Сънувате ли починали ваши близки? - 2

• 163 110
  • 721
  •   2
Отговори
# 465
Zdraveto ако не те притеснява сподели как точно викаш майка ти.Викаш я да дойде в съня ти или нещо друго...Аз всяка вечер,когато си лягам казвам "лека нощ"на моя Слън и го моля да дойде в сънищата ми...но уви Sadне се получава.А може и да се случва,но пък да не помня ThinkingФакта е,че не стига че ми липсва толкова осезаемо,а и да не мога да го видя жив в някакво друго измерение...много ми тежи това...за три месеца толкова малко пъти го сънувах и то все едни такива объркващи ме сънища ooooh!

# 466
  • София
Zdraveto ако не те притеснява сподели как точно викаш майка ти.Викаш я да дойде в съня ти или нещо друго...Аз всяка вечер,когато си лягам казвам "лека нощ"на моя Слън и го моля да дойде в сънищата ми...но уви Sadне се получава.А може и да се случва,но пък да не помня ThinkingФакта е,че не стига че ми липсва толкова осезаемо,а и да не мога да го видя жив в някакво друго измерение...много ми тежи това...за три месеца толкова малко пъти го сънувах и то все едни такива объркващи ме сънища ooooh!

Писах, писах и се изтри...може би не е за тук. много съжалявам за това, което ти се случва, не мога дори да предположа какво ти е. Ще ти пиша скоро на лични.

# 467
  • София
Съжалявам за загубата ти, знам какво ти е. Не мога да те посъветвам нищо. Мога да ти кажа само, че аз викам моята майка, когато имам нужда, но аз така чувствам нещата.
Ние имахме много силна връзка с моята майка и не смятам, че не е редно да я викам, имам нужда от нея и тя го знае. Звучи малко налудничаво, но това е начина за мен да изживея раздялата.

Довери се на усещанията си.

Здраве, искрено ти съчувствам и аз за загубата! Hug
Как я викаш твоята майка, светла й памет, в съня си?

# 468
Незнам вече какво да си мисля. Съпругът ми почина преди 4 месеца.
Вече няколко пъти го сънувам. Първия път беше много реалистично. Случи се първата вечер след смърта му, когато наистина спах. Това беше на втория или третият ден. Разказа ми всичко, как се е случило, боляло ли го е т.н.
Наскоро го сънувах как се къпе, приготвил си дрехите и ми вика много съм мръсен /наистина беше/ реших да се изкъпя, имам нови кубинки /харесваше ги/. Подредил си дънки, бельо, обувки и това беше. Какво ли искаше да ми каже. Няколко дни преди това раздадох доста от неговите дрехи.

# 469
Когато тялото ни напусне,душата остава  с нас,но обикновено ние губим връзката с душата-не тя с нас.Може би това е така,защото човек още не е готов и може да полудее дори от една постоянна такава връзка,с отвъдното както сме свикнали да казваме.Вероятно това е предпазен клапан и редките "срещи","разговори" и т.н. най-вероятно са за наша утеха или предупреждение.Но не и нещо изключително.Вярвам всеки човек има способността да се свързва с душите минали "отвъд",но не всеки е готов за това.Затова и сънищата са онази по-добра възможност за възприятие на един такъв контакт.
Лично аз съм имала "контакт" с починала много близка моя приятелка  на сън,но  и  в будно състояние,което е уникално преживяване .

каран-според мен този сън е като поръчение,да купиш необходимото на мъжа си,дрехите,които си видяла.И дори да не ги раздадеш,а прибереш в гардероба,те ще са купени за него.

# 470
Момичета,много съм притеснена. Свекърва ми е сънувала баща си. Почина миналата година. Бил е хубаво облечен,с дълга коса. Опитала се е да го запознае с някаква жена,но тя й е казала,че това не може да е баща й,защото той е починал. Тогава тя се обърнала към него и му казала,че сега вече и самият той може да види,че има друг свят. Че душата може да е и тук с нас и там. Мъжът ми-нейният син,който си е жив и здрав- застанал до него и казал на майка си,че и той е така. Само това е бил сънят,но аз  място не мога да си намеря.

# 471
  • София
Привет момичета!

Ira_d, според мен съня означава, че мъжът ти вярва в съществуването на другия свят или, че скоро ще получи доказателство за това. Но не и нещо лошо. Не се притеснявай. Все пак до голяма степен сънищата ни са в резултат от наши страхове.

Скоро се замислих, че до 40-тия ден от смъртта на баба я сънувах по-често. След това един-два пъти. Дали има връзка с факта, че до тогава душата е тук в нашия свят.

# 472
Реших и аз да напиша поредния зловещ сън на майка ми. аз също много сънувам, но за съжаление не помня.
Та майка ми сънувала, че сме в града на баща ми/той почина преди почти 5 години/ със свако ми/също починал и сестрата на татко. Та били мама и татко на гости в леля, обаче майка почнала да се притеснява, че мен ме няма и тръгнала да ме търси. Накрая разбрала, че съм в другата си леля пак в същия град с братовчедите ми и сме се напили. И майк ами викала на татко Вагабонд е пияна...А татко направил някакъв знак с ръката си, не се намръщил, но станал сериозен и тръгнал да ме прибира. А леля ми, която си е жива казала на майка: "Порадвайте й се още малко..че скоро няма да можете.." И майка беше мн притеснена.
Тя все сънува едни опасни сънища.. ooooh!

# 473
  vagabond, според мен това просто са страховете на майка ти.

# 474
Ами имайки предвид, че тя е болна от рак, а аз съм бременна... newsm78
Надявам се да си права  Hug

# 475
  Да сте живи и здрави! Пожелавам ти да се радвате още много дълги години една на друга!:hug:

# 476
# 477
  • София
Vagabond, подкрепям Хапка. И според мен мен това са страховете на майка ти. От сърце желая бързо да оздравее, а на теб лека бременност и безпроблемно раждане!

Аз пък да ви кажа напоследък изобщо не сънувам баба. Т.е. след 40-тия ден вече не идва в сънищата ми.  Приживе бяхме много свързани. Когато почина много често получавах знаци, че духа е тук с нас, сънувах я, но след 40-тия ден нищо...

# 478
  • София - Рим и обратно
Здравейте, съболезнования на всички загубили свои близки и лЮбими хора  bouquet

Преди месец почина моят лЮбим дядо /по майчина линия/. Той винаги е бил като баща за мен, подкрепял ме е през целия ми живот, може да се каже, че ме отгледаха те с баба. Незнам дали е съвпадение, че и съпругът ми е роден на една и съща дата с него.
Много ми е мъчно за дядо ми, обаче най силно ме измъчва факта, че през последните години все нямах време за него. Омъжих се и заживях в чужбина, все бях заета с децата и т.н. Не успях да го видя преди да почине. Бях си взела билет за уикенда, за да го посетя, а той починал внезапно 3 дни преди това Cry Sad Sad.. Дочакал 90 тия си рожден ден и след 2 дни починал както си спял следобед. Исках да го поздравя за Юбилея му и не можах  Cry.
Тази нощ го сънувах, имаше някакъв странен обрив по брадата и каза, че от това ще умре. Всъщност в съня ми и двамата знаехме, че е починал. После исках да излезем на разходка и той се съгласи...но беше много странен, един такъв намръщен, какъвто не е бил приживе Cry. А около седмица след смъртта му изведнъж ми се мерна, докато запивах, но се появи в съзнанието ми само ръката му и халката на пръста /която никога не сваляше/. После като лъч премина през мозъка ми, че той си търси тая халка. Така и не я намерихме обаче. А никой не си спомня била ли му е на пръста...
Много искам да вярвам, че е някъде заедно с баба и мама /майка ми почина от инсулт сравнително млада/ и се грижи за тях. Искам да знам, че някога ще бъда с тях, ще се видим...ужасно ми липсват. Дали ще бъде така ? Sad

Извинете ме за дългия пост, но ми става все по мъчно. Знам, беше много стар и т.н., но се обвинявам, че не го видях за последно.

# 479
Кафенце  Hug годините на хората не определят големината на любовта, която да изпитваме към тях  Hug За другте хора, дядо ти може да е бил възрастен, но за теб, си е дядо ти и всичко, което се събира като символика в неговия образ за теб  Hug
Много ми стана мъчно...Раздай нещо, което дядо ти е обичал. По принцип знам, че е добре да е намръщен мъртвият, а не е хубаво да се радва  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт