LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 267
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, препоръчвам да си прегледате  newsm78 добре поръчките, които сте направили и да сравните с електронно банкиране, ако имате ......
2) в момента на блокиране на сумата (пускане на поръчката сумата е една, а после при фактуриране е различна - поради липсващ артикул или заради това, че поръчката е разделена на две - в този случай са 2 суми, първоначалната остава блокирана и след време се освобождава автоматично); Доста имаха отказани артикули - може това да е причината за разликите.  Peace
3) скоро ми се случи - първоначално нямах блокирана сума, поръчката беше регистрирана, нямах отказан артикул и по-късно направо си изтеглиха сумата.

Липсващият артикул по никакъв начин не променя сумата, която банката трябва да преведе.
Ла редут си взимат всички пари по ф-рата и ако нещо не са ти доставили, си ти връщат парите с ваучер или чек.
Първоначалната сума не се променя. И аз съм имала липсващи артикули, но никога не са ми удържали по 2 пъти пари за една и съща поръчка, връщали са си ми парите с ваучер.
Та това не може да  е причина за дублирани суми.

# 691
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-balconnet-a-armature … &numberpage=1

Тези сутиени, които са по 1 евро слагам си ги в кошницата махнах вс др и пак не ми ги прави 1 евро нз аз ли някаде бъркам или нещо не съм разбрала правилно ако може някой да ми поясни. Благодаря предварително!   bouquet

# 692
Имам питане - отказан ми е артикул - чаршафи/ плик/ от намалението от вчера. Трябва ли да пиша няккаво писмо или да чакам направо ваучер за сумата?

# 693
Момичета, помагайте!
От спортните панталоните за ръст 168 на кой номер отговарят?
36, но зависи, имаше едни панталони battle на Active wear, които са 34, според мен, сега се чудя на кого да ги дам

# 694
много лъскави тия завивки от кода за БД стават ли за нещо

Да си чувала, че на харизан кон зъбите не се гледат?!

http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-balconnet-a-armature … &numberpage=1

Тези сутиени, които са по 1 евро слагам си ги в кошницата махнах вс др и пак не ми ги прави 1 евро нз аз ли някаде бъркам или нещо не съм разбрала правилно ако може някой да ми поясни. Благодаря предварително!   bouquet

През няколко страници от темата се коментира какво и защо става 1 евро при тази оферта! За да не съм съвсем зла, ти давам жокер - прегледай последните ми постинги, вчера обяснявах на някой друг същото!

# 695

Офертата е ако закупиш сутиена,ти дават бикините за 1Е.

# 696
  • Пловдив
Момичета не съм ви чела , понеже сега нямам време само ще кажа че тези Ларедутци съвсем са се побъркали  - дръпнали са ми 2 пъти една и съща сума  не е самоблокирана , ами направо са си откраднали парите ми (за поръча от 6-ти януари става въпрос) - досега съм се разправяла с банката - потвърдиха че е така и ми казаха че трябва да подам молба за оспорване на транзакцията. Пиша ви всичко това за да знаете и хуаво да си отваряте очите за всички разплащания от картата ви , понеже аз ако не бях останала на минус изневиделица сигурно нямаше и да разбера за кражбата . Сега отивам да се разправям в банката - дано да си ми върнат парите  Praynig

Такааа, развитието на случая ми - може да е полезно за някой.
Първо да кажа че хич не ги оравдавам Ларедутци - това че имали много работа не е причина в два поредни дни да ми вземат от картата парите за една и съща поръчка  Naughty И да съм само аз та да каже човек че е грешка инцидента, нокато гледам вече колко хора станахме  #2gunfire
Ходих до банката , след сумати разправии и там - в крайна сметка подадох молба за дублиране на транзакция. Тъпото е че всичката тази олелия ще трае около месец докато си ми възстановят парите .
Ох аман - добре че мъжа ми днес почива та да ме закара иначе не знам как щях с малкото бебе да ходя до на майка си райна до банката  ooooh!

Пп Картата е Виза електрон на  ПИБ

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 16:37 от zinaida

# 697
Момичета, помагайте!
От спортните панталоните за ръст 168 на кой номер отговарят?
36, но зависи, имаше едни панталони battle на Active wear, които са 34, според мен, сега се чудя на кого да ги дам
Според мен по-скоро на 38.

# 698
Коя е банката? А транзакциите ти с еднакъв код ли бяха?

# 699

milisa  благодаря ти мн  Hug  bouquet

# 700
  • Варна
Днес взех една малка поръчка от 7.01 - черния анцунг на Лото XL размер (ръст 186)  и суичера на Найка (сиво и лилаво). Притежателят им не ги е мерил, анцунгът ще му е ОК, но сиучерът ще е голям. Поръчала съм XL, на опаковката пише XL, а на етикета на самия суичер "XXL". Та ако има някой за размяна бих искала да го разменя за по-малък номер.

# 701

Кои по-точно?
По 2 в комплект зелено и бежово

# 702
Днес взех една малка поръчка от 7.01 - черния анцунг на Лото XL размер (ръст 186)  и суичера на Найка (сиво и лилаво). Притежателят им не ги е мерил, анцунгът ще му е ОК, но сиучерът ще е голям. Поръчала съм XL, на опаковката пише XL, а на етикета на самия суичер "XXL". Та ако има някой за размяна бих искала да го разменя за по-малък номер.
Кажи нещо повече за анцука? Готин ли е? Даже снимки ако може  baby_neutral

# 703
  • София

Кои по-точно?
По 2 в комплект зелено и бежово

Кои са, дай линк

# 704
 spam2 Малко встрани от темата искам да изразя разочарованието си от Продавалника,защото имах размяна на коментари с модераторите - незнам какви са всички тези нови изисквания,но ми правят забележки,че продавам дънки,които в сайта при закупуването струваха 5евро на цена 12лв.За протокола - поръчки правя при друго момиче,не ползвам никакви кодове за безплатна доставка,нямам подаръци.Обаче явно към всички се подхожда като към желаещи да печелят.Аз си седя вкъщи и само цъкам по клавиатурата,а другото момиче пали колата,мръзне по пощи и митници,че и за поддръжката на картата и теглят годишна такса.Всичко това е време и средства,затова и не правя на въпрос,че ако иска може да ползва кодове или да си взема подаръците - заслужила си ги е,а аз съм доволна,не се занимавам с банки,такси,блокиране на суми,разхождане по 10пъти до митница и всички други екстри.До момента,в който се оказва,че не мога да публикувам нещата в Продавалника на реално заплатената от мен цена ,защото се оказвам от желаещите престъпно да се облагодетелстват.Ами това,че детските космонавти миналата зима бяха 9евро мисля,а сега имаше за 1евро или лятото,когато тениската Пума на мъжо я купих за 10евро,а после я намалиха на 4евро.И ако не му стане  и реша да я продавам - О,ужас,каква меркантилна к...а съм.И защо тогава да поръчвам неща,които нито съм видяла реална снимка,нито мога да пипна материята,нито съм сигурна,че размера отговаря.Сигурно така ще е по-добре и за потребителите на Продавалника,на които наготово им се предлагат реални снимки и размери,описание на материята и обяснения за каквото и да попитат - няма да си купят нова тениска Пума за 22лв,защото няма да знаят дали съм платила за нея 4евро или 10евро,или както стана с Адидас блузката на приятелка - въпросната с дълъг ръкав за 4евро,дето изчезва и се повява със светкавична бързина и която тя купи миналата зима на намаленията за 13евро.Защо постоянно гледаме не на нас да ни е добре,а на Вуте да му е зле?!И ако на някой не му е харесало,че цената на маратонки Адидас в Продавалника са 50лв (нямам такива маратонки-давам много коментиран напоследък пример) - да не си ги купува,защото човека който ги е поръчал не е спал незнайно колко нощи да ги дебне,направил е незнайно колко поръчки с или без кодове и както сподели наскоро друго Ларедутка - поръчани са 5неща,а идват 2 и то с доставка 7евро и тогава единичната цена много се променя.И ако Продавалника е наистина сайт за взаимопомощ - да,тези хора ви помагат да си купите маратонките за 50лв,а не за 100,помагат ви да си стоите на топло вкъщи,а не да се разправяте с истерясали лелички по пощи и митници,помагат ви да спите спокойно нощем и да не се терзаете дали маратонките са със стелка 23 или 25см.

Общи условия

Активация на акаунт