Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 070
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
но Джаред  Shocked Той си е направо на половината от килограмите, даже ми се струва че още не порастнал до сегашните 193 великолепни сантиметри.

Каква ти половина, ако не е на една трета, пък на Laughing

# 466
Душичка, мамина сладка, зализана.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 467
# 468
Здравейте отново и от мен,  Stop
Със задоволство забелязвам, че след като сме решили да запълним предългата пауза до следващия епизод със снимков материал с образователна ( и опознавателна...  Twisted Evil) цел, то със сигурност ще си изкараме забавни 5 седмици без нашите любимци.
В тази връзка представям на вашето внимание малко снимки на Дженсън, които не са от конкретен филм или сериал, а по-скоро са принос към манекенската му кариера (която за добро или лошо е останала в миналото (! И слава Богу!) )  Mr. Green
Сами си приценете дали момчето не си е "сбъркало професията" като се е насочило само към актьорството, а не към манекенстването, но според мен филмовият свят само е спечелил от това, че нашия г-н Прекрасен се е ориентирал именно към актьорстването, "като татко си", а не е решил да стане "спортен рехабилитатор", както сам твърдеше в един от кънвеншъните. (не мога да намеря линка, но като го издиря ще го постна  Banghead)  Сигурна съм, че и на спортно-рехабилитаторската сцена щеше да се изявява добре (като имаме предвид какъв е бил отличник в училище), но за наше огромно щастие нещата са се развили така, че в крайна сметка да се стигне до заветната роля на Дийн Уинчестър!  #2gunfire

Та, ако трябва да продължа мисълта на Злата за 18-годишния Дженсън и неговите медийни изяви, нека да започнем с това клипче: http://www.youtube.com/watch?v=zr7md4B4T3A&feature=PlayList& … m=PL&index=11 Не се стряскайте, Дженсън е и има точно вид на сладкия мамин зализан отличник, какъвто го видяхме в снимковия материал от преди малко Simple Smile А и само да добавя, че самата аз на 16-17 точно по такива като него си падах и стаята ми беше облепена отгоре до долу в плакати на "Бекстрийт бойс" и "Тейк Дет" Wink Само да вмена също, че явно и Дженсън е от мойта порода  hahaha и отрано се е ориентирал към контактните лещи (като видите клипчето ще разберете защо) Simple Smile

Ето го и развитието му в манекенстването в снимков вид:

Уникално! И пози и чупки вкарва - още от малък! Simple Smile

Точно в стил "бой-групите са ми любими"  Mr. Green

Така... тук има доста какво да се покоментира, но основното е, че освен че вече знаем как наш Дийн (опс Дженсън) има мераци да бъде Батман (справка - епизода със заешкото краче)  hahaha, от горепосочената снимка виждаме, че може да съвместява и ролята на Супермен!!!  hahaha Joy Joy
А черно-бялата снимка с пухкавите му устнички просто няма нужда от коментар! За нея Джаред го направи луд на един от кънвенвъните и на блопърите Simple Smile Толкова го имитира за това "model face".  Joy

Тук сме в стил "I'm a cowboy" и му отива, определено. Тексаското в него си личи на пръв поглед още Simple Smile

.... и продължаваме в същия стил: (ох, този замечтан поглед. Само да не беше с вид на малолетен.......  Sunglasses)

Доказателство, че и ний можем да позираме по бял потник и да развяваме перчем.... Simple Smile

освен това обичаме животните и не ни е страх да се поизцапаме ако се грижим за кончето Simple Smile

Тук не знам какво да кажа.  Joy Снимката е от типа: "открийте разликите" с уточнението "това от дясно съм аз".  hahaha

Добре, стига кончета и каубойски шапки, ето малко манекенски стойки и детинско държание:  

Тук се опитва да бъде лошо "Gangsta' boy", но никак не му се получава с русичките кичурчета и този ангелски поглед  Tired

Ето и една ранна снимка на нашата бъдеща звезда от сапунените сериали:

И така стигаме до заветния висш пилотаж в манекенското поприще, от който ще публикувам само малка извадка (засега). Както ни е известно има и много хубави фотосесии с разни костюмчета, които няма да публикувам сега, ще си ги запазя да ви забавлявам специално с бъдещата тема: "Дженсън или един стилно облечен мъж"

Ето и фотосите:

А тази специално я издирвах като една от вписващите се в графата: "Най-ужасни" от манекенския му период! Просто няма нужда от допълнителни коментари Simple Smile Толкова е ужасна, че сайта от където я намерих вече не искаше да я поддържа, та я качвах наново в ImageShack Simple Smile  hahaha

И още две, които не можах да се стърпя да не споделя с вас. Simple Smile Да кажем, че са ми нещо като "любими" от периода му с манекенстването Simple Smile)

Тук сме още на вълна "косата на вълни е секси". Снимката е прекрасна, между другото  Sunglasses

На бас, че тази снимка на младичкия Дженсън ви спира дъха! Simple Smile Нарочно ви я запазих за десерт! Flutter

Сега ако не забие темата от многото снимки, остава само да ви благодаря за вниманието и очаквам коментари кои са ви най-забавни. Simple Smile  Joy Оказа се, че младежките снимки на нашия патрон са трепачи в повечето случаи и се налага май да направя още един постинг, за да се поберат всичките Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 21:36 от Dana_Scully

# 469
  • София
хахха...мнееееее...не е истина...изобщо не ме кефат като малки...нито един от братята .... добре че филма е захапал по-зрели години...честно казано  в последните 2 сезона най-много ми радват окото.. "остаряват" красиво момчетата Simple Smile Heart Eyes

# 470
Стадион, ваш ред е да чуя какво мислите Simple Smile Ейнджъл вече се отчете и очевидно е в правилния ред на мисли, че колкото по-порастват ( и поостаряват) момчетата, по-секси и готини стават. Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 20:05 от Dana_Scully

# 471
  • В средата на времето
Мараканка Nr. 1 дава отчет Mr. Green:

Снимката в профил - идеална Heart Eyes Има и строг поглед и леко сбръчкани веждици. Наш Дженсън е това Heart Eyes Joy

Дженсън е като виното...с годините става все по-омаен. Heart Eyes На млади години не ми хваща око Laughing

# 472
Дженсън е като виното...с годините става все по-омаен. Heart Eyes На млади години не ми хваща око Laughing

Изи, съгласявам се с теб, но само донякъде - вярно с годините е по-хубав и по-хубав, но не ми казвай, че ти когато си била на 16-17 е нямало да си паднеш именно по някое момченце с кичури като неговите Simple Smile

# 473
  • В средата на времето
Добре де, признавам си Joy Ако бях на 16 щях да си падна по Дженсън с бялата блуза със сини ръкави Grinning Wink...и по Дженсън от снимката на плажа Grinning

# 474
Лелее, Dana_Scully разби ме с тези снимки. На мен най- забавна ми е снимката, на която е с черната блузка без ръкави, мисля с логото на Супермен. Със сигурност бих го харесала и в младежкия му период, но сега е къде, къде по убав  Simple Smile

Аз търсих снимки на Миша, но не открих, затова ще постна 3, които ми се сториха забавни

# 475

Дженсън -младичък преди години щях да го харесам.
 Видно е, че през годините Патронът се е научил да "гледа лошо" на снимките. А на мен това мнооого ми харесва. Heart Eyes

Но от тази снимка частта долу в дясно...определено е...ммм...само едни рогца му липсват на дяволски блесналия поглед.... и тази усмивчица... Heart Eyes Heart Eyes  Смолвил- Дженсън също много ми харесва...Имаше страхотна химия между него и Кристин, преливаше през екрана... Heart Eyes

# 476
Добре де, признавам си Joy Ако бях на 16 щях да си падна по Дженсън с бялата блуза със сини ръкави Grinning Wink...и по Дженсън от снимката на плажа Grinning

A, ще си признаеш и ти без бой, както виждам. И моля, моля - със снимката на плажа вече е заплют! Simple Smile На мен също там най-много ми харесва такъв, какъвто би й допаднало на 16-годишното аз.
На 26-годишното аз й допада най-много с лошия и изкусителен поглед Simple Smile) Heart Eyes Heart Eyes.... от по-зрелия му съвременен период Simple Smile

# 477
Чувствам се длъжна да дам едно рамо в инициативата "Опознай патроните, за да ги обикнеш" с няколко снимки на малък Джаред Grinning

# 478
Чувствам се длъжна да дам едно рамо в инициативата "Опознай патроните, за да ги обикнеш" с няколко снимки на малък Джаред Grinning

Ауу, много е сладък малък Джаред!  Heart Eyes Снимката с черното кожено яке и подстрижката "на купа" просто цепи мрака!  hahaha
А там, дето са се "натиснали" с някакво гадже ми изглежда много изкуствена и нагласена снимка. Дечковци са си, пък в такава поза на кадро.... newsm78 Thinking
Иначе вярно Феята беше забелязала, че сигурно и на 1/3 от сегашното си тегло, ръст и телосложение няма малък Джаред  hahaha Joy Ама пък си е сладурчо“ Simple Smile
Някъде разправяше, че като много малък бил дебеличък (не мога да си го представя). Попадали ли сте на такива снимки?

# 479
Дейна, там дето са се натиснали е от Gillmore girls, мисля, че е някаква фотосесия.

Някъде разправяше, че като много малък бил дебеличък (не мога да си го представя). Попадали ли сте на такива снимки?

На един кънвеншън го каза, и на мен ми е любопитно да го видя, но не съм попадала на такива снимки досега.

Общи условия

Активация на акаунт