LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 319
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 630
Аз имах  един  проблем  миналата  година. Пуснах  поръчка  за  6,95е като  не  знаех че  не  доставът под 10е. НЕ стига  че  не  ми ставиха пратката ами  и ми  изтеглиха  2  пъти  по 6,95. Писах ,  писах  пикма  пък  ми  писна  и  ги  зарязах. И  си  изгорях -  ни  пратка  ни  пари. Ами добре  че  сумата  беше  малка.

# 631
  • Пловдив
По темата да се включа, аз съм с карта на ПИБ и нямам нищо теглено или блокирано двойно, всичко при тях е точно (засега  Praynig ).

Въпросът ми е този проблем само при дебитни карти ли се появява, или някои от вас плащат и с кредитна карта?

И аз се интересувам дали пострадалите с двойно изтеглени суми са плащали с кредитна карта  Praynig

На ПИБ съм с дебитна..

и аз  Peace

Хич няма и да им пиша на Ларедут , чакам малката да се събуди и ще ходя директно в банката. То е ясно че Французите са ми откраднали парите , какво да им пиша и да им се обяснявам  #Cussing out Направо съм възмутена  #2gunfire

# 632
Налични: Балеринки Roxy - Ref: 7299150, imprime 1?   Bermuda Ref: 7231849 1?, рокличка 6613098, суичера 1 евро 7229780

# 633
  • София
На ЦКБ - дебитна

# 634
Момичета дали е възможно да е някой трик  smile3508 на ларедутци да ни изтеглят парите после да върнат валчери и щем нещем  newsm77 да си похарчим парите при тях. Все пак криза е atwork  така поне са сигурни че ще имат работа със сигурност още няколко месеца  newsm18

# 635
  • близо до морето
http://www.laredoute.fr/vente-slips-ouverts-%28lot-de-2%29.aspx? … &numberpage=1 Тези бикини са станали май за по 2 ........  Crazy

# 636
И аз съм с дебитна на ПИБ,дето не мога да му хвана края какво се случва ,но до мин. година уж отговаряше.Вие да не сте си дублирали поръчки случайно,или сумата да е само блокирана ( дано).

Този Пейпал едни 1,50 Евро  са Temporary Hold и ту ги взема,ту ги дава...съвсем се обърках .Имате ли идея какво става  Rolling Eyes

И понеже не видях някой да е отговорил ,да питам пак-кучегона гони ли кучета ?

Зинаида,стават и грешки,никой умишлено няма да краде нечии пари,дано скоро се оправят нещата при теб  Peace

# 637
Не ми се е случвало досега да ми взимат по 2 или повече пъти пари за една поръчка.
Пазарувам с кредитна карта на банка Пиреус.
Сигурни ли сте, че причината не е в банката?
Отделно може и хората да се объркват вече - гледам някои пускат по 10 поръчки на ден  ooooh!

# 638
Момичета дали е възможно да е някой трик  smile3508 на ларедутци да ни изтеглят парите после да върнат валчери и щем нещем  newsm77 да си похарчим парите при тях. Все пак криза е atwork  така поне са сигурни че ще имат работа със сигурност още няколко месеца  newsm18

Според мен си много права.

# 639
с кредитна карта   пазарувам и е малак ад  Имам блокирани 254. 00 лв сега почвам да смятам  Имам разпечатка  но не е пълна Това което е блокирано не може да ми го ползвам Обясниха че ако търговеца не ги вземе ще ги освободят след 45 дни Sad

# 640
На всичкото отгоре на един от потниците, който получих, пише Мейд ин Булгария  Laughing  Mr. Green  Joy поне се посмях)))

Никой ли няма да помогне, моляяяяяяя. Кажете като да си възстановя парите, които са ми удържали, а не са ми пратили една от стоките?????

# 641
И аз съм с дебитна на ПИБ,дето не мога да му хвана края какво се случва ,но до мин. година уж отговаряше.Вие да не сте си дублирали поръчки случайно,или сумата да е само блокирана ( дано).

Този Пейпал едни 1,50 Евро  са Temporary Hold и ту ги взема,ту ги дава...съвсем се обърках .Имате ли идея какво става  Rolling Eyes

Зинаида,стават и грешки,никой умишлено няма да краде нечии пари,дано скоро се оправят нещата при теб  Peace

Това може би са парите ,които задържа за да си потвърдиш картата. Потвърдена ли е? Ако да, значи си натиснала отново Verify credit/debit card...  bowuu

# 642
На всичкото отгоре на един от потниците, който получих, пише Мейд ин Булгария  Laughing  Mr. Green  Joy поне се посмях)))

Никой ли няма да помогне, моляяяяяяя. Кажете като да си възстановя парите, които са ми удържали, а не са ми пратили една от стоките?????

И аз имам същия проблем,моля някой да помогне  Praynig.

# 643
  • Балчик

Нищо смешно няма, за първи път ли чуваш,ч е в България, както и в много други страни шият за Ла редут.

провери ли си в акаунта дали имаш отказан артикул? Чакай ваЛУчер.

# 644

Нямам блокирани пари, изтеглени са на три пъти някакви суми от ларедут, каквито дори нямам в суивито! И грешка да е станала, тяхна е и постъпват нечестно щом теглят когато им скимне.
Зинайда, де да можех и аз днес да отида до банката..не мога да изляза от работа, но утре сутрин съм там. Моля те, пиши после какво е станало и колко време отнема оспорването.. Hug

na_ga
, извинявай ама незнам кои хора ще се объркат, нали виждам какво съм поръчала и на суиви, и на емайл  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт