Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 049
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро и от мен!  Hug

За закуска получавате лъчезарен усмихнат млад патрон и патрон в сиво

Чудесно контрастира слънчевата усмивка на вашия патрон с мрачното време на вън. Все едно ми огря малко слънчице на компютъра като го видях   Nature Sun With Face Иначе и на мен като на Фейчето най ми харесва със синята тениска.

Angel_Dust, серията с импалата винаги предизвиква сърцетуп, а последната снимка направо ме довърши  Two Hearts smile3544

Между другото, момичета, излагаме се Naughty Преди вечер преговаряхме епизоди, обсъждахме ги, сега никой нищо не гледа, ще ни буреняса градинката, ще ви се развали стадиона, така да знаете Laughing

Права си, ама аз ще се оправдая с това, че сега задълбах в ранното творчество на Дженсън и в момента съм на Dark Angel. Иначе миналата седмица от Supernatural последно гледах 18 епизод от втори сезон - Hollywood Babylon. Оказа се, че от втория сезон имам най-много любими епизоди, а Бен Едлънд е велик  newsm20 Това показва, че няма начин да не ми хареса шестия сезон  Mr. Green Там Едлънд пак ще се завърне към писането на забавни серии и ще има повече от така наречените - stand-alone епизоди.
Ето и последната сцена от този епизод - http://www.youtube.com/watch?v=5KPsi0TJs6c
Показваща как действа един класически герой - убива чудовището, спасява селото, ощастливява красавицата и се отправя към залеза  Joy

# 541
Разбрахте ли, че Миша е спечелил наградата за най-добър поддържащ актьор от тазгодишните награди на CW - http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b166269_congra … ards_winners.html
Поздравления!

И още малко за Миша - http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b167512_will_m … ns_appear_on.html

# 542
Искам да споделя с вас едно напълно размазващо клипче с Джаред и Джен.  Heart Eyes
Мастърче, любима, гледай го само след като си пила една шепа валидол Laughing
Клипчето обаче е невероятно и просто ми се пълни душата като ги гледам колко влюбени и щастливи изглеждат.

http://www.youtube.com/watch?v=Z8X5pavaiOg&feature=related

# 543
Искам да споделя с вас едно напълно размазващо клипче с Джаред и Джен.  Heart Eyes
Мастърче, любима, гледай го само след като си пила една шепа валидол Laughing
Клипчето обаче е невероятно и просто ми се пълни душата като ги гледам колко влюбени и щастливи изглеждат.
http://www.youtube.com/watch?v=Z8X5pavaiOg&feature=related
Ех, какво да кажа, то струи такава любов и радост от тези снимки, че чак моето закоравяло сърце се размекна и се разнежих Heart Eyes. Хайде, имат и моята благословия, време е да се оттегля с достойнство. Щом се обичат младите, да се вземат, пък градинарките ще помагат с каквото могат. Laughing

# 544
Ех, какво да кажа, то струи такава любов и радост от тези снимки, че чак моето закоравяло сърце се размекна и се разнежих Heart Eyes. Хайде, имат и моята благословия, време е да се оттегля с достойнство. Щом се обичат младите, да се вземат, пък градинарките ще помагат с каквото могат. Laughing

Така е, мастърче, човек трябва да знае кога да се оттегли Laughing
Все пак сигурна съм, че в голямото сърце на Патрона ще има място и за верните му градинарки Laughing

# 545
Много са готини, няма как да не им се радва човек!  Heart Eyes Щом даже и Стич се размекна....

# 546
... време е да се оттегля с достойнство.

Така е, мастърче, човек трябва да знае кога да се оттегли Laughing

Абсолютно така си е. Grinning

Искаше ми се да видя подобни разнежващи снимки и на двойката г-н Екълс/г-ца Годеницата Фръц- Фръц...Тогава и аз ще напиша "Оттеглям се" и ще ги ръсна със светена вода. bishop Crazy

# 547

Искаше ми се да видя подобни разнежващи снимки и на двойката г-н Екълс/г-ца Годеницата Фръц- Фръц...Тогава и аз ще напиша "Оттеглям се" и ще ги ръсна със светена вода. bishop Crazy

Laughing
Между другото, за тези снимки на Джаред и Джен четох наскоро, че това са частни техни снимки, направени от фотографа им за лична употреба и изтекли в нета след хакване на частния сайт на фотографа. Тоест, това не са снимки правени за широката публика и нищо не им пречи да се натискат колкото си искат.  Laughing
Може би ако г-н Екълс и неговата обична годеница бъдат издебнати в момент, в който не позират за пред камерите, да го видим как я целува и прегръща щастливо Laughing

# 548
Охх, толкова сладурско клипче! (грозно завиждам) радвам им се на щастливата Любоффф! Г-н Екълс и г-ца Харис няма да ги зърнем в подобно tet-a-tette', просто защото нашия хубостник не обича да демонстрира любовта си на публично място и такива снимчици няма как да плъзнат из нета.
Иначе Джаред и Джен имат и мойта благословия, ако ги интересува Simple Smile  Peace  Mr. Green

# 549
частни техни снимки, направени от фотографа им за лична употреба и изтекли в нета след хакване на частния сайт на фотографа.

Да наемем фотограф и хакер, предлагам аз. Mr. Green Да видим що за любов е тази тяхната, дето тъй успешно я крият от обективите. Crazy

# 550
Да наемем фотограф и хакер, предлагам аз. Mr. Green Да видим що за любов е тази тяхната, дето тъй успешно я крият от обективите. Crazy

Joy Joy Joy Joy

Иначе и аз съм на мнението на Дейна, че няма нивга да ги видим да се обичат публично.

# 551
Да, за разлика от това гушкащо се същество Джаред, което направо те разтапя като гледаш как е прегърнало любимата си, Дженсън се държи по-студенокръвно пред фотографи и не изпада в диви умиления в присъствието на г-ца Харис.

Моят мъж, за съжаление, е същия - хич не обича да го снимат, камо ли как се гушкаме Simple Smile

# 552
То и аз познавам мъж, който не обича близости на обществени места, а да бъде сниман по време на тези близости- абсурд. Crazy

Но на мен ми хареса една дума в поста на Феята, която ще се окаже ключова: Mr. Green

Може би ако г-н Екълс и неговата обична годеница бъдат издебнати

# 553
Включвам се едва в края на работния ден с поредната серия от кинопрегледа на г-н Екълс, но все ми намираха някаква занимавка през деня.
Вече е 1997 година и Дженсън вече има по-значително участие в ученическата комедия "Mr. Rhodes" - цели седем епизода. Там изпълнява ролята на Малклъм - глуповатия хубавец  Laughing Успях да намеря едва една снимка от това шоу...

...но пък имах по-голям късмет с клипчетата - едно, дветри и четири.

# 554
Злата,  Hug
Какъв ни е хубавец мамин г-н Екълс в тази му ранна филмова изява.
Много се смях на клипчетата.
Даже в чикагския кънвеншън - част 11, ако ме не лъже паметта, зрителка му каза, че го помнела още от участието му като Малкълм от този сериал. Неговата реакция беше: "Е, значи вие сте била тази единствената, която го е гледала." Grinning

Общи условия

Активация на акаунт