LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 252
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Оправи се момичетаааа

# 946
хаха, най-накрая сме усвоили всички зелено-бежавите завивки - дава, че ще са налични след 12 седмици  Joy

# 947
Чаено момиче , ако не го фактурират, защото е изчерпано, въобще няма да ти теглят или блокират пари за него. Като при всички положения (и при по-нататъшен отказ на артикула) въобще не се говори за реалната му цена - всички пари, които ти блокират или теглят са на стойността, на която си го сложила в кошницата.
Значи като пусна поръчка за 30 Е, оттам на следващия ден видя какво е извън таблицата/примерно за 5 Е/ като Non facture, понеже е Epuse, няма да са ми блокирали и един лев за него ли? newsm78 Мислех, че блокират 30 Е, после това, че от тях е ми пратят неща за 25 Е, тях ще си ги дръпнат, а тези 5 Е стоят блокирани докато не минат 30 дни и банката не ги пусне, или докато Ларедутци не пишат, че няма да ги вземат тези 5 Е. Лелеее, много объкано навярно го написах, ама се надявам да си ме разбрала. Wink

Не, въобще не го блокират (това примерно 5 евро), щом при фактурирането е изчерпано или не ти е в таблицата както казваш. Вземат по-малката сума.
Сигурна ли си в това? Имам 2 поръчки в които има нефактурирани неща, но сумите са ми блокирани за цялата поръчка. Последната е от вчера с 1еврови, които дебнех,но ми е фактурирана само калъфката, кочто сложих заради доставката,,но мие блокирана сумата за цялата поръчка.

# 948
Не намирам 1 евровите стоки. Да не са ги махнали

# 949
  • sofia
Момичета,имам въпрос,вие сте много в час,защо не приема поръчката ми след като съм я направила,нещо сайта ли,досега нямах проблеми Shocked newsm78

# 950
Сигурна ли си в това? Имам 2 поръчки в които има нефактурирани неща, но сумите са ми блокирани за цялата поръчка. Последната е от вчера с 1еврови, които дебнех,но ми е фактурирана само калъфката, кочто сложих заради доставката,,но мие блокирана сумата за цялата поръчка.
[/quote]
И при мен е така, имам две поръчки в които не ми бяха фактурирани неща, но е блокирана цялата сума, още не са изтеглени обаче  Peace

# 951
Чаено момиче , ако не го фактурират, защото е изчерпано, въобще няма да ти теглят или блокират пари за него. Като при всички положения (и при по-нататъшен отказ на артикула) въобще не се говори за реалната му цена - всички пари, които ти блокират или теглят са на стойността, на която си го сложила в кошницата.
Значи като пусна поръчка за 30 Е, оттам на следващия ден видя какво е извън таблицата/примерно за 5 Е/ като Non facture, понеже е Epuse, няма да са ми блокирали и един лев за него ли? newsm78 Мислех, че блокират 30 Е, после това, че от тях е ми пратят неща за 25 Е, тях ще си ги дръпнат, а тези 5 Е стоят блокирани докато не минат 30 дни и банката не ги пусне, или докато Ларедутци не пишат, че няма да ги вземат тези 5 Е. Лелеее, много объкано навярно го написах, ама се надявам да си ме разбрала. Wink

Не, въобще не го блокират (това примерно 5 евро), щом при фактурирането е изчерпано или не ти е в таблицата както казваш. Вземат по-малката сума.

Блокират се парите за цялата поръчка , а после теглят само за стоките които са фактурирани.

# 952
  • Бургас

Сигурна - наранайци, ама нали трябва да се пише ей така наизуст  ooooh! Сумите се блокират в момента на поръчката, затова се подразбира, че се блокира цялата сума. Но, ако има нефактурирани артикули, които са свършили преди фактурирането, за тях не теглят пари т.е. ако имаш поръчка за 30лв и липсващ артикул за 5лв, в началото ще имаш блокирани 30лв, но след това ще бъдат изтеглени само 25лв, а останалите 5лв ти се връщат веднага в сметката  Peace

# 953
Сигурна - наранайци, ама нали трябва да се пише ей така наизуст  ooooh! Сумите се блокират в момента на поръчката, затова се подразбира, че се блокира цялата сума. Но, ако има нефактурирани артикули, които са свършили преди фактурирането, за тях не теглят пари т.е. ако имаш поръчка за 30лв и липсващ артикул за 5лв, в началото ще имаш блокирани 30лв, но след това ще бъдат изтеглени само 25лв, а останалите 5лв ти се връщат веднага в сметката  Peace
Ама не баш веднага Simple Smile

# 954
  • Бургас
При мен се връщат веднага  Sunglasses В смисъл, като ми изтеглят парите де  Peace

# 955
  • Пловдив
леле кво сако от 140евро  Shocked доста намалено,но има само 48номер
http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324123213&am … &numberpage=3

# 956
  • sofia
не работи,не става при мен,ама кво ли е тва newsm78

# 957
Да ви споделя, че Ла Редутци са светкавично бързи, когато им сигнализираш, че са направили грешка, която ги ощетява. В рамките на 5 минути поучих 4 email-а за уточнение и след още две промяната беше отразена в mes remboursements. Crazy
Не е като да чакаш с дни да ти пуснат автоматичен отговор, че са получили някое твое запитване. Mr. Green

# 958
Определено смятам, че на тези намаления тотално се изгавриха с правата ни на потребители.

Позволих си да отворя тема в БНАП . Любопитно ми е  да прочета мнения на непазаруващи от Ларедут  Rolling Eyes

# 959
  • София
Момичета, много ви моля, нека някой сложи тези кецове в кошницата си и да ми каже каква цена стават. При мен са 56 евро и изписва надпис Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-femme-capri-cnvs.aspx?p … =1&vsn=lesaub

Не съм сложи код

При мен всичко е наред в кошницата - 4 бр. сложих от всички налични цветове и размети, намалени са и долу доставката е 5 Е

Общи условия

Активация на акаунт