Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 056
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Предвиждам, че ще има мъмрене и на стадиона и в градинката май.  Naughty
Злата, спокойно, нас партона ни смъмри вече днес, докато се въргаляхме в тревата цял ден Twisted Evil. Даже ни покани на ергенското парти да му изскочим от тортата Joy.

# 526
Предвиждам, че ще има мъмрене и на стадиона и в градинката май.  Naughty
Злата, спокойно, нас партона ни смъмри вече днес, докато се въргаляхме в тревата цял ден Twisted Evil. Даже ни покани на ергенското парти да му изскочим от тортата Joy.

Градинарки, гледам, че поне вие сте се забавлявали днес. Аз бях толкова обсебена от едни гадни товарителници, че на края на деня ми се привиждаха реещи се в небето камиони..... обгърнати в пламъци! Simple Smile  af

Btw, Джими Бийвър прави някакви намеци, че може героят и да не "оживее" до края на пети сезон. Жалко, много ще ми липсва Боби, ако решат да го затрият....  Whistling Дано да греши (и той и ние) Crossing Arms Инфото черпя от официалния му акаунт във Facebook. :'( (sorry - no link, че не мога да го постна)  , но пък добрата новина е, че ще се очаква да се появява и в шести сезон (дано да не е под формата на дух!)

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 22:21 от Dana_Scully

# 527

Пусти късметлийки!  Laughing

Btw, Джими Бийвър прави някакви намеци, че може героят и да не "оживее" до края на пети сезон.

Сакън, Боби не си го давам!  #2gunfire Ще му пиша гневно писмо на Крипки.

# 528
  • В средата на времето
Агент Скъли, бехте немедлено разконспирирана Naughty Grinning    bouquet

Аз за Смърт най-много точа лиги...трябва да е нещо ..невиждано. Naughty Имам много високи очаквания към тоз персонаж Laughing

# 529
Агент Скъли, бехте немедлено разконспирирана Naughty Grinning    bouquet

Аз за Смърт най-много точа лиги...трябва да е нещо ..невиждано. Naughty Имам много високи очаквания към тоз персонаж Laughing

Изи, нищо не убягва от зоркия ви поглед Simple Smile Но пък това стана причина да ви добавя и вас Wink "Приятно ми е" да кажа и тук.   bouquet

О, да. Вие имате ли някакви предложения кой ли може да е в заветната роля на Смърт? Ще ми се да е някой известен и много обичан злодей. Дано да могат бюджетно да си позволят някоя по-скъпичка звезда, пък било то и за един епизод само. Simple Smile) Аз имам едно предположение, снощи го гледах и ще ви намеря снимки, за да кажете дали "става". Simple Smile
Btw, CW търсели подходящ актьор за ролята на Чума http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-search … r-anot-34625.aspx. Трябва да е някой: "странен, непредвидим и с изключително интелигентен вид". Вие да имате някакви предположения кой ли ще изберат?

# 530
  • В средата на времето
Не знам, но като кажа Смърт и все се сещам за Смърт от книжките на Тери Пратчет Grinning Аз си го представям като висок, слаб, изпит...но и едва ли Смърт ще има лице...по-скоро ще бъде някой закачулен Laughing

# 531
Не знам, но като кажа Смърт и все се сещам за Смърт от книжките на Тери Пратчет Grinning Аз си го представям като висок, слаб, изпит...но и едва ли Смърт ще има лице...по-скоро ще бъде някой закачулен Laughing

Possible! И аз тъкмо щях да кажа, че все си го представям някак си като Морт на Тери Пратчет. Grinning
А ако сценаристко-режисьорския екип на SPN трябва да бъдат верни на старата си традиция да канят половината актьори от The X files в епизодични роли и в тази поредица, то вижте кое е моето предложение за Смърт:
Джон Невил.

Само дето според IMDB човекът от 2007 не се е занимавал активно с кино и нищо чудно да се е отказал. Все пак е доста възрастен, а на мен много ми се вписва за драматичната роля на последния конник на Апокалипсиса.

# 532
Мили градинарки,
Да обявим ли обратното броене до следващата събота за открито?  Mr. Green Не че искам да се заяждам или да бъда гадна, но....  Mr. Green сцената е повече от завладяваща. Evil!Sam
http://www.youtube.com/watch?v=KN8AWW75pLw

...и сладката Джен, която обяснява, че нямала официален туитърски акаунт. http://www.youtube.com/watch?v=xDdgYwbKFz4

# 533
Мили градинарки,
Да обявим ли обратното броене до следващата събота за открито?  Mr. Green Не че искам да се заяждам или да бъда гадна, но....  Mr. Green сцената е повече от завладяваща. Evil!Sam
http://www.youtube.com/watch?v=KN8AWW75pLw

О, Дейна, благодаря, това направо можем да си го сложим като емблематичния клип на градинката ни Laughing

# 534
Не че искам да се заяждам или да бъда гадна, но....  Mr. Green
Дейна, добре, че не искаш да се заяждаш и да бъдеш гадна... ooooh! Иначе сигурно щеше да пуснеш клипчето със секс-сцената, нали Twisted Evil. Joy

Дейна, ужас Shocked, как не ти е жал да тормозиш така една от моите прилежни градинарки?!?!

# 535
Дейна, добре, че не искаш да се заяждаш и да бъдеш гадна... ooooh! Иначе сигурно щеше да пуснеш клипчето със секс-сцената, нали Twisted Evil. Joy

Дейна, ужас Shocked, как не ти е жал да тормозиш така една от моите прилежни градинарки?!?!

Хехе - Стич, правилно си ме разконспирирала Mr. Green, но вътрешните ви градинарски демони така или иначе най-напред правят асоциация с клипчето със секс-сцената, тъй че реших, че няма нужда да ви го поствам изрично, вие така или иначе ще си се сетите за него Mr. Green

# 536
Дами, за да не изневерявам на традицията "Нито ден без снимка на Дженсън", напирам да споделя с вас ето тази:

И мечтата на всяка Мараканка - Дийн иззад всеки ъгъл: 

.... с пожелания за "лека нощ". Simple Smile Heart Eyes

И само една малка молба към Злата: преди няколко дни ми изпрати линк на един сайт, в който имаше страшно много снимки на Дженсън с голяма резолюция (над 1200х1200 рix), само че затрих някъде линка. Simple Smile Спомням си само, че за "корица" на главната страница със снимковата галерия е използвана онази снимка на Дженсънчо, на която е захапал един полски мак и фона на сайта е сивичък... То и аз едно обяснение дадох, но ако си се сетила, много ще се радвам ако може да постнеш линка.  Hug

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 01:06 от Dana_Scully

# 537
Добро утро, дами!

За закуска получавате лъчезарен усмихнат млад патрон и патрон в сиво, защото много го харесвам в този цвят:

Ето и още малко патрон.

# 538
Добро утро и от мен Grinning

Най-много ми харесва патронът със синята тениска. Heart Eyes

Между другото, момичета, излагаме се Naughty Преди вечер преговаряхме епизоди, обсъждахме ги, сега никой нищо не гледа, ще ни буреняса градинката, ще ви се развали стадиона, така да знаете Laughing

# 539
  • София
Dana Simple Smile
тази серия с колата мн я харесвам Simple Smile

и още една много любима Simple Smile

Добро утро Simple Smile
клик на пикс за по-големи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт