.aspx?dims=& … mp;dimorder=&

страхотна си, мерси   bouquet

# 520
Aз и вчера питах но не разбрах точно:
За бременлийските дрехи искам да си поръчам  но за лятотоRolling Eyes и в момента нося 38/40 Rolling Eyes същия номер няма ли да  е малък за лятото!

Същият номер, те са предвидили да има допълнително място. Аз влизам в шестия месец в момента и техните дънки са ми все така широки в крачолите, а са си моя номер.
От небременските неща обаче трябва номер по-голям - за блузи напр. Поръчах такива за мама, пък те на мен са ми добре в корема, а и се оказаха достатъчно дълги, за да покрият корема.

И аз пак да питам, дотук има ли случай на така блокирани суми, без да е ползван пейпал? Защото има вероятност като нов тип плащане за редута, още да не са им уредени съвсем нещата с него.

# 521
Здравейте, дойдоха ми две от поръчките от началото на януари, чакам още една, естествено с най-малката сума поръчана)))

НООО, имам проблем, на едната поръчка, един от артикулите ми е подчертан и съответно извадена сумата, 4 евро са, не са много, но няма и стоката (някаква блуза по спомен). Предполагам, че трябва да ми възстановят сумата, но незнам как става. Помощ бихте ли ми оказали?  Praynig

# 522
  • Sofia
Здравейте,много отдавна не съм писала в темата,повече от година ,не бях и пазарувала от Ларедyт.Вчера ми дойде поръчката от 6.1.Много съм доволна ,този път всичко ни става Simple SmileСамо не знам ,защо в бързината съм поръчала на малкия мъж маратонки с розов знак найк,и горнището на Aдидас май е момичешко Simple Smile но ще си ги носи,не личи много Simple SmileЕто снимки ,написала съм и номерата ,ако някои иска да меря нещо ,моля само да ми пише не лични ,че ми е трудно да следя цялата тема.
 http://kykym.snimka.bg/hobby/laredoute-2010.469851

# 523
Пропуснала съм да се запиша в новата тема  Embarassed

# 524

Плащам само с карта и всяка втора сума ми е двойноблокирана.

Общи условия

Активация на акаунт