LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 344
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, преди да си изперете дрешките гледате ли символите на етикетите  Mr. Green аз ги гледам и нищо не разбирам, та се разрових и намерих това --> цък  Mr. Green
извинявам се за спама, не ми се карайте, дано съм полезна на такива шматки като мен

# 406
Момичета, преди да си изперете дрешките гледате ли символите на етикетите  Mr. Green аз ги гледам и нищо не разбирам, та се разрових и намерих това --> цък  Mr. Green
извинявам се за спама, не ми се карайте, дано съм полезна на такива шматки като мен

еееее тва е МЕГА ПОЛЕЗНО !! чак се въудошевих че и аз ше мога да си пера вече дрехите сам Simple Smile  newsm10  bouquet

# 407
  • София
Натворих една простотия сбърках пощенския код  Sad
Смених адреса и оставих грешния код,  който е на друго населено място дори
Дали има смисъл да пиша на Събка newsm78

Адеса и градът е верен

# 408
Днес получих малък пакет от 7.01.  Преди няколко дена бях споменала,че съм получила част от поръчката. Та днес получих останалата част,но ми се губи една пижама,а до колкото виждам в суивито-отказан артикул нямам  Rolling Eyes. На някой случвало ли му се е?  Как да пиша на Сабине и по-точният ми въпрос е-как да и кажа кой точно артикул ми липсва?Моля помагайте  Praynig.
Та от поръчката ми днес,снимки ще видите утре,че не съм снимала още. Общо взето нищо не съм уличила  Sad.Долнището на Фреди-розовото е мнооого хубаво,страхотна материя,но ми е малко  Sad...мъжката тениска Адидас размер М,но отговаря на L-също много хубава,но не му е по мярка на мъжо  Sad. Една туника,много интерсна кройка,но вместо 38/40 са ми пратили 46/38...една блузка с 1 акичка на малкия...пак са ми пратили размер,който не съм поръчвала  Sad и най-най ме е яд за един сутиен,от онези модели,които ги водят за след операция.Аз си го взех,защото спортувам и е уникално удобно нещо,те попринцип са спортни сутиени,но не е моят размер  Sad....такова разочарование скоро  не съм имала от пазаруването...  Толкова ме е яд,най-вече за втпросния сутиен,защтот дълго време го гледах с баснословна сума,а аз го взех за 9Е...но уви,не ми е писано  Sad.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 22:25 от milisa

# 409
Малко съм притеснена и ще съм благодарна ако някой ми отговори...

на 29ти направих последната си поръчка...после, след срещата ми с банкомата останах с впечатлението че парите ми са изтеглени или блокирани, т.е. не ги виждах вече като наличност; сега теглих пари и установих че от вчера липсват още 50 лева от наличността ми; направих си онлайн справка - илиза че днес са теглени на два пъти пари по около 25 лева от ларедут  Rolling Eyes ...на "вальор" пише 27 и 29ти ...да ама като си проверих в суивито - други е цифрата, които съм платила на 27 и 29 и сега не мога да вдяна какво се случва ...ларедут чак сега ли са ми блокирали (или дръпнали) парите , но и ако е така защо сумите са различни... много моля ако на някой му хрумва каква е причината, нека ми каже....следваща стъпка - ще звъня в банката да питам  Sad

да не би да си дърпат отново заради кодовете 20/29 или каквото там беше и изобщо как така дърпат когато им хрумне...хайде да не ги обвинявам ако ще е напразно но доста се притесних..

Копирам си стария пост и вече няма да ви занимавам, искам само да ви кажа че аз приключих с Ларедут. Ходих до банката, не можаха да ми отговорят, според тях това са пари, които са осчетоводени днес, а са за тези стари дати, та затова излизат чак сега...да ама как така щом аз за едната от тези дати  нямам поръчка, а другата е за съвсем различна цена?...от разпечатката не се разбира  как Ларедут теглят парите - имам цифри, които не съвпадат с моите поръчки. Не става и да пиша до ларедутците защото имам два акаунта..
и изобщо веднъж като ми блокират парите от Ларедут (което съм следила прецизно след всяка една поръчка, как така после теглят от наличност, която виждам....днес наличността на картата ми намаля три пъти с по 22 - 23 лева всеки път при положение че от 29ти не съм правила поръчки, а за 29ти имам смс от банката за блокирани пари за същата дата.
От една година пазарувам и всичко е било ОК, ето че се опарих. И отново ви моля, ако някой е имал подобен проблем, нека каже как го е разрешил..благодаря.

Може някой да ти пазарува с картата!
Обади се веднага в банката да пуснеш молба/оспорване на транзакцията!!!

Аз го имам същият проблем! Три пъти все ми дърпат пари през нощта - аз получавам смс при движение по сметката. При тези смс-си виждам, че това са същите суми като при поръчки от преди 10-на дни. След 5 мин получавам нов смс, че транзакцията е неуспешна, но парите блокирани с първият смс не се разблокирват - сега ще стопирам вс от банката! Ако искаш пиши ми на лични, за да ти кажа какво е развитието на нещата Peace

# 410
  • София
Момичета, не чакайте известия, а си проверявайте в пощенските клонове за пратки. Днес служителката от 1330 ми каза, че пратките идвали без вход и апартамент на тях и спокойно да минавам да проверявам. Към 17.30 току-що бяха получили 4 кашона и 1 пакет за Гълъбина.

# 411
 и аз да се похваля с пристигнала поръчка от 07,01. - страхотни ADIDAS PORSHE DESIGN  за мъжо - много е доволен и съм уцелила точно номера  Simple Smile - сега няма да мрънка за моите покупки  Laughing
http://www.album.bg/trampoline/?page=1

# 412
  • София
Натворих една простотия сбърках пощенския код  Sad
Смених адреса и оставих грешния код,  който е на друго населено място дори
Дали има смисъл да пиша на Събка newsm78

Адеса и градът е верен

Не вярвам да е проблем. Толкова хора не си знаят пощенските кодове и това за щастие е ясно на пощаджиите. При мен също е различен п.к от този където сега пристигат колетите / затвориха пощата  Crazy/ и пощаджията съм питала каза,че не е проблем. Адреса нали е верен. Peace

# 413
  • pomorie
Днес получих малък пакет от 7.01.  Преди няколко дена бях споменала,че съм получила част от поръчката. Та днес получих останалата част,но ми се губи една пижама,а до колкото виждам в суивито-отказан артикул нямам  Rolling Eyes. На някой случвало ли му се е?  Как да пиша на Сабине и по-точният ми въпрос е-как да и кажа кой точно артикул ми липсва?Моля помагайте  Praynig.
Та от поръчката ми днес,снимки ще видите утре,че не съм снимала още. Общо взето нищо не съм уличила  Sad.Долнището на Фреди-розовото е мнооого хубаво,страхотна материя,но ми е малко  Sad...мъжката тениска Адидас размер М,но отговаря на L-също много хубава,но не му е по мярка на мъжо  Sad. Една туника,много интерсна кройка,но вместо 38/40 са ми пратили 46/38...една блузка с 1 акичка на малкия...пак са ми пратили размер,който не съм поръчвала  Sad и най-най ме е яд за един сутиен,от онези модели,които ги водят за след операция.Аз си го взех,защото спортувам и е уникално удобно нещо,те попринцип са спортни сутиени,но не е моят размер  Sad....такова разочарование скоро  не съм имала от пазаруването...  Толкова ме е яд,най-вече за втпросния сутиен,защтот дълго време го гледах с баснословна сума,а аз го взех за 9Е...но уви,не ми е писано  Sad.
ако решиш да продаваш нещо от неуцелените свиркай  Whistling Whistling

# 414
  • Пловдив
Велурената чанта е с приблизителни размери 46-7/25/15- горе-долу. Мерих я през плика, че я опаковах пак за получателя й утре.

Благодаря ти много!  bouquet

# 415
  • София
и отново подарък завивка, за тях се сетих какво да ги правя, понеже имат панделки, ще ги вържа за задната седалка на колата и така ще си возя кучето  tooth

ОО, че хубава идея- не се бях сетила затова. И аз така ще возя моя добитък. Laughing Особено сега, когато започна да се скубе.
Да - идеята е добра, още повече че изпуснах да купя "шалтето" за кучета за задната седалка  Cry
ако на някой му е зилишно - аз съм нсреща  Hug

# 416
  • София, Бургас
Момичета, не чакайте известия, а си проверявайте в пощенските клонове за пратки. Днес служителката от 1330 ми каза, че пратките идвали без вход и апартамент на тях и спокойно да минавам да проверявам. Към 17.30 току-що бяха получили 4 кашона и 1 пакет за Гълъбина.

В понеделник проверявах, но нямаше нищо..дано един от кашоните да е за мен..мерси за информацията   bouquet

# 417
  • Пловдив
И аз днес получих колет - от 05.01., като се върнахме в нас - пак известие, а хем мъжът ми ги питал изрично няма ли още нещо  Rolling Eyes
Вътре бяха Левиските, едни бели Геокси, които май никой не е показвал и разни блузки - този път съм доволна и с нацелени номера  Laughing

Сега да ви питам - как да пратя тая форма за неполучена поръчка,  като постоянно ми казват, че не могат да ми отворят прикачените файлове - системата не им позволявала  #Cussing out

# 418
Получих и последната поръчка от 6.01. Доста от нещата съм оцелила номерата, но има и такива, на които не съм. Най-много ме е яд за дамските маратонки Найк. Малки са ми, а тези дето поръчах за мъжа ми /между другото са страхотни/ му заспаха  Close
Камперските с котето за детето малко й са големки, но за есента ще й станат.
Ливайските ме очароваха. Мекички, все едно стъпвам в дунапрен не като другите тънки. Бях поръчала 39 и 40 номер, че незнаех кои ще ми станат и сега имам излишни 40 номер.
Същото се получи и с едни обувки от Таласъмите. Пак 39 номер ми стана, а 40 ми е голям и излишен.
Получих пуловерчето на DDP в розово /150 размер/, още едно пуловерче на различен цвят черти с лилава основа /ама едно обяснение дръпнах Embarassed/ и то 150 размер. Много съм доволна и от двете.
Адидаски мъжки в черно от 12 евро номер 41 1/3 /незнайно защо съм ги поръчала в бързината като никой не носи този номер  Crazy/ и те изглеждат добре.
Май това беше. Сега ще чакам следващата поръчка от 10.01  Crazy

# 419
Здравейте,
размер 36 на блузи и потници отговаря ли си?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт