Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 040
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Е, сега и ние можем да кажем, че сме го гледали  Joy

# 556
Да разгледаме следващият проект и на Главния градинар Laughing

Това е отново един световнонеизвестен телевизионен филм, в който Джаред играе....даже не пише какво играе, толкова му е важна ролята Laughing

Филмът се казва Close to home и имаме невероятния късмет в ютуб да се намира клипче с играта на Джаред в него Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=fzzy_ZBtl54

# 557
Ето и малко снимки на нашето момче.

Тази, просто защото е хубава Grinning

А пък това са снимки от клипчето, което днес всички гледахме Laughing

# 558
  • София
много сладки снежните снимки Simple Smile)) почти ми стана симпатична Руби(с извинение, но не й помня името истинското Simple Smile)

# 559
Руби(с извинение, но не й помня името истинското Simple Smile)
Е, как, бе, Ейнджъл, нима не помниш такова кратичко и лесничко за произнасяне име като Дженевиев  Shocked Joy?!

Много готини снимки, любима ми е тази, на която Джен лежи в снега и Джаред я целува по муцунката. Heart Eyes

# 560
Е, как, бе, Ейнджъл, нима не помниш такова кратичко и лесничко за произнасяне име като Дженевиев  Shocked Joy?!
  Joy Joy Joy
А на мен най ми харесват на една снимка от клипчето, която е като коледна картичка. На нея Джен се сгушила много сладко в Джаред. Пада се на 1.08 минута.

# 561
Ето и малко снимки на нашето момче.

А пък това са снимки от клипчето, което днес всички гледахме Laughing

На мен пък тези са ми любимите, плюс тази пред къщичката, за която говори Злата!  Hug Невероятна фотосесия просто! Такава любов и щастие струи от тези двамата....  Heart Eyes Като ни мине мъката, че ерген като г-н Падалеки вече няма да е ерген, ами след по-малко от 10 дни официално минава в собственост на прещастливата г-ца Кортез, предлагам да направим една голяма фотосесия с всичките им изяви заедно. Тъкмо дотогава някой друг фотограф "неволно" може да си хакне сайта и из нета да изтекат и сватбени снимки, кой знае.... Simple Smile)

Я да направя малко разбор на деня:   Mr. Green

Първо на Злата - коментарче за Hollywood Babylon. Много забавен епизод, наистина. Бен Едлънд определено ще има какво още да ни даде в сезон 6 Simple Smile Аз вчера си мислех също, че втори сезон ми е най-забавния - Дийн е един такъв спокоен, живота си върви нормално, не го гонят Адските хрътки, брат му не се превръща в кръвожадно чудовище... абе въобще, освен да трепе гадове и да забърсва момичета тук и там, май няма много грижи на главата Grinning По-нататък и на него започва да му пари под шапката и в четвърти сезон (който гледам в момента), определено си личи колко различен е вече героя. Simple Smile

Инфото за Миша - Аркади преди няколко дни май щеше да публикува смешни снимки с г-н Колинс. Е, аз днес случайно попаднах на няколко и веднага бързам да ви споделя:

Тук коментара, който самия Миша оставя е: The 2010 Olympic Committee finally awarded me it's highest honor: "The Lifetime Athletic Achievement Medal." While the decision didn't come as a surprise, this torch-bearer muscling his way into a photo with me did.

Тази следващата едва ли има нужда от коментар, но определено е една от най-забавните снимки на Миша, на които съм попадала, а неговите ВСИЧКИТЕ са забавни. Забележете само ангелските пухкави реси, които изпъкват на това кадро:

Таз последната май е спойлер: Миша на възстановка на Стоунхендж, (дали пък Бог няма да се окаже някъде там?  newsm78 Нали Кас е в усилено търсене на зачезналия Дядо Боже и току-виж до края на пети сезон се окаже, че въпросния Вседържател си живеел най-спокойно сред камъните на Стоунхендж, кой знае.... Simple Smile Ако може да се съди по втората снимка, определено съм в ролята на сценарист и съм познала за Бог и Стоунхендж - забележете само какво носи на врата си Кас. Grinning И факта, че е "цивилен" без неизменното "пардесю". (Няма да споменавам дребния факт, че Миша под тази втората снимка е сложил само коментара "Where I die..." Явно Кас го затриват в края на С 5  Shocked  Shocked )

Тази също няма нужда от коментар - какво повече да говорим "Бог е любов" е достатъчно красноречиво Grinning

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 22:26 от Dana_Scully

# 562
Дейна, нещо не се виждат снимки при мен  Sad

# 563
С любезното съдействие на Злата с метлата слагам няколко снимки на Джаред от въпросния тв филм, за който днес ви разказах.

# 564
  • В средата на времето
С любезното съдействие на Злата с метлата слагам няколко снимки на Джаред от въпросния тв филм, за който днес ви разказах.

Джаред ми харесва тук Grinning

# 565

На мен навсякъде ми харесва Grinning И особено много на клипчето от днес Simple Smile

И като си говорим за втори сезон и любими моменти, ето няколко клипчета, където самите Дженсън и Джаред разправят как е било по време на снимките на сезон 2 (и началото на 3, май) Simple Smile Ако сте ги гледали, винаги може да си ги пуснете още веднъж само за да се насладите на тези невероятни дълбоки гласове, с които говорят двмата.......  Heart Eyes И на първите две много ясно се вижда за какво служи пръстена на дясната ръка на г-н Екълс - върти си го, когато е нервен Simple Smile)
http://www.youtube.com/watch?v=GK4YoN2TB1E&NR=1 - клипче 1
http://www.youtube.com/watch?v=gBY9km9fy9s&NR=1 - клипче 2
http://www.youtube.com/watch?v=sQXkMxX1-Zw&NR=1 - клипче 3 с по-готината руса Руби (Кати Касиди)
http://www.youtube.com/watch?v=VtiOQFyN9Pw&feature=channel - клипче 4 - Evil or Good Sam Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=87QsdcTOMcU&NR=1 - клипче 5

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 23:10 от Dana_Scully

# 566

Дай да посъдействам още малко и да сложа снимката, която най-много ми харесва от промо-снимките към филма.

Тооооолкова е хубав тук  Heart Eyes

# 567
O, даа Heart Eyes Тъй,..................... невинен............... ми изглежда някак си. Simple Smile

# 568
На мен навсякъде ми харесва Grinning И особено много на клипчето от днес Simple Smile
O, даа Heart Eyes Тъй,..................... невинен............... ми изглежда някак си. Simple Smile
Ей така като чета разни маракански възгласи и прехласвания по патрона на градинката и започвам лекичко да се притеснявам. Thinking

# 569
Дейна, много са готини тези клипчета!  Hug  bouquet Не ги бях срещала до сега.

Общи условия

Активация на акаунт