LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 157
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 035

Пише, че са Арена.
Ама това известна марка ли е? Аз не съм я чувала, явно съм изостанала.  Rolling Eyes

Марката е доста известна.Мъжа ми и е фен.Нещата са им много качествени Peace

# 1 036
Имам отказан артикул от поръчка от 12.01/пък аз си мислех, че вече пътува към мен Mr. Green/ става въпрос за блузката Фреди, която дни след това си беше налична . Имам лошото предчуствие, че тези ларедутци се гаврят лекичко с нас, и след известно време ще има многооооо отказани артикули от среднощните ни пазарувания. Май си пускат ей така артикули да си ни теглят паричките, а после да ни пращат ваучерчета да си купуваме от ненамалените им стоки Sad

# 1 037
Имам питане поднових си кредитната карта на ПИБ...
Аз от моя акаунт съм плащала в различни периоди с 2 карти, когато едната изтече и я поднових изобщо не се сетих за "ограничението", всъщност нямах и проблем, плащанията си минават, но пък и не е проблем да си направиш нов акаунт, ако се окаже, че не става.

# 1 038
  • София
Имам питане поднових си кредитната карта на ПИБ...
Аз от моя акаунт съм плащала в различни периоди с 2 карти, когато едната изтече и я поднових изобщо не се сетих за "ограничението", всъщност нямах и проблем, плащанията си минават, но пък и не е проблем да си направиш нов акаунт, ако се окаже, че не става.
Ограничението е 2, ти не си го прескочила. А тя казва, че е плащала вече с 2.

# 1 039
Бях плащала с 2 преди да си подменя картата, с нея станаха 3.

# 1 040
Привет и от мен,току що идвам от клон 1517 има колет за ГАЛЯ ИВАНОВА да и е честито а ние останалите да чакаме търпеливо

# 1 041
Привет и от мен,току що идвам от клон 1517 има колет за ГАЛЯ ИВАНОВА да и е честито а ние останалите да чакаме търпеливо
Ама ти май мн искаш да затворят темата?

# 1 042

За поръчки от един акаунт съм плащала с 3 различни карти без проблем! Да не говорим  пък, че с една и съща карта съм поръщвала от 4 акаунта  Thinking

# 1 043

Да,аз ги получих(черни).На мен много ми харесват Grinning и са ми точни като размер(39) Peace

може ли да ми кажеш дължината на стелката на 39 номер

25см. bowuu

# 1 044
  • София

За поръчки от един акаунт съм плащала с 3 различни карти без проблем! Да не говорим  пък, че с една и съща карта съм поръщвала от 4 акаунта  Thinking
Еми освен да са променили изискванията. Аз плащах на една позната от акаунта с моята карта и сега не ми дава да си направя втори акаунт и да плащам с нея. Радвам се, че поне при вас става.  Hug

# 1 045
Да се "похваля" с получена поръчка от 10ти (парите не са дръпнати още  Shocked дръпнаха ми днес на тази от 8ми, която взех миналия ден  ooooh! ).
Коментираните по-горе гащи на Арена, много са хубави и като материя и като марка повечето плувци били с такива (и аз не го знаех до скоро  Blush ), мъжО мн ги харесА, ама...или ще са за подарък, или ще е продават - малки са му  Cry Пък и аз умната, като четох как са големи мъжките панталони, в следваща поръчка, за да се презастраховам и 1 номер по-малки съм поръчала  #Crazy - тях на главата ще ми ги нахлупят сигурно  ooooh!
Другото е за малката - сладурските пижамки от 4.50 тогава Е
http://prikachi.com/users/annysy/265K.jpg 86 см http://prikachi.com/users/annysy/266W.jpg
Горнището на ТугоБум - червено, мислих, че е по-розово, но си е чист цинобър, мекичко и тъничко е, харесва ми обаче.  http://prikachi.com/users/annysy/264I.jpg 86 см размер

И вместо сешоар са ми пратили някакви смешни  Crazy чаши с метална табличка, които са ... като от на бабите едно време чийза, ама айде на харизан кон, няма да му доглеждам толкова зъбите, тайничко се надявах, че и на мен блендерче вместо сешоар ще ми пратят, ама - цъъ...ей това е:
http://prikachi.com/users/annysy/267W.jpg едво ли са за повече от 150 ммл
Явно знаят, че чупя много, та са ми пратили затова да си имам.

# 1 046
  • София

За поръчки от един акаунт съм плащала с 3 различни карти без проблем! Да не говорим  пък, че с една и съща карта съм поръщвала от 4 акаунта  Thinking
Еми освен да са променили изискванията. Аз плащах на една позната от акаунта с моята карта и сега не ми дава да си направя втори акаунт и да плащам с нея. Радвам се, че поне при вас става.  Hug

Зависи от картата, моята е Американ експрес и съм плащала на 4 акаунта.
Май само тя може на повече

П.П.:  anny_ кой номер са гащетата на арена, че и аз съм поръчала едни 44 номер (този номер панталони поръчвам на мъжа ми ) да знам дали ще му стана. Ако може и да дадеш някакви мерки ще съм ти много благодарна

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 16:41 от nellyli

# 1 047
    моля ви помогнете ми какво значи това  Coloris   Taille   Qté   Prix catalogue
   SG AA
Cet article PRIX MINI ne bénéficie pas de votre offre spéciale
   BLANC   110D   1    

999,00 ?
PRIX MINI
   BALLERINE
Cet article PRIX MINI ne bénéficie pas de votre offre spéciale
   CHOCOLAT   38   1    

700,00 ?

# 1 048
mi6enze, спокойно, нищо не си си купила за стотици Е, едното ти е 9, а другото 7, просто имало бъг или подобно и така се изписва цените от намалените стоки, споко!

# 1 049
Аз ползвам Американ Експрес на 6 акаунта и нямам никакви проблеми, сумите които си теглят са точните от поръчките, никакви разминавания и т.н.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт