LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 253
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,
Искам само да успокоя тези ,които се притесняват че статуса им paypal е pending. Ще си вземат парите рано или късно. За 3-тата ми поръчка от 6ти статуса стана completed едва снощи. Също снощи поръчах към 1:30 - 2 .... в 4 поръчката беше фактурирана, а 6 статуса в paypal беше completed.

# 496

hisa75, анцунга на АДИДАС заслужава ли си.. и аз го чакам. Ако е за ръст 174 ще те помоля за размерите

Анцуга е супер. Взеха на дъщеря ми - не помня номера, но и е малко голям. На есен ще и стане.

Заслужава си, за 26 лева е идеален.Нашият е 138 размер.Не е подплатен.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 09:30 от hisa75

# 497
  • София
Archo, и аз сутринта получих СМС за плащане през Пейпал, ситуацията е същата като твоята. Картата ми е от ДСК. В историята на Пейпал всичко е "пито-платено", но в историята на картата в ДСК-Директ, сумата фигурира 2 пъти като изтеглена. Досега никога там не е било така, в смисъл не ми е излизала блокирана сума, а само изтеглената на определена дата  Tired

Мился си да пиша на французите днес след обед. ooooh!

Обади не на кол центъра. Докато се разправяха с мойта дебитна излязла на минус момичето каза, че най- голямите проблеми са плащанията през пей пала Обясни ми че ако има пак проблеми с ларедут да им се обадя пак.  Peace

# 498
# 499

hisa75, анцунга на АДИДАС заслужава ли си.. и аз го чакам. Ако е за ръст 174 ще те помоля за размерите

Анцуга е супер. Взеха на дъщеря ми - не помня номера, но и е малко голям. На есен ще и стане.

Заслужава си, за 26 лева е идеален.Нашият е 138 размер.
А анцуга има ли вътре подплата става ли за по студени дни ?

# 500

Тези неща са много умалени, изобщо не се подлъгвайте.

# 501
Алекс , аз съм Ирена Александрова, предполагам, че не е до мен. Rolling Eyes

Розовия панталон Фреди, да се е появявал тези дни? Бих си взела и един 40 размер.
Ако става въпрос за този в момента го има само 40номер  Simple Smile
http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324145132&am … &numberpage=1
този панталон аз съм си го поръчала още Януари месец и още го чакам но пак бих си поръчала, за всеки случай ако някой прави поръчка ако може да ме включи преди да е свършил 40 размер

# 502

Не са умалени.. Просто 45 е размер за недоносени бебчета ..

# 503
Определено не си отговарят, беше писано няколко пъти в темата.  Peace Според мен са и за тесен крак. Аз нося 39-40 номер, но за маратонки вземам  42 н-р, за да ми са по-свободни. Ама тия са толкова тесни, че крака ми стои като в менгеме. А и по етикет са 41,5 н-р.  Peace

Заради такова мнение си поръчах 42 номер /нося 39-40/ и са ми доста големички. И според мен има разлика от това крака ти да стои в менгеме и да са малки  Peace Нека не се подвеждат хората  Peace

# 504
  • Sofia
Гледам, че масово започнаха да теглят сумите по 2 пъти.
Сега без да всявам смут искам да ви кажа, че след като онзи ден писах на Сабине за този проблем и след като ми бе казано, че ще ми върнат парите вчера са ги блокирали за трети път.
Значи имам две изтеглени суми до сега еднакви за едни и същи поръчки и трета блокирана, пак за същите поръчки, доживях да си видя и аз дебитната карта на минус 500лв.  ooooh!
Изобщо не вкарвам пари в нея и аз в момента, защото а съм вкарала а са потънали, не знам кога точно ще оправят проблема, но аз днес смятам пак да пиша на Сабине, те лихва ли прибират от нашите пари, но на мен тези 500лв си ми трябват за съвсем други плащания, нямам намерение да ги чакам 45 дни, ще ме прощават.
Такава какафония до сега не е била никога.  Crazy

# 505
аз си взех всичките поръчки от 5,6 и 7.01,останаха ми от 22,23 и 27.01 ама има време

# 506

Купувала съм 60 см., стана чудесно на новородено бебе от 51 см., добре, че не купих 54 см., както са го дали за новородено.

# 507

За моят бебок бях взела размер 50 и го носихме повече от месеца, а се роди 52 см. Предполагам че това може да се носи 2-3 седмици от новородено. За 4 лева смятам че не е зле

# 508
Е.. ти разминаванията значи.

# 509
много съм объркан , спи ми се и ми иде да тегля много майки на някой с френски произход .

ето в крайна сметка и цялата работа :

Authorization (Unique Transaction ID #*************)

Original Authorization
 Date     Type     Status     Details     Amount
 Jan 16, 2010    Authorization To La Redoute     In Progress     ...    -?121.37 EUR

Related Transactions
 Date     Type     Status     Details     Amount
 Feb 3, 2010    Charge From Credit Card     Completed     Details    243.69 BGN
 Feb 3, 2010    Currency Conversion     Completed     Details    -243.69 BGN
 Feb 3, 2010    Currency Conversion     Completed     Details    ?121.35 EUR
 Feb 3, 2010    Express Checkout Payment Sent     Completed     Details    -?121.35 EUR
Original Authorization:
Total Payment:    -?121.37 EUR
-?121.35 EUR

верно сънен съм , ама да ме charge-ват 2 пъти за едно и също нещо и тая сума сега да седи 2 пъти блокирана ??
в крайна сметка с банката ли трябва да ходя да се разправам , или с френските палячовци ?

От това което си показал според мен абсолютно всичко си е ОК.  Сумата от 121.35 първо е блокирана , после разблокирана и накрая изтеглена. Няма нищо нередно. Не бъркайте блокирането на парите с тегленето.

Общи условия

Активация на акаунт