LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 116
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 950
Дезидерата Куха, никой не може да каже май вече  ooooh!
Т.е. надяваш се, че като днес примерно са ти дръпнали парите за някоя поръчка то са ти я пратили днес ли?

Мен за поръчка на 26 през ПП ми издърпаха парите 2-3 дни след това, а днес дръпнаха пари за поръчки пак през ПП, правени на 23 и 24.

Преди си мислих, че като ти се появи отказ за даден артикул, то тогава пращат и поръчката, но вероятно е просто съвпадение, Алекс1 каза, че това не е задължително да е така.

С една дума, според мен логика в ЛаРедута нЕма!!! Дано накрая не стане и да нЕмаме пари и поръчки, пък това дали ще се забавят седмица-две повече ще го преживеем Wink

За питането на кого от кога му е дошло  Laughing просто разгледайте последните 2 стр, все има някоя мацка, която се е похвалила с пристигнала поръчка, така спокойно може да се ориентирате...пък и нали е ясно, че ако на ХХХ му е дошла днес поръчката от 10ти, това не означава, че и на УУУ трябва днес да му е пристигнала, може и след 10 дни да е чак.
Това е и моята идея! Но ми се струва пресилено да се пише за бан! Все пак това е форум! И ей тука слагам точка на тази тема!  Laughing

# 1 951
Получих поръчката си от 7ми с подарък олекотените завивки. За мен имаше само едни дънки ( доволна съм) и една блуза, която се оказа, че съм поръчала номера, който аз нося, а трябваше да поръчам за майка ми 42/44  newsm78 не можах да разбера какво точно е станало  Crazy

# 1 952
  • Пловдив
За ПейПал - наистина парите ги теглят както си искат.
За една от поръчките ми (от 11 януари) изтеглиха парите на 26 януари (имам предвид, че статуса се промени на completed), а пък парите са ми ги взели от сметката на 29 януари.
За друга, пусната на 6 февруари, статусът се промени на completed на 8 февруари. Ще видим кога ще ми се отрази по движението на сметката.
В същото време за поръчка, пусната на 16 януари и платена директно от сайта, а не през Пейпал, парите ми ги удържаха от сметката на 8 февруари.

Винаги, когато плащам през ПейПал парите ми ги теглят от сметката 3 до 5 дни, след като транзакцията е completed при тях. Пише си го в общите им условия, така че...

# 1 953

titi67 сутиена е страхотен  Peace Отговаря ли си на номера, а и чашката цялата гърда ли обхваща  Blush

# 1 954
 spam2
Е, то и да гледаш, и да сравняваш, няма тенденция. Един чака от началото на януари, друг получава от 15-ти поръчки - логика няма, така че не виждам какви "изчисления" могат да се направят. Иначе за мрънкането, наистина е безсмислено и аз следя активно за "ориентация", но какво значи "не мога да чакам", какво друго можеш да направиш?!

# 1 955
  • Балчик
Предлагам дружески да банваме всеки, който се оплаче "и аз чакам поръчка и още я няма!", ако са минали по-малко от 6 седмици.

Точно това си помислих и аз, като четях последните няколко поста преди твоя, че направо си просят бан.
Не мислите ли, че тези мнения може да не са оплакване, а по-скоро споделяне на информация за последно-получените поръчки!?!
Предварително се извинявам за по-острия тон! Twisted Evil

Не мислим. А ти да си чела острия тон на Татти? Mr. Green

П.П На когото се извинявам и аз за спама. Embarassed

# 1 956
  • София
Някой поръчвал ли е това http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324143551& … &numberpage=7 .
Как е,вталено ли е,защото са останали само големи номера,та се чудя 42 дали ще ми е голямо,нося 38-40 по принцип.?
Някой тия дни беше пуснал снимки (не беше облечена) отзивите мисля бяха положителни... май в тази тема  newsm78

# 1 957
 Joy
Като няма намаление за последно, можем поне да се караме в темата  Joy
Шегувам се, разбира се  Peace
Имам въпрос: в кошницата си имам една розова риза на ELLOS от кръглите цени (10Е) и едни бермуди - сиви, ленени на -75% за 6.22Е. Имам и безплатна доставка - да пускам ли или да чакам 10.02?
Знам, че никой не може да каже със сигурност! Но ... все някой има опит с "кръглите" цени и ще се радвам да го сподели!

По другите актуални въпроси:
От 3 поръчки 2 са ми с отказани артикули и са пратени точно на деня, на който са писали в сайта, че са отказани (може досега да не е било така, но ми се струва, че вече е).
За блокирането и тегленето на парите - след ръчна обработка не ми признаха кода 20/29. Сабине ми отговори - сори, ако искаш не си ги вземай нещата от пощата - което ме навежда на мисълта, че това което потвърждаваме и това което те теглят (и кога го теглят) не е само проблем на нашите банки  Simple Smile. Не им се сърдя, защото, очаквам доста поръчки с безплатна доставка и китайските завивки, но все пак си мисля, че е незаконно не само в БГ, но и в ЕС  Peace

# 1 958
  • Варна
Някой поръчвал ли е това http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324143551& … &numberpage=7 .
Как е,вталено ли е,защото са останали само големи номера,та се чудя 42 дали ще ми е голямо,нося 38-40 по принцип.?
Не е вталено и е страхотно .Дебнах го сума ти време да го намалят.Моето,обаче е голям номер. Simple Smile

# 1 959
  • София
Не е вталено и е страхотно .Дебнах го сума ти време да го намалят.Моето,обаче е голям номер. Simple Smile
кой може ли р-ри Mr. Green

# 1 960
  • В лудницата на 2-рия етаж.
КОй номер е твоето,може ли някакви размери.

Според вас цените в Албанците утре дали ще останат същите,че съм си харесала 2 неща,но чакам ваучер,да не вземат да ги вдигнат,чудя се дали да пускам поръчка.?

Lily_L  кой код за БД ти се хваща,сори за спама?

# 1 961
за парите - обаждахте ли се в банката?
аз вчера изревах за разблокирани суми. днес обаче, от банката ми казаха, че в ятхната система сумите продължават да са си блокирани. незнайно защо, в он-лайн банкирането стоят като свободни средства. та явно има бъг някакъв  Rolling Eyes банката е ПИБ

# 1 962
за парите - обаждахте ли се в банката?
аз вчера изревах за разблокирани суми. днес обаче, от банката ми казаха, че в ятхната система сумите продължават да са си блокирани. незнайно защо, в он-лайн банкирането стоят като свободни средства. та явно има бъг някакъв  Rolling Eyes банката е ПИБ
Виждаш ги през интернет-банкирането, защото още са налични по сметката. Но когато се опиташ да ги изтеглиш на банкомат например, не би трябвало да можеш, защото са блокирани!

# 1 963
  • БГ
Дами получавате ли такива съобщения от Лр
:Votre panier arrive à expiration !

При директен превод с гугъл: Вашата количка изтича. или пристига.

Нямам непотвърдена поръчка или нещо сложено в кошницата.
Като сравня обаче датите на мейлите с такъв текст - съвпадат с датите на колис номерата и съответно на тази дата блокираните суми в картата ми са усвоени  от Ларедут-а.

Може ли някоя френскоговоряща мама да даде по точен превод на горния мейл?

# 1 964
  • Все на втория етаж
За панталона Фреди казвахте, че е уголемен ли?

Аз мисля, че е умален даже? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт