Раничка за момче на колелца

• 841
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Мами, бихте ли изказали мнения за  или против раничките на колелца.
Благодаря предварително

# 1
Аз съм ЗА, смятам да купя такава на дъщеря ми за училище, с Уинкси  Laughing Че тя ми е хилавко и не я виждам да я носи на гръб! Проблем ще е донякъде с неравностите , че в България равни тротоари почти няма, но... да, смятам , че е добра идея! За момчета по принцип трябва да има със спайдърмен, или с колите...

# 2
Аз съм против. Ето и съображенията ми:
-много се цапат - в огромната си част учебната година е по кално и мокро време или носиш;
-не са удобни заради дупки, трябва да се вдига по бордюри или носиш;
-по тежки са, а често се налага да се носят, най-малкото по стълбите в училищата с други носиш;
-аз мога да нося раницата на детето до училище, а после и от училище, а тази е по-тежка, защо да се товаря излишно? За малкото разстояние от входа до стаята не мисля, че си струва.

# 3
Най - добре такава , с "опции",хем да може да се носи, хем да може да се търкаля  Rolling Eyes

# 4
Аз съм против част от избоените са като на ЕЛИ а и още  защото  синът ми е достатъчно голям да си я носи  той.За по дребнички деца ммисля е добре като идея .такива са моделите  на ГАБОЛ който ем  може да се носи ем да се търкаля имаме такава но никога не сме слагали количка тч си седи чисто нова.Количката се купува отделно

Общи условия

Активация на акаунт